PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 28
SimonaU spune:
Fetelor, va amintiti ca v-am spus cum am invatat-o pe pitica mea sa adoarma singurica in 2 seri?! Ei bine, cand era mai mica, dormea relativ bine, cu treziri la 3,4, 5 ore pt supt, dar dupa 3 luni a inceput sa adoarma foarte greu seara cu suzeta sau cu plansete si de aceea am inceput sa o invat sa adoarma singura. Cum va spuneam daca adorm singuri, singurei seara atunci peste noapte se trezesc numai din motive serioase: foame, durere, frig, etc. Buun, dupa primele 2 seri de adormti singura s-a trezit mai rar, dar totusi s-a trezit pana azi noapte, adica a 5-a zi, cand a dormit de la 10 la 6!! opt ore legate pentru prima data in viata ei.
Si daca ar fi numai pt o noapte eu sunt foarte multmumita si mai mult odihnita ![]()
dariana spune:
Anna, fierbe un cartof, taie-l in felii si punele in jurul gatului cat le suporti de fierbinti, ia durerea de gat!
Eu am luat paracetamol de-al copilului, 3 lingurite o data.
Mai fetelor, tocmai ce scrisedsem ca sunt multumita de pampersi, dar sa stiti ca pana la urma cred ca aveti dreptate, vad ca si Darius a inceput sa se ude, dar printr-o parte sus, oare nu i-oi fi pus eu bine? ca mi s-a intamplat de 2 ori si pampersul nu era nicidecum plin sa dea pe dinafara.
Nu stie nimeni nimic de caruciorul D816 de la baby care?
Larissa, multi, multi ani inainte impreuna!

Consi spune:
Miti eu nu prea cred in deochi. Dar poti sa chemi preotul acasa. Mama si soacra-mea insistau sa botez copilul pe la 2-3 saptamani. Ca se le inchid gura am chemat un preot acasa sa-i citeasca. Dar nu a fost mai linistit ca de obicei. Iar dupa botez, copilul meu a devnit mai agitat, a inceput sa se trezeasca noaptea. Mie mi se par chestiile astea mai mult legate de simbolistica. Sunt convinsa ca D-zeu e alaturi de ei si de noi din clipa in care ne nastem.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
oncicu spune:
Larisa multi ani inainte si sa fiti fericiti!!
Vbartan si Mihaelagrosan sa va traiasca papusile!!
Consi spune:
Larissa la cat mai multi ani impreuna cu Alexia si cu o surioara sau un fratior!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
vbartan spune:
oncicu
multumim de urari, desi noi abia pe 15 facem trei luni sunt binevenite oricand.
si eu incerc sa o fac pe bebelina mea sa adoarma singura. am incercat sa aplic metoda descrisa de simonaU dar la noi a mers altceva. cand vad ca e obosita o pun in patut, ii pun muzica si o tin de manuta si shshshshshs -ii si eu langa ea. si asa se linisteste si adoarme relativ repede. oricum am observat ca este mai agitata cu cat este mai obosita. ideea in acest caz este sa o linistesc si apoi adoarme sau sa nu o las prea mult ci sa o pun la culcare imediat cum da semne de oboseala. azi noapte a dormit de la 10:30 pana la 6:30 si inainte de asta a dormit de la 18 pana la 21:30 cand a papat si a facut baita. sper sa functioneze si pe mai departe. dar sa nu o laud prea mult ca revine la obiceiuri proaste ca multi alti bebei, de altfel.
pup fetele si bebicii
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos
oona spune:
SimonaU felicitari!si eu vreau sa o obisnuiesc sa adoarma seara singura in patut(ziua e ok),problema e ca in prima faza trebuie sa o invat sa se culce mai devreme..deja si-a facut obicei sa doarma putin dupa baita si pana la 1 nu se mai culca..ce sa fac??deabia are 2 luni jumate poate mai tarziu renunta la masa de 12 si implicit nu se mai scoala dupa baita..ar fi bine..
Si eu o mai las sa planga cand vad ca nu o doare nimic,ca altfel risc sa devina o mica smecherita,iar eu hopa mitica..si functioneaza,doar rabdare sa ai...
vbartan spune:
larissa e super jucaria Alexiei
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
pozici cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos
MissJJ spune:
SimonaU si noi ne-am chinuit prima luna cu fata sa o facem sa doarma noaptea dar dupa prima luna ea doarme in fiecare seara de la 10 pana la 6 - 6 jumate uneori si mai tarziu si cateodata dar rar tare se mai trezeste pe la 5.
Larissa la cat mai multi ani impreuna si cat mai fericiti!

Stiu ca in ro se gasesc greu jucariile astea, aici am alta pb sunt asa multe ca sincer nu stiu care ar fi mai buna, ce are una nu are alta si tot asa.
Nicicum nu-i bine.
Mamaluidavid si Arianna plange cu lacrimi, uneori de crocodil. Si eu mai patzesc sa fiu la buc si cand sa vin sus sa o gasesc cu lacrimile uscate pe obraz.
Consi eu de ex cred in deochi (daca ii cauta la fata cineva de deochi pe urma chiar se linisteste si mie imi cauta bunica si tot timpul imi era mai bine) dar si noua ne-au zis toti vai dupa botez fata va fi mai cuminte se va linisti si a fost exact invers, cum zici si tu, era mai agitata.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)