PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amabella Cristina_ioana este ok. Luca are o perioada mai agitata se pare ca ii dau dintii iar Cristina nu are timp nici sa faca un dus de aia nu prea mai scrie pe aici. Chestia cu indiferenta da imi iese. Imi e greu, mi se rupe sufletul dar am testat si am vazut ca da rezultate deci o aplic. Alexei are deja 7000 gr si sa umblu cu el in brate la greutatea asta devine incet incet sport extrem. Sunt mama denaturata dar asta este.
adas habar nu am nimic despre cerealele de la Nestle stiu insa ca fac aceasta campanie de sprijinire a alaptatului pentru ca au avut ceva probleme de imagine si acum vor sa se spele putin. Cel putin eu asa am auzit. Alexei nu este inca diversificat si nu as vrea sa incep cu cereale deci nu sunt inca direct interesata. Dar din ce spui tu probabil ca asta au facut au trecut alea de 4 luni la 6 luni prima etapa. Chiar nu stiu dar vezi ca Bebelac, Humana si Milupa au cereale si de la 4 luni.
Eu folosesc pampersi Pampers. Intr-adevar acum au un miros cam dubios dar absorb muult mai bine, cel putin mie asa mi se pare. Alexei a facut iritatie de la Happy si s-a si umplut de toate cele pana la subtiori deci am zis pas.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Muuh si eu sunt pentru a ignora plansetele de isterie a copilului. Nu de alta, dar azi chiar tipa nu plangea. Nu s-a oprit din tipat pana nu l-am luat in brate. Asa mi-am dat seama ca, deja e un smecher si incepe sa ma manipuleze. Cateodata plange cu suspine si atunci chiar il iau in brate sa se linisteasca. Dar azi, chiar m-a speriat, tipa, s-a facut rosu, dadea din maine si picioare...

In ceea ce priveste scutelece, noi folosim Pampers, dupa ce am avut o scurta tentativa cu Happy. Mie imi plac cele de la Pampers, tocmai pentru ca sunt subtiri. Ma gandesc ca si mie imi pica mai bine tampoanele absorbante subtiri, mai degraba decat cele groase. Accidente (destul de multe ce-i drept) am avut si noi cu pisi, dar cu kk niciodata.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Vreau sa va anunt cu mare bucurie ca in seara la Rares s-a produs, timid, primul inceput de decalotare!!! Pielicica i s-a dat numai putin la o parte, nu suficient cat sa se vada glandul, dar e un inceput!

Cu privire la diversificare, pediatra noastra insista ca e cel mai bine sa ii introducem alte alimente de la 6 luni. Cica asta e ultima "moda" in lume si asa au descoperit cercetatorii americani ca e mai bine. Mi-a explicat ea ca exista riscul, daca sunt introduse prea devreme anumite alimente (in functie de toleranta copilului), ca acesta sa aiba mai tarziu probleme cu inima, de obezitate sau alergii. De altfel, asta e si parerea Anei Culcer. Am citit in acele pagini despre diversificare pe care cineva (imi cer scuze, nu imi amintesc cine) le-a pus pe contul comun. Asa ca eu nu im bat capul cu asta inca.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

La Multi Ani! tuturor care isi serbeaza ziua de nume azi!
Mamanati da vb de zor nevoie, uneori tre sa doarma si ea tot vb. Noi vb cu ea tot timpul zicem noi ceva o lasam pe ea sa raspunda si tot asa. E asa simpatica. Si daca o punem sa se joace la gym-ul care i l-am cump vb de una sg la muzica si la lumini si la jucarii. Te prapadesti de ras.
Mamanati si fetitza mea se intoarce de una singura pe o parte si pe alta, nu pe burta inca dar eu o pun intr-un fel in pat si ea e pe spate sau pe partea ailalta.
Map da sunt pareri impartite si fata nu prezinta semne ca ar avea ceva pb dar mai bine sa verificam ca de cand mi-a zis dr de fontanela si etc am tot citit tot felul de scenarii de groaza pe net si m-au bagat in sperieti.
Tweety ms si eu ma bucur sa mai intru nu apuc tot timpul ori ca sunt ocupata cu fetitza ori ca nu merge pc-ul.
Incerc si sa citesc din urma dar scrieti as amult ca citesc mai pe diagonala ca sa apuc sa mai si scriu.
Larisa faina jucaria mie imi plac tare mult cele de la VTech mi se par f faine facute si cu multe functii. I-am luat de la vtech o mingiutza faina si o stea care canta si e si zornaitoare in acelasi timp. Noi i-am luat la fata de la Fisher Price un gym din asta si ii place la nebunie:
http://www.fisher-price.com/uk/products/product.asp?id=36416 .

