PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am regasit dragele mele! Ce dor mi-a fost de voi!
Am lipsit cam mult, am mult de citit din urma!
Acum in sfarsit suntem si noi bine. Eduard s-a refacut si sta acasa cu mine si cu bebe, incearca sa ma ajute cum poate. Eric are 7100g la 3 luni si 3 saptamani, mananca de sparge cam 6-7 mese pe zi de 180 ml, seara chiar 200ml. Seara ii pun si cereale(orez simplu) in lapte. Asta pe la 9.30. Si doarme pana pe la 5 dimineata cand papa si se culca la loc pana la 7. peste zi are deja un program cu 2-3 reprize de somn de cate 2 ore. E tare cuminte si rade in hohote toata ziua, mai ales la Eduard. Si vorbesc amandoi de imi vine sa-i mananc.
Am inceput sa ma obisnuiesc cu amandoi acasa si fac si mancare plus spalat, calcat si curatenie.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Acum am si eu nevoie de parerile voastre. Eric nu mai vrea sa stea pe spate mai deloc cand e treaz. Ar sta numai in fund(sustinut) si culmea e ca isi tine spatele drept nu face curbura la coloana. Dar e mult prea devreme, nu??? Eduard nu s-a grabit chiar asa. Voi ce ziceti?? Daca il pun pe spate de tot se incordeaza tot timpul in incercarea de a se ridica. Si daca ii dai o mana se ridica imediat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Cornelia_Laura, si eu am aceeasi problema cu Luca al meu. Inca plange de rupe daca il las pe spate cand are chef sa se ridice...asa ca eu il mai tin in poala, cu spatele lipit de pieptul meu si stau mai lasata pe spate, ca sa nu stea chiar "in fund" si sa solicite coloana. Si mai stau cu el in brate , in picioare si el sta drept, cu fata catre exterior si se uita in toate partile. Cred ca de curiozitate mai mult vor sa se ridice...dar deocamdata nu au voie nici sprijiniti pe perina sa stea in sezut, asa ca.....

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Alte poze cu Luca:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/be87re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

cornelia_laura noi inca nu am ajuns la a sta in fundulet insa am fost sfatuita sa nu-l pun pe Robert decat dupa 4 luni sa stea sprijinit intre perne, deci 3 luni si 3 saptamani ar parea cam devreme ptr un bebelas sa stea in fundulet. In alta ordine de idei se pare ca la Eric este ceva firesc sa stea in fundulet si mai stiu ca trebuie lasati copiii sa-si urmeze cursul firesc pe care-l are fiecare. Asa ca poate este mai bine sa alegi o cale de mijloc, sa-l mai lasi si-n fundulet dar din cand in cand sa-l mai pui si pe burtica sau pe spate.

Si Robert plange uneori cand il las pe spate dar atunci este clar ca are ora de plimbare prin casa, admira toate tablourile rade la tot ce-i colorat. In ultima vreme vrea plimbari cat mai des si daca stai cu el pe loc incepe sa scoata tipete de protest, el nu vrea numai in brate ci chiar vrea sa simta ca-i in miscare

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Cornelia_laura bine ai revenit!!!
Miha nazdravanului tau rapidist!!! Sa creasca intelept, armonios, perfect sanatos si apreciat de toti cei din jur, iar voi sa va bucurati de ficare clipa alaturi de el.
Simona multumim pentru pontul cu somnicul.
Consi am pumnii stransi pentru prichindelul tau. Uite si pentru mamica:
Gabitza tare mi-esti draga cu bebelina ta frumoasa cu tot:
Geliza azi implineste si dulcica ta 3 lunisoare. Cele mai calde urari si imbratisari din partea mea si a Clarei. Tu pe unde umbli?
Fetele noua nu ne trece deloc raceala. Azi ne-am trezit amandoua mai fornaite decat ieri. Si tusea este mai nesuferita. Tare mi-e teama pentru puiul meu. La ora 13 mergem la medic. Doamne ajuta sa-i dea un tratament eficient ca disper cand o stiu bolnavioara.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

CORNELIA LAURA asa ii trebuie si la RADU (3luni si 4zile )dar fac si eu cum a zis MIHATOCAE,Radu nu are sa putere sa se ridice cand il tin de manute dar ii trebuie tot timpul tinut sus
ma bucur pt.tine ca sun bine baietei

SAVERADU siLUCIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Lucians tare vorbareata Daria ta!

Cornelia_Laura, Eduard doarme pe bune langa Eric? Ca-ti vine sa-i mamanci.

Cu atatia bebeluci vorbareti si zambareti ar trebui sa le facem un club ca sa ne mai destindem cand ne apuca -i.

Cred ca ar trebui sa ma inscriu la mamicile panicoase. Nu v-am mai spus ieri, ca pediatra a depistat si un usor suflu sistolic (l-a auzit si dr. de familie). Dar mi-a zis sa stau linistita ca pana in 8 luni o sa-i treaca. Dar am insistat si pentru linistea mea (utopica) mi-a promis ca la urmatorul consult roaga cardiologul sa se uite la inimioara lui. Acum doarme si caut de nebuna pe net despre suflu sistolic.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Consi, si lui Eric i s-a depistat "un usor suflu sistolic" dar ni s-a spus sa stam linistiti si ca nu necesita nici o interventie. Si da, Eduard chiar doarme langa Eric.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Consi scumpa mai esti! Stai, puiule, linistita. Si daca, prin reducere la absurd, ar ramane cu suflu sistolic, n-ar fi nici o problema. Spun asta fiindca tatal meu a avut dintotdeauna asa ceva si nu i-a influentat cu nimic viata. So, be cool about it!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

TWEETY, multumim si milioane de tie si Clarei.

Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Alte poze cu Luca:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/be87re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput