*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

[quote]Originally posted by catrinutza

Deci vrei sa te intalnesti numai cu Diana???!!!!....bineeeee.....

Suparacioasa,suparacioasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Eu si Diana tre' sa ne razbunam!Ca s-au intalnit baietii fara noi si au pus tara la cale.Na!

Ne vdm si noi,ca fetele,poate in gasca mai mare,undeva unde-i cald si bine.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am venit si noi acum vreo ora de la plimbare, intere timp am mai si papat ( Marc, nu eu) si vreau sa va spun ca m-am congelat pur si simplu afara, am stat doua ore, nu ca as fi vrut, dar Marc a adormit instantaneu cand am iesit si numa nu se mai trezea, iar cand am simtit ca ma ia deja dracu' de frig , l-am luat cu tot cu carucior si am venit sus.
Am bagat si niste poze, uitati aicea PITICLUB (la album Marc & friends):

poze

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani, Doublemom! Iti doresc sa fii o mamica fericita cu multe satisfactii si sanatate!
Ambra, Mario, Andrei-Ioan, Darius si Edutu, la multi ani!
Fetelor, am facut o mare prostie. In seara de 8 nov. cand spuneam ca ai mei copii se jucau asa de frumos am uitat fereastra deschisa la camera respectiva, iar ieri Eva mi-a fost o maraita toata d.a., Cum o puneam intinsa jos pe spate sau pe burta incepea sa planga. Ii convenea numai in brate. Si lasa buzica de jos in jos de ma termina, mititica. primul gand care mi-a trecut prin cap am zis ca a fost din cauza mancarii si ca o doare burtica. Cum ragaia incepea sa planga. Si ma gandeam eu ca poate o ustura pe gat.
Aseara nu prea vroia sa adoarma, vedeam ca ceva o deranjeaza, i-am luat temperatura dar la urechiusa stanga nu ma lasa (cea la care a avut otita). Si apoi cand o apasam un pic acolo se ferea. Deci a mea micuta iar are probleme cu urechea. Mai fetelor, mai e vreo mamica, care se chinuie cu otitele? Sau sunt singura?
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti de aiurita ce am fost. Ieri plangeam cu ea cand o vedeam cat sufera. Traiasca sfantul Tylenol! E nemaipomenit. Cine m-a intrebat e asa: ii dau 0.8 unitati la fiecare patru ore. Doza e in functie de kg copilului. Si in plus nu stiu ce masuri sunt in Ro. Adica cum arata pipeta.
nu mai scriu ca simt ca nu am coerenta
catrinel, sanatate multa
adar, lipsea cafeaua in poza aia.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

buna, ne primiti si pe noi?
daria adriana 23 martie 2006, 07:45 cezariana, apgar10, 3.200gr.,51cm iasi maternitatea elena doamnei dactor popovici diana,
mami (29 11 1978)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

POLI, bine ca e totul ok cu Nikolas si ca au iesit bine analizele!
Felicitari pt. ridicatul pe 2 piciorushe!

CIUFULETZ, nu mai plange, uite un mare pt. Mamzel cea bolnavioara! Multa, multa sanatate!

MONICA,da, mai alaptez, dar am redus drastic portia incepand de la 6 luni, adica numai dimineatza si seara si un pic noaptea, ca nu-l pot fraieri cu ceai. Treptat i-am inlocuit mesele si uite ca acuma Marc nu mai e asa de tare interesat de tzitzi, de unde era mare fan , s-a obisnuit cu gusturi noi si papa foarte bine. Cam tot ce-i dau, in afara de banana si cremvursti (pana acum). Deocamdata i-am inlocuit 3 mese (cereale, supica, desert cu iaurt si branzica, compot sau alte combinatzii).
Gogosharelu' ce papa? Tin minte ca ziceai mai demult ca nu vroia nimic in afara de tzitzi, ati inceput pana la urma diversificarea?

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Salutare, fetelor

In primul rind, va cer iertare daca mi-ati scris pe email si inca n-am raspuns... am reinceput serviciul si sunt efectiv darimata de oboseala in fiecare zi. Abia in weekend mai apuc sa verific emailurile. De citit pe forum, n-am mai facut-o de vreo 3 saptamini, asa ca imi cer scuze si pt faptul ca nu-s in stare sa ma pun la punct cu ce s-a mai intimplat aici in ultima vreme.