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

vad ca mi-au raspuns mai multe fete la mesaj. Mihatocae, merci si tie. Cred ca Luca e cel mai tanar fan rapidist. Super pulover are baiatul!

Amabella, eu stiu ca inca e devreme sa planga bebeii cu lacrimi la varsta asta.

Annemarie06, si fetita mea are 2 luni si jumatate si tot atat cantareste. Cei drept ca din maternitate am plecat cu 2800 gr. Dar a luat cei drept aproape 1 kg luna a doua.

Save, si Cami a mea adoarme cu tziti in gura si uneori trebuie s-o molfaie si 2 ore pana adoarme, dar dupa ce se satura de ea o lasa singurica(abia dupa ce adoarme bine o pun in patut). Uneori adoarme in brate. Si nu vrea nici ea suzi oricat n-am insistat, o scuipa si face o mutrita parca ii dau pelin. Si ziua tot cu tzitzi ne linistim.
Ionelalit,ce bravo e Vladut ca adoarme singur in patut. De fapt, tu esti bravo ca l-ai obisnuit asa. Am incercat si eu odata dar n-am reusit, a inceput sa scanceasca apoi sa planga. Tot in brate am adormit-o. Deja nu mai cred ca reusesc s-o invat sa adoarma singura.
mergem la tzitzi si mai revin.....

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai vroiam sa zic despre scutece: noi cu pampers nu ne-am impacat mai deloc, se irita de la ei tare si o si strangeau si curgea si pe langa.
Asa ca am trecut la un no name, sunt facuti de un supermaket de aici Tesco si sunt excelenti serios, absorb excelent nu se irita si normal sunt si mult mai ieftini. Si ca marime folosim numarul 3 midi de la 4 la 9 kg.
Iar servetele umede dupa ce am incercat toate marcile preferatele noastre sunt: Huggies cu aloe vera, sunt destul de umede ca sa stearga bine nu ramane unsuros dupa ele si nu se usuca repede cum am patit cu alte marci.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna seara dragi mamici.

Am si eu nevoie de o informatie de la voi..Mayuta mea se apropie de 4 luni si trebuie sa-i fac vaccinul..Nu prea imi vine sa i-l fac pe cel din policlinica ( am auzit ca nu e tocmai bun), iar pe INFANRIX-ul de la 2 luni sotzul a dat cam 3,5 mil si am auzit de la voi ca exista si mai ieftin..Acum ar trebui cel PENTA si nu stiu unde anume sa ma duc sa nu mai dau iar niste bani in plus degeaba..Va rog , stiti o farmacie unde preturile sunt mai.. normale..Va rog,nu treceti peste msj meu,fiindca eu mi-am lasat bebelina la tara la mama( unde nu am net) si am venit special acasa sa va intreb, iar maine plec din nou si trebuie sa stiu..

Si inca ceva..Cine stie cam cand incepe eruptia dintisorilor??..

Va multumesc!

Cu drag, Shihana

Mergi la inceput

Dupa cateva tentative nereusite de a-mi adormi odorul, am revenit si am lasat-o in patut sa mai asculte muzicuta de la carusel. Vad ca sta de vre-o 20 min fara sa scoata vre-un sunet. E tare scumpa la vorba, dar rade cu gurita pana la urechi. Nici o sansa sa adoarma in patut.

shihana la prima intrebare nu am cum sa-ti raspund. Dar referitor la eruptia dintisorilor sa stii ca difera de la bebe la bebe. La unii pot aparea si la un an primii dintisori, iar altii (asa am citit) chiar se pot naste cu cate un dinte. Dar inainte de a aparea dintisori ei saliveaza mult deci asta ar fi un semn. Altii mai au febra, sunt agitati si plang. De ce intrebi? Iii apar dintisori bubulinei tale?

Larissa, si Cameliei ia placut jucaria. Se uita la ea pe net si spunea uuuu, aaaa. Ea are un bouncer care ii place mult.

Tweety, recuperare cat mai rapida si pupicei de la noi papusei.

Atat a fost. Ma cheama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Nu stiu exact, Mamanati,dar am citit undeva un mesaj de la o mamica care se plangea de eruptia dintilor la bebeu si avea cam ca a mea, 3-4 luni..Si mereu cand o vad ca e agitata fara vreun motiv aparent ma gandesc ca poate ii apar dintii si eu nu stiu..Si am inteles ca exista solutii de aplicat pe gingii sa-i ajuti..De asta intrebam..sa previn..

Mergi la inceput

Shihana, in mod normal eu stiu ca ies dintii pe la 6 luni. Dar s-ar putea sa-i apara si mai devreme. Poate consulti un medic.

Ce credeti,e unu noaptea si fata mea inca nu doarme.

Mergi la inceput