*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)
Raspunsuri - Pagina 11
roxivan spune:
Neata fetelor!
Darius in ultima vreme ne da trezirea la 7, asa ca la 8,30 sunt deja fresh.
Poli, felicitari pentru statul in picioare al lui Nikolas!
Adar,tot uit sa te felicit pt ambitia de a slabi. Felicitari pentru kilele date jos!
Am vazut pozele, Maia nu iese de pe plapumioara?Lu' Darius nu-i ajunge nici patul nostru!
Alinaalex, multumesc pentru recomandari.Se pare ca hipermarketul unde mergem noi la cumparaturi e prost aprovizionat in materie de cereale, toate sunt cu orez in compozitie.
MP, Darius pana acum nu mi s-a inecat niciodata (nici n-avea cum, cu pasta facuta de mine
). Nici nu stiu cum tre sa procedez daca se ineaca in afara de batutul pe spate.
Ela, bine ati venit!
Ciuf,

sa va traiasca Luca, sa fie sanatos! 
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mihaser spune:
Salut!
Claudia, Camicata si Ela bine ati venit in club!
Tania sa iti traiasca nepotica!
Roxi eu inca nu am vazut zapada in TM! Ce faina intalnleala! Lasa ca ma vad si eu cu Catrinelu si o sa punem o multime de poze! Nunta a fost din aia "haioasa" vorba prietenei mele...adica avea un continut bogat de manele in programul artistic! Eu ii dau belnduit lui Cristian totul...insa biscuitele il papa singur! Ce fain ca va intoarceti in Timi! Asa urla si Cristi cand il imbrac!
Mariana paru e mai pisicos dupa vopsire, insa inca nu mi-a picat tot...culoarea de la radacina ma enerveaza ca mi-a iesit cupru-aramiu pe care il vrea Catrinel...nicidecum saten la care visam eu. De acum incolo ma fac roscat sau castaniu.
Imi plac numele alese de voi! Multam ptr noul capitol!
Olgutta, Ameluta bine ati revenit!
Andreea v-ati intors de la Brasov?Racadau...wow! Nu va papa ursu`? Ce fain ca papi cu vecina! Mi-ai facut o pofta de ciorbita! Noroc ca e mami la mine! Tu parca ma intrebai unde e nunta...a fost la un restaurant mic din Colentina langa Carrefour...cred ca Ricordia...a fost asa mai mult cu familia...cam 50 de persoane!
Poli ce pediatru nasol! Vai ce l-au mai chinuit la Atena! Saracii de voi!
Nshiro mama 3 sarmale! wow!
Kim Cristian vine singurel si pune capul pe perna cand ii este somn...E super dragut! Nasa a amutit cand l-a vazut...ii venea sa-l pape!
Simona, Ioana si Doublemom
la multi ani si multa fericire!
Delia felicitari ptr botez...poate imi dai si mie adresa restaurantului romanesc de acolo!
Catrinuza bine ati revenit...imi pare tare rau ca v-au stricat aia cu spitalul buna dispozitie un pic...chiar daca tu ai reusit sa te odihnesti mai multisor.
MP ce fainca va plimbati...foarte bine ca purtati centurile! Lasa ca nu e asa o rusine sa alaptezi! Ma bucur ca te-am amuzat!
Ada mersi ptr urarea de pe YM! Felicitari ptr kg pierdute! 
Multumesc de asemenea Simona, Andreea si tuturor fetelor care ne-au urat Mihaililor si Gabrielilor de ziua noastra! Acelasi lucru vreau sa-l fac si eu: La multi ani tuturor ce poarta aceste nume deosebite!
Catrinelu sunt p-aci! Stiam ca si Oana plateste...a platit o bebelusa de 3 luni, da pai Oana ta ditamai fata de 8 luni...Lasa...sa ajungeti voi cu bine ca ne gasiti acasa!
