PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mi-am adus aminte ca vroiam sa va mai intreb ceva. Noi avem ceva pb cu mancatul seara sa va explic la ce ma refer. Normal fata papa la fiecare 4 ore cate 180 de ml de apa cu 6 masuri de lapte exact cum scrie pe cutie, dar seara dupa baitza dupa ce papa la ora 7 pe la 8 jumate noua iarasi urla ca din gura de sarpe dupa papa, mai papa atunci si pe urma la 10 iar papa oricum aia e ultima masa. E normal asa? Gresim noi undeva?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisa-raluca spune:

buna, vreau sa ma inscriu si eu in clucul mamicilor de iulie. am o "piersicuta" pe numa Alisa-Raluca , nascuta pe 6 iulie anul acesta (3.100 kg / 56 cm). Profit de ocazie sa salut proaspetele mamici si pe cele in devenire si sa va doresc numai bucurii si impliniri pentru bebeii vostri. Pe mine m-ar mai interesa daca sint mamici care au inceput diversificarea dupa 4 luni sa ma ajute si pe mine cu un orar al meselor si ceva retete. Adevarul e ca sunt cam ingrozite de diversificarea asta si nu stiu cum o sa ma descurc. va pup si astept raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am aparut si eu...mai rar cei drept.
Am si eu o intrebare la voi. In ce data se pun pe card banii? Eu am card la BRD si mi-a intrat pana acum doar alocatia. Mi-au spus ca in noiembrie trebuie sa intre si indemnizatia. Eu am depus dosarul pe 11 septembrie. Voi ati primit bani pana acum?
Multumesc mult

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Fetelor am pus si eu in sf poze cu Arianna.
Si iar am nevoie de ajutor ca iar nu stiu cum sa fac sa apara scris poze in loc de tot linkul ala. Asa ca inca o data va rog frumos sa ma ajutati.

http://family.webshots.com/album/555447566rNugop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mamanati, Miti mamicile scumpe si grijulii!!!
Larisa sa ramaneti uniti pana la 100 de ani si sa oferiti un camin calduros copiilor vostri!
Annemarie nu se vad pozele. De-abia astept sa le postezi.
Annaa subscriu la ce spunea Miruna. Sanatate multa!
Bibi mai scrie-ne si tu! Chiar ne-ai parasit?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Mada uite asa se face: [url= "adresa linkului" ]Cuvantul dorit[/ url] (dar fara spatii)
ex:
[url = "www.mail.yahoo.com " ]Mail-ul meu [/ url ]
apare asa:
Mail-ul meu

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput

Tweety ms mult de raspuns. Sa vedem daca mi-a iesit.

Poze

Mergi la inceput

Hai ca am schimbat ca sa fie mai scurta semnatura am pus linkul numele fetei.

Mergi la inceput

Mada hai ca am dat "trimitere" in loc de vizualizare. Vroiam sa-ti mai spun ca ai un bombonel de fetitza. O pup muuuuuuult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Mada sunt f frumose pozele,iar aia in care e Arianna in scaunul auto dupa botez e absolut dementiala. Superba rochita de la botez
Larisa tu parca spuneai ca ti-ai impartasit printesa. Poti sa te duci in orice zi la biserica, sau doar in zile de sarbatoare?As vrea si eu sa-l impartasesc pe Robert ca parca prea plange asa fara vreun motiv anume, poate se mai linisteste.

Mergi la inceput