Am crezut ca, daca-mi vin parintii, o sa-mi fie mai usor, dar... constat ca atunci cind ajung acasa, maica-mea e deja la limita puterii, asa ca o preiau eu pina la culcare. Mai avem si ghinionul ca un frate de-al mamei mele a trebuit internat de urgenta in spital pt a-i monta un stimulator cardiac (peacemaker) fiindca avea pulsul 38, iar ea e cu moralul la pamint din cauza ca nu-i poate fi alaturi. Mai e si faptul ca alor mei trebuie sa le fac training pt a sti sa foloseasca toate electrocasnicele, ca deh, toate-s cu comenzile in engleza. Abia ieri, la o luna de cind au venit, mama a folosit cuptorul. Ii e de neinteles cum sta treaba cu alesul numarului de grade la care sa coaca una-alta, cind in tara rotea de un buton si gata. Cica "ce atitea butoane, mama, ca m-am zapacit de cap". A folosit butonul pt rumenit, cind facea piine (cica sa o faca mai aurie), si ne-am trezit ca a ars piinea. Nu mai zic ca a inceput sa urle alarma de fum, copilul s-a trezit speriat din somn, ca dormea, iar mama nu stia pe cine sa calmeze intii si cum sa faca sa se opreasca naibii alarma .

Cum arata o zi din viata mea, lately...? Pai: trezirea la 6, spalat, aranjat, si cel tirziu la 6:30 fuga in masina (eventual trebuie s-o curat de gheata/zapada, ca-n ultima vreme am avut o vreme de kko, nu stiu ce naibii se-ntimpla). Apoi conduc pina la cea mai apropiata parcare gratuita (la vreo 10 km de casa) - parcare alocata strict celor care merg cu metroul de suprafata - ca sa prind un loc unde sa-mi las masina, apoi fuga in metrou (cu care merg vreo 15 minute), cobor din metrou, merg pe jos 6 intersectii, ajung la birou. La intoarcerea acasa, exact la fel (numai ca in ordine inversa, evident). Ajung acasa pe la 6 seara. Daca mai am de cumparat de-ale gurii si trebuie sa trec pe la magazin, ajung acasa pe la 7 seara. Si uite-asa se fac 12 ore de cind plecasem dimineata la servici.

Alexandra avea, la vaccinul de 6 luni (vineri), 8.1kg si 52cm. A doua zi dupa vaccin a trebuit sa mergem pina in State (5 ore de condus), si taman atunci m-am trezit ca a facut febra, ca reactie la vaccin, cind am lasat-o in grija alor mei. Nu va spun ca ma apuca plinsul de cite ori vedeam un copilas cam de virsta ei, chiar si dupa ce ii scazuse febra (i-a dat maica-mea Tylenol pt sugari si, dupa o ora, era deja ok). Am jurat ca nu mai plec fara ea de-acasa in veci! Prima data ca n-am vazut-o 2 zile, si atunci sa ma trezesc ca are febra. Si s-a mai si constipat.

Inca nu i-a iesit vreun dintisor, dar cred ca e pe cale. Asta pt ca de vreo saptamina a inceput sa se trezeasca plingind noaptea, dar se linisteste dupa ce ii dau suzeta sau o pup pe frunte. Sau o avea cosmaruri, nu stiu. Totusi, in ultimele 2 nopti nu s-a mai trezit. Deci totul a revenit - momentan - la normal.

Mai am de dat jos 1 kg ca sa fiu la forma de dinaintea sarcinii (ca sa vedeti ce efecte benefice are mersul la munca, hehe). Cind am nascut, nu credeam ca mai scap de alea 28 de kg; apoi ramasesem cu 4kg care se tineau de mine ca scaiul, si uite ca acum ma mai lupt cu ultimul kg.