Cristina si Aida spor la treaba, sa va acomodati cat mai repede cu noul program! Cred ca va este destul de greu fara bebei, insa mai devreme sau mai tarziu toate o sa trecem prin asta! Voi acum apreciati mai bine decat noi fiecare moment alaturi de cupil!
Ciuf multa sanatate bebelinei si la multi ani pentru Luka! Sper sa fii si tu mai tonica...deh ai baiat mare care te ajuta!
Noe la multi ani ptr sotiorul tau DR!
Irina sper ca Andrei nu a patit nimic de la cazatura aia!
Laura Ioana esti ok acum?
AlinaAlex ce mai face grasunelul tau?
Fetele noi azi am reventi din plimbari! Bebe a fost cumintel la mama, cat am fost noi la nunta, l-a plimbat pe afara si canta in carut! La nunta m-am intalnit si cu soacra mea si i-a adus o gramada de cadouri din Germania, nasa l-a vizitat si ea cu alte cadouri si rudele la fel. I-a mai cumparat si mami ca sa aiba! Saptamana asta i-a iesit si un incisiv sus...dar tare l-a chinui 'dusmanu`' cum i-a spus bunica...diaree, febra, noapte nedormita...in fine am scapat cu chiu cu vai si acum e ok...avem 5 dintisori 3 sus si 2 jos. Pe tren a dormit bustean baiatu de la Bucuresti la Timisoara...deja ne cunoaste personalul de la vagonul de dormit...ceferist il face mama! A zis mama si in public ieri...cand am reusit sa-l supar suficient de tare. El numai la suparare zice mamama...in rest zice ama.
O sa pun poze de la tara si sper sa primesc si de la nunta cateva ca noi nu avem ptr ca sotului i-a fost lene sa ia aparatul, sa ma duca la coafor, etc
Va pup si mi-a fost tare dor de voi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Am uitat sa povestesc ce chestie stupida i s-a intamplat unei fetite de la sat...Mama ei o ameninta mereu ca o papa porcul daca nu e cuminte si ce credeti...dupa ce au taiat porcul de Craciun si l-au asezat intr-o camara...cand l-a vazut fetita a facut epilepsie...I-a fost frica de el...mai ales cand a vazut capul ala asa...Si ghinionul si mai mare a fost ca nu au dus-o la Bucuresti sa ii faca tratament...ca se poate vindeca...Anul trecut era gratuit, iar anul asta trebuie sa plateasca...nu mult, insa nu sunt din aia care sa ii dea banii afara din casa 

Sper sa reuseascasa se faca bine bietul copil!
Aveti grija de Craciun cu bebeii...ca ei sunt prea sensibili ptr obiceiurile astea barbare!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
[quote]Originally posted by catrinutza
Deci vrei sa te intalnesti numai cu Diana???!!!!....bineeeee.....
Suparacioasa,suparacioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ma duc si ma

de suparare....fie-va mila de mine si mai scoteti-ma la plimbare ca o sa fac fluturi la cap 
Andreea...ieri am facut iecsperiente pe ploadutza...i-am pus pe limbutza un pic de zeama de la usturoi...prima oara si a doua, poate pt ca a fost mai putin s-a lins pe botic, dar a treia oara a pus o fata la mine si cred ca am auzit-o cum ma injura de mama...
Aida...ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, si chiar daca ai ritmul asta de viata infernal totusi una peste alta esti bine...printesa ta arata de milioane, nu mai zic de silueta ta...
Diana...am citit ce a scris Dragos pe blog-ul lui...se pare ca ti-a iesit surpriza cu baloane si inscriptionari de faianta...fain de tot...
Ciuf...tatii cumpara chestii baietesti pentru ca nici ei nu au crescut prea mult fata de fii lor
Catrinele...si mai zice lumea ca Mariuca e atomica...uite zau ca mai sunt si altii...
Adar...nici eu nu mai stiu ce pun in "supica"...de obicei ce gasesc prin firgider si congelator...dar asa cum arata asa e si gustul..iamyyyyyyyyyyyyyy.....
