PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Shihana se poata sa ii apara dintisorii,uita-te atent la gingii,daca se vede ceva alb,dintele sub gingie sau e gingia inflamata.
Lui David i-au iesit la 4 luni si 2 saptamani,fara plansete,febra,am observat doar cand era gingia sparta deja.Acum la 2 ani are toata gura iesita.La fel de usor.Am fost o norocoasa,sper sa fie si Patricia la fel.
Amabella fetita mea cand se supara tare plange cu lacrimi,ma doare inima cand merg la ea si o vad cu lacrimile curse pe obraji

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mamaluidavid pupacim printesa jucausa si desteapta...chiar m-am uitat la filmulet si am vazut ca stie sa se joace cu butoanele alea !

larissa79 sa stii ca inca nu sta in fundulet decat ajutat. Vroiam sa te intreb daca am voie sa ma duc la biserica sa-i zica ceva popa de deochi, insa el inca nu e botezat ( fac botezul in ianuarie in tara )...cred ca l-a deochiat cineva acum 10 zile...dintr-un papacios a devenit un mofturos :((

mamanati si pe tine si pe cea mica !

annemarie mie mi se pare ca are ok in greutate, la 2 luni fix al meu avea 4960 gr ( e baiat ) si acum la 4 luni jumate are 8100 gr..eu zic ca are foarte bine !

tweety ce faceti mai papusilor, ia nu mai tusiti atata ! pupam bolnavioara !

Muuh daca mai vorbesti cu Cristina_Ioana sa-i spui ca ne e tare dor de ea ! Poate macar poate sa mai intre si sa ne scrie ce mai face, nu trebuie sa citeasca tot din urma...Legat de plansul de nervi, asa imi doresc sa-l dezvat...si ma prefac si eu indiferenta, dar pana la urma tot ma face sa-l iau in brate pt ca nu tace...

pupam piersicutele,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nu stiu cine a intrebay de Huggies, noi le folosim cu succes si acum si la Tudor si ne-au placut nu am facut alergie si nu a iesit kk.
Cornelia-Laura cu faci fata cu doi acasa? Vinde-mi si mie pontul ca eu nu reusesc sa-l potolesc pe Tudor si doar jumate de zi e acasa ca il duc la gradi chiar daca aduce toti microbii de pe acolo. Acum tusesc amandoi si nu stiu cum voi trece de iarna asta.
Miti, esti draguta ca te mai gandesti la noi chiar daca scriu asa rar. La biserica te poti duce sa ii citeasca o rugaciune chiar daca nu e botezat inca, zic eu, ca nu te poate refuza cu asa ceva nici un popa.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

shihana eu am luat aseara vaccinul Infanrix penta de la farmacia Academiei nr.tel:310 18 89 si a fost 230 RON. Intreaba si in reteaua farmaciilor Sensiblu ca mi-a spus cineva ca au si acolo.
miti teoretic nu ai voie sa intri cu copilul in biserica daca nu e crestinat, respectiv preotul nu are ce sa ii citeasca daca nu e inca crestin. Si daca tot crezi in deochi sa stii ca cei nebotezati nu se pot deochea pentru ca sunt considerati pagani deci fortele malefice nu au de ce sa ii mai ia in stapanire pentru ca sunt deja ai lor. Eu zic sa lasi copilul in pace, are si el o perioada mai proasta sau daca lucrurile se agraveaza mergi cu el la doctor.
cornelia-laura esti o mamica super.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Buna dimineata cu toate ca pentru mine nu este chiar buna.
De luni incoace sunt ffffoarte racita.
Cum alaptez nu am luatr decat tantumverde si lamaie, miere, ceaiuri multe, bai la picioare, comprese cu spirt la gat, dar se pare ca nu cedeaza, ma doare gatul incontinu am ragusit, nasul curge si am frisoane cu transpiratie foarte abundenta.
Am vorbit cu Dr. si mia spus sa iau paracetamol si algocalmin.
Din ce am citit pe prospect si undeva si aici pe net e ca paracetamolul este chiar contraindicat la alptare si dupa ce iei algocalmin nu trebuie sa mai alptezi 48h.
Cand intru in dormitor parca sunt un cosmonaut cu compresa la gat, cu panza la gura si nas ca micuta mea se uita asa mirata si speriata de ti se rupe inima.
Ce sa iau pentru raceala si gripa? si sa nu influienteze alaptatul

Problema ma sperie ca la noi baza e piptul ca nu bea sub nici o forma biberon (am vre-o 5 feluri de tetine), si daca se intampla ceva cu lapticul din san CE NE FACEM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

annaa paracetamol sa da si la copii deci nu cred ca este contraindicat doar sa fie din acela simplu si nu sinus sau mai stiu eu ce combinatii. Mai poti lua si produse homeopate daca ai incredere in ele. Osciloccocinum, paragrippe, homeovox - asta stiu ca se dau si la copii deci nu cred ca au contraindicatii in caz ca alaptezi. Sanatate multa!!!