Ce sa va mai spun...? Ca mi-e dor de mor de Alex, cind sunt la birou? Mi-am umplut peretele din fata cu poze de-ale ei, da' normal ca seara mor sa ajung mai repede acasa la ea. Si ma enerveaza la culme ca se-ntuneca devreme, pt ca ma tem sa nu devina somnoroasa si bosumflata, ca atunci e mai greu sa-i intri-n gratii. Dar sentimentul pe care ti-l da copilul tau, cind intri pe usa casei si incepe sa-ti zimbeasca in anume fel, sa se bucure ca ai venit acasa, e inegalabil.

Alte noutati ar fi ca stie sa dea pupic (cu bale, normal), ridica bratele cind vrea in brate, sta in fundulet si se enerveaza ca nu-i iese mersul de-a busilea.

Am pus poze aici, daca doriti sa le vedeti. Mai am unele si de la 5 luni, aici.

Voi incerca sa intru sa mai vad pozute cu piticutii, in contul comun. Nu stiu cind mai intru sa scriu/citesc, dar imi fac bookmark la pagina asta, macar sa stiu unde-am ramas. Imi pare rau ca nu am cum sa scriu fiecareia separat, si sper sa ma iertati.

Cam atit, acum va las pt ca trebuie sa mai si muncesc (si nu va spun cit de ametita te simti cind te-ntorci la munca... mie, cel putin, mi se pare incredibil de greu sa-mi reintru in ritm).

Va pup cu drag, pe voi si pe puii vostri, pe fruntic.

p.s.: am uitat ca am si 2 filmulete, aici si aici

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

andreea - fata, e doar o bricheta .... , nu-i tigara adevarata ... vaai, ce m-am dixtrat ... lasa ca-i fac poza de aproape s-o vedeti. Mujdeiul spumos il mancam si noi de multa vreme, aici aproape toata lumea il face asa (cei din familia sotului cel putin si apropiatii) e intr-adevar delicios. Orez cu lapte si scortisoara ???? Pai ce fel de scortisoara??? Si cum il faci? Ca suna super beton ... cred ca si Maia ar fi interesata ...

catrinutza - da' ce lugumix pusesi acolo de arata asa bine ???

alinaalex - vaaai, ai avut curaj sa iesi pe vremea asta ??? La noi a si plouat, am iesit doar la geam cateva minute si am intrat repede sa nu ne inghete nasul !!!

ciufuletz - mi-ai dat o idee grozava ... Saptamana viitoare bem cafea !!!!!!!!!!!!!
Pupam gaza bolnavioara sa-i treaca repede

emanuelaan - Bine ai venit. Pupam Daria si asteptam poze cu ea.

roxi - am citi din urma si am vazut ca si tu ai probleme cu "trasul curentului" La mine e sotul disperat sa nu cumva sa fie prea rece aerul jos, ca de curent nu se pune problema, usile etanseaza perfect ... azi am pus-o de fata cu el pe plapumiara de pus pe jos ... era disperat sa nu-i fie rece

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hop si eu!
Ba chiar si cu poze noi! Io propun ca fiecare sa-si pozeze bebeul dupa masa, ca sa vedem ca si alti bebei sunt la fel de mazgalitzi ca noi dupa masa…sau poate aici se vede mai bine Oricum, in albumul asta vedeti ceva poze noi.

Iar aici vedeti poze de la sarbatoarea de Sf. Martin cand se face foc si copii umbla cu lanterne de hartie (cu lumanare inauntru). Evident, focul e facut de…pompieri oana s-a distrat la culme, de atata ras si nechezat, s-a si inecat o tura.

NOE, distractie maxima! Ce surpriza misto o sa fie! Ce mi-ar place si mie sa-mi pregateasca cineva ceva de genul asta!!!

ADAR, nebuno!!
Hmmm, trebe sa raportam la moderator cum ai slabit?

ALINAALEX, vazt pozele! Vad ca pustiu’ tau se distreaza la maxim!!!! Si asta tot timpul!!!!!!!!! Tu ai fost totdeauna blonda/blonzita?

POLI, vaccinul il primeste in poponetz, da. Nu s-a plans niciodata de la bazin nu am poze, nu prea am cum sa fac… felicitari pt ridicarea in picioare, bravo Nick!!! Pai vezi, de-aia e si pe prima pagina!!