Emanuela...uelcam in clubul mamicilor de ian-feb-mart-aprilie-mai
Pupam mamicile....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, LUCA !!!! Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ii bucuri mereu pe parinti !! 

Ciuf, sa-ti traiasca baiatul si sa pui poze de la ziua lui !
Aida, am tresarit placut surprinsa cand am vazut ca ai postat.
Vazut pozele cu Alexandra, care s-a facut maaare si frumoasaaaa ! (imi place mai ales poza aia cu pampersul pe cap
)
De asemenea, vazut filmuletele cu fetita care sta in fundulet in fotoliu, se rostogoleste prin pat, si zice "mama" ..... 
Alinaalex, sa stii ca cerealele alea de la Humana sunt tot cu orez, ca am si eu. Pe spate au lipita o eticheta cu traducerea si scrie asa " cereale (orez) cu banane si cirese". Dar eu le-am ales special asa, ca le am de pe vremea cand nu-i dadeam gluten lui Andrei. Dar stiu ca pe raft mai erau niste cereale, tot de la Humana, cu maracuja si nu-mai-stiu-ce, care insa contineau gluten, deci nu cred ca era orez. Dar alea de la Nestle, 3 cereale, 5 cereale, sigur contin gluten. Citeste si tu pe eticheta si alege unele fara orez. Sa ma vezi pe mine cat stau in magazin pana aleg ceva pentru Andrei. Si am un fix, cu termenul de valabilitate. Dca nu-l vad scris clar, nu cumpar.
Eu am gasit niste paste fainoase fara gluten, facute din porumb, i-am facut aseara lui Andrei (le-am fiert si le-am blendat un pic cu legume) si i-au placut !!!
Edit ca sunt
: acum am vazut ca de fapt Roxi cauta cereale fara orez !! 
Catrinelu', vazut pozele cu Oana plimbareata 
Mihaser, ce faza cu epilepsia !!! Eu credeam ca e o boala genetica, te nasti cu ea, nu ca o faci de frica !!! ![]()
Pai eu ma gandeam sa-l duc pe Andrei in vacante la parintii mei, la sat, sa vada si el niste sarbatori adevarate, cu porc taiat, etc. 
Deea, daca vrei, ne vedem intr-o zi la pranz, la Tomis, etajul 3. Noi iesim doar o data pe zi, de la 13-14
ca am rarit-o e cand s-a pus frigul. (asta-vara ieseam dimineata si seara, dar acum vine iarna si nu mai e cazul).
Fetelor, Andrei mai da din cap a "NU", dar parca a mai rarit-o. Oricum pediatra mea e plecata pana la sfarsitul lunii. Il mai urmaresc pana atunci, dar cred ca se alinta, se leagana singur cand face asa. Am intrebat si 2 mamici in parc si ziceau ca si bebeii lor au facut asa. Mai vedem. Va multumesc pentru incurajari !! (Ada, Mariana
).
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Polixeni spune:

Bogdan - Diana1968 ,David Nicholas - - TinaWelsh
,Filip Andrei -- Ioana22!!!!SA CRESTESTI MARI SI SANATOSI!!!
alinaalex iar ninge?Ce faina e poza cu Marc si cu David pe banca!!!Ce mai distractie pe capul vostru acolo!!!
Ciuf LA MULTI ANI LUK!!!SA FI SANATOS SI NOROCOS! 

SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL DAR SI DE EVA!! 
Si cumnata-mea se chinuie cu otitele baiatului.Ce-ar fi sa mergi cu Eva la un ORL-ist...Carnea de miel se recomanda si aici mai ales la pitici ca cica ajuta la dezvoltarea creierului.
emanuela bine ai venit!!Sa va traiasca Daria!
aida bine ai revenit!