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

buna-dimineata mamicutelor,

am aparut si eu. Robert se trezeste zilnic la 6.30 chiar daca la ora aceea nu-i trebuie papa, asa s-a invatat, stie el ca trebuie sa pleca tati la munca si-l ajuta sa se trezeasca mai usor. Acum incearca sa faca nani si am plecat de langa el, cand ma vede arunca suzeta sa i-o dau, cand nu mai sunt cu ele ste mai cuminte, o arunca ceva mai rar

Legat de scutecele absorbante si noi mai folosim din cand in cand de la Pampers (de fapt am luat sa vad diferenta) dar nici eu nu am prea fost multumita de ele. Acum suntem la midi de la 4-9 kg insa mi se pare ca oricat de mari ar fi cele de la Pampers parca-i lasa lui bebe urma pe piele. Acum folosim tot asa cum spune Mada un fel de noname de la DM (drogerie markt), babylove se cheama, nu-s chiar asa de subtiri la pampers dar mie imi plac mai mult.

Am sunat ieri la cei cu psihologii dar nu erau acolo, mai incerc azi pe la 11 sau poate le scriu mai repede un e-mail.

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Multumesc mult Muuh.O sa ma reped si eu azi dupa el..
In rest cesa va spun..Mayuta mea e o cuminte, care plange doar cand ii ste foame, sete sau o doare burtica..In rest ne chinuim cu kk, tare de tot..Nu iese afara decat cu termometru si atunci tare si verde de parca a iesit la pascut. Mi-e o mila de ea...

Mi-ati dat idee cu centrul acela de activitate, fiindca si ea se plictiseste si e inebunita dupa tv..Vreau sa-i cumpar si eu dar nu ma pot hotari la care..Pana atunci isi petrece tot timpul afara ( noi de la 2 luni ne-am mutat la mama la curte).II place la nebunie sa simta soarele pe obraz si galagia in jur..Sta afara de la ora 10.30 pana pe la 18.30 cu pauza la 14.00 de schimbat..Mananca tot afara , la mine in brate..Ce-o sa ma fac eu cu ea la iarna , in Bucuresti ( unde o sa ne intoarcem pana la urma, fiindca tati nu mai poate singur)chiar nu stiu!!Aici, cand intram in casa , caldura de la soba ne adoarme imediat..Si asa am ajuns la 3 luni sa avem 65cm si 6,6 KG b( am nascut-o cu 3000g)..
Cam asta e..Va pe toate si pe bebeii vostri dragi si ..destepti foc!!

Shihana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor noi azi iar sarbatorim...4 ani de casatorie de data asta! Nici nu stiu cand au trecut anii astia...si uite ca acum avem si o minune mica sa ne completeze iubirea!
mada_mxm, legat de centre de actitivitate..la noi in Ro nu ai prea multe optiuni...eu am vrut unul de la Chicco...am asteptat 1 luna dupa el...ca apoi sa mi se zica ca nu vine nici peste 2 luni. Si nu e de gasit nicaieri...am rascolit netul si orasul.
muuh, a mea e o smechera...cand plange ...plange cu lacrimi si chiar nu vrea nik important.
miti2004, sigur ca il poti duce la biserica chiar daca e nebotezat...ii citeste preotul ceva. De ex la mine a venit acasa la 8 zile si ne-a citit la amandoi ( 8 zile de la nastere). Poate a fost o coincidenta..dar Alexia mea..dupa sapt bune de urlat la baie....dupa ce am dus-o la biserica rade si e veselie mare la baie. Ea urla speriata...cat o tineau puterile.
Alexiei ii place mult jucaria..o loveste de zor..cu mainile..cu picioarele si s-a smekerit se tine de ea si se intoarce pe o parte.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

'neata fetele! ne-am trezit ebia la 9.30, adta de aseara de la 22. Am mai avut doar o trezire fortata la 6.30 ca imi explodau sanii, dupa care a adormit pana la 9.30. Sunt tare multumita.
mamanati multumim de "bravo".
annaa si eu am fost racita cobza si am luat paracetamol, osccilococinum, homeogene si pentru tuse sirop stodal. In rest mult ceai cu multa lamaie face foarte bine. Nu influenteaza cu nimic alaptatul si nici nu dauneaza la bb. Si daca vrei sa nu mai stai imbrobodita la nas (cum am stat si eu ca nu mai suportam) sunt la famacie niste masti ca pentru doctori. E 10.000 bucata si nu sunt asa sufocante si insuportabile ca baticul sau mai stiu eu ce legi tu la nas si gura.
No bine. Nu stiu ce sa mai fac cu Vladut in carut. Ma dispera. Iesitul afara e un adevarat chin pentru mine. Pana adoarme si cat doarme e ok, dar cand se trezeste nu mai pot
v-am pupat!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2

Mergi la inceput