MP, si Oana face ca indienii la caciulitza…si o enerveaza cand ii dau fashul ala, ca nu mai e asa sprintena cu el Cu IGNORE la sfaturi, da, ma straduiesc, nu merge de fiecare data, dar vad ca e spre bine. Cred ca e SINGURA solutie! Cum facem cu intalinrea? Bei, cica sapt viitoare e vreme frumoasa in Frankfurt!
Hehe, cel mai bun ficatzel e tzatza…. Buuuunaaaa!

DOUBLEMOM, la multi ani si multa fericire!!!
Mmm, ce apetisant suna ce gatisesi tu! Pai as fi stat si eu la rand, cot la cot cu gogosicile!! Pacat ca nu ai facut poza cu vrabiutzele!

CATRINUTZA, si in Germa e dezlegare la miel. Mai vad io cum fac cu chestia asta, ca mie nu-mi place mielu’ deloc! Legumele congelate sunt de cele mai multe ori mai proapsete decat alea ne-congelate, ca le congeleaza destul de repede, in schimb alealalte, se plimba prin depozit, rafturi, frigidere, iar rafturi…

ROXIVAN, da, de chestia cu curentu ma temeam si io, dar mi.am infrant temerile oricum, nu am de ales, ca s-o fac sa zboare nu pot, si in patul mare din camera ei (2m*2m) care era pana acuma teren de joaca, nu mai sta, aterizeaza pe jos. Adica pe perinile ce le-am pus in jurul patului. Azi am intrat in camera ei si nu o vedeam niciunde (sa vezi ce m-a fulgerat la inima!!) ea era intre pat si perinile de langa el, rontzaia un coltz de perna…

CRISTINA 30 ma gandeam io ca esti in campul muncii…. Ia zi, laptele cu gris i-l dai din bibe? Sau cu linguritza? Ca sincera sa fiu nu ma prea tzin nervii sa ii dau cu linguritza si seara, ca-mi tremura mana deja!!!

KIM?? N-ai scris de mult, esti OK?

MICAALSA, io azi i-am varat o bucatzica de covrig in mana. Dupa ce am luat sarea de pe el…ca prea saliva uitandu-se la mine. Si plescaia din limba!

ANDREEA, suna dementzial reteta aia cu usturoi! Ai tot felul de asi in maneca!! despre ce-i vorba cu Tador-ul ala? N-am auzit de el, da l-as incerca! Io incerc orice!

CIUF, saracutza Eva… dar a terminat tratamentul cu antibiotice? Uffff, sper sa-i treaca repede! Deci febra nu avea?

ELA, bine ai venit!!!!

AIDAAAAAAAA! Ce ma bucur sa aud vesti de la voi! Alex e mare, frumoasa si jmekeroasa si tu arati traznet! Mor de invidie ca ai scapat de kile!

Hai ca v-am pupat, ca huzband nu pricepe “ce tot scriu atata”

Edit: am uitat sa sciu ca ma simt mai bine (multumesc, fetelor! ) ca am "halit" niste Omeran ce l-am avut din Ro Noroc ca-s aprovizionata. Andreea ma ajuta la facut "stocuri"

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dovada e aici

Iar aici puteti vedea noi poze cu Maia cea bengoasa

Roxi - uite, special pentru tine plapumioara pe care sta Maia cand nu face tati crize