Curaj si forte!! Am vazut si pozicile ..Alex este o dulceata cand face ploicica!
ada da chiar ne-ai pacalit pe toate cu bricheta aia!Maia e o scumpa cu caciula pe cap!
catrinel meeei da stie Oana ca fructele fac bine la piele (apropo de dusul cu fructe).
Misto faza cu lanternele!Imi place si caciula Oanei!!
mihaser doamne ce idiotenie faza cu porcul!!De fapt e la fel cu faza cu cainele:nu te apropia ca musca!Si uite asa se invata copiii cu frica de catei!
Mai fetele am observat o chestie la Nick.De fapt facea chestia asta de mai demult dar nu atat de des precum a facut-o ieri mai toata ziua.Pt 1-2 secunde se incordeaza din tot corpul (intr-unfel ca atunci cand se screme pt kk dar nu face kk)si tremura asa parca are nervi.Eu nu pot sa inteleg de ce face asa ceva.De ex a facut-o cand statea in scaunelul de la masa ca era legat,apoi pe masinuta apuca volanul si-l strange tare-tare...m-am speriat.Sa fie de la cazatura?Nu cred ca o face de dinaitne de a cadea...Cumnata-mea mi-a zsi ca asa vrea sa-mi atraga atentia...eu stiu?!Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Poze noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Catrinel_17 spune:
POLI, si Oana face asa cateodata (cu tremuratul) si se mai si stramba in timpul asta...parca are super-nervi!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
cristina30 spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
[
CRISTINA 30 ma gandeam io ca esti in campul muncii…. Ia zi, laptele cu gris i-l dai din bibe? Sau cu linguritza? Ca sincera sa fiu nu ma prea tzin nervii sa ii dau cu linguritza si seara, ca-mi tremura mana deja!!!
Cu lingurita i-l dau ca al nostru Prinz nu bea decat ceai din biberon: suntem invatati insa si daca grisul e gros destul nu e nici o problema; eu am insa 5 babetele cu maneci si astea ne mai salveaza....; dupa amiaza ii dau si eu mei, din Alnatura si ii place, sigur cu fructe, in rest HIPP scrie pe noi; grisul de seara am folosit normal si acuma am trecut si pe "Guten nacht brei"; dimineata ii fac HIPP2 amestecat cu fulgi de orez, tot gros bine. Magnus mananca destul de frumos si bine zic eu; eu ajung daca vin repede pe la 4 acasa si-l mai hranesc 2 de doua ori in rest sotul meu se ocupa si avem rabdare, mai e greu e noaptea ca nu doarme cate 2 ore.
Cristina & Magnus 7.04.06
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
micaalsa spune:
emanuelaan, bine-ai venit, ti-am trecut datele in listuta. Asteptam sa ne spui mai multe despre Daria si bineinteles pozeeeee!!!
Completandu-ti datele am observat ca pe data de 23 avem numai fetite
. 
aida_o, tare m-am bucurat cand ti-am vazut mesajul. Am vazut si pozele cu Alex, e o dulcica de fetita. Si ce par mare are
... de-abia astept si eu sa scapam si noi de chelie...toata lumea ma intreaba daca am tuns-o
. Cand mai poti sa intri sa ne mai spui despre voi.
Poli, si a mea face chestia aia, parca e mai mult un scuturat, asa ca si cand te trece un fior. Nu e totusi tremurat de nervi ... parca tu asa ai descris.
Catrinel, mai poti cara la Oana in marsupiu? Eu de mult m-am lasat de sportul asta ca ma rupea. Interesanta sarbatoare.
mazgaliciul de Oana
mihaser,
5 dintisori??? Precoce mai sunteti voi, noi de-abia-l asteptam pe al treilea ... si nu vrea sa apara nici in ruptul capului, doar ne chinuieste.
Cosmina, ce faceti? ce face Harris? Ti-am lasat de vreo saptamana un mesaj pe messenger si ... nimica
. Sper ca sunteti ok.
de la Iulia
Noapte buna fetelor ... pentru cine are norocul sa si doarma
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)