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Din nou.
Am uitat sa-i transmit lui Dr toate urarile de sanatate, fericire langa frumoasa lui familia si realizari pe toate planurile.
Noe, iti iesi fain planul tau cu baloane si scris pe pereti?
Asteptam impresiile lui Dr. Sunt convinsa ca si-a inceput ziua mai fericit si mai iubit.
Roxi, pe aici se recomanda mult carnea de miel, curcan si vita la bblusi.
Apropos de curcani. Acum, la noi, cam in toate supermarketurile au bagat curcani de 10 kg cu $6. Pretul este atat de ieftin ca sa poate sa-si cumpere tot poporul curcanelul pentru renumita lui "curcaniada", si anume Ziua Recunostintei, sarbatoare pe care ei pun mare pret. Cu ocazia asta se intalnesc familiile, mananca la sfanta masa si multumesc Domnului pentru mancarea cea de toate zilele si pentru ce mai sunt ei recunoscatori.
Imi amintesc, prima data cand am facut Ziua Recunostintei in USA, am fost invitati la matusa unui prieten de-al nostru (cel care imi tot vine cu cateaua si-mi lasa par peste tot) sa sarbatorim impreuna. O primire nemaipomenita, masa frumoasa, servire ca la carte din partea "servitorilor", cu lumanari pe masa, un candelabru imens deasupra ei, bucate care mai de care si deodata o vad pe stapana casei ca se ridica in picioare si roaga pe fiecare mesean sa spuna cateva cuvinte cu ocazia Recunostintei. M-a surprins tare mult gestul, dar totodata mi-a si placut.
Doublemom, numele meu e Valeria.
Aida, ce surpriza frumoasa mi-ai facut tu azi!!! Ma bucur ca sunteti bine. Asa il inteleg pe sot cand vine seara acasa si ne vede pe toti cu zambetul pe buze (mai rar la mine), se simte de parca si-a lasat oboseala pe presul din fata casei. Cand e plecat in delegatii, ma innebuneste in fiecare seara sa-i pun pe pitici pe webcam sa ii mai alin dorul. E terminat dupa ei.
Aici, inaintea fiecarui vaccin, se recomanda o doza de Tylenol pentru a preveni posibilele febre. Eva inca nu mi-a facut nici o reactie, exceptand ca a durut-o unul din picioruse.
Vad ca azi fuse mai bine cu urechiusa. Dar stai ca nu se incheie ziua. Nu zic hop inca.
Cristina, ma bucur ca al tau baietel papa bine. Vad ca diversifici tare bine mancarea. Cam asa papam si noi. Numai ca la noi cerealele sunt tot din alea de orez. Nu am trecut la altele.
Ela, bine ati venit.
Fetelor, maine al meu baiat face 3 anisori. L-am intrebat ce vrea sa ii cumpar de ziua lui. O masina maaaaare si un tren.
Eu, aseara, vorbeam cu sotul ca totusi ar trebui sa ii cumparam jocuri mai educative, da-le moasa-sa de masini ca le tot calc in picioare ca sunt insirate in toata casa, la care el nuuuuuu. Sa ii iau copilului ce isi doreste. Alea educative sa i le cumpar eu asa fara ocazie. Apoi ma suna o prietena sa ma intrebe cam ce sa-i cumpere lui Luca de ziua lui. Ca ea se gandea tot asa la ceva educativ. La care prietenul ei: nuuu, uite, racheta asta. Sigur Luca va fi incantata de ea. Jucarie de 10 anisori. dar ce am remarcat ca mamele tind sa se ocupe mai mult de educatia copiilor, implicandu-i in activitati de invatare, pe cand tatii le cumpara baieteilor cam ce si-ar fi dorit ei pentru ei, chestii baietesti.
Maine vom avea ceva invitati, nu multi, ca nu prea imi arde de gatit. Ca sa fiu sincera.
Adar, puteam sa jur ca e adevarata. Mai ales ca stiam ca fumezi. Dar ma gandeam cum naiba de Maia nu o somoiogeste, ca Eva face praf ce prinde in pumnuletii aia ai ei mici si puternici. Vazut pozele. Cu bricheta si plapumioara. Eu nu pun nimic pe jos. Dar noi avem carpeta, iar sub ea mai este un pad de burete. In living unde avem parchetul incerc sa o las pe covoras, dar ea se agita ca ajunge in afara lui. Si sa o vezi ce viteza prinde, ce invarteli trage fata. Se face barcuta, ridica piciorusele si manutele, isi face vant si sa o vedeti cum se invarte. E super haioasa.
Catrinel, ma bucur ca esti mai bine. Faine pozele cu Onichka. Te admir ca o scoti peste tot. Eu, acum, de cand cu urechile Evei, zau de nu dau in extrema ailalalta. O infofolesc, sotul o dezbraca cu remarcile corespunzatoare. Mai am un pic si o bag intr-un glob de sticla. Cum se mai schimba omul...
Va las ca trebuie sa fac curat.
We placut si insorit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput