PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Multumesc pentru sfaturi si ca v-ati gandit la mine
De stresata ce sunt am uitat ca avem un prieten care e chirurg. A zis ca o sa-l vada pe Luca si va interveni doar daca e neaparat cazul. Si eu cred ca nu o sa fie. O sa incerc sa-l decalotez usor, poate in timp isi mai da drumul. De ce mi-a fost frica nu am scapat.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Andra.Ma bucur ca esti mai bine.Sa nu renunti la ceai,caci io asa-l tratez pe Andrei,cand i se-nfunda nasul sau chiar cand mai raceste.Nu i-am mai dat medicamente de la 4 ani.Inainte facea tratamente homeopate iar apoi bea ceaiuri la greu.De mic l-am obisnuit cu diverse ceaiuri si neindulcite.Capsunelele sunt imprimate pe cearceaf,nu pe paturica.Mi-ar fi placut sa am o paturica asa.Si doar un milion de pupici?Doar atat?Nu-i cam putin?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20060714/n/Daria-Antonia/dt/8/k/4ffd/age.png

poze Daria http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

botez http://flickr.com/photos/44616092@N00/

filmuletehttp://www.dropshots.com/lucians

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Simona, Riana adoarme aproape mereu la san si ziua si seara, nu am ce sa fac, si nu cere san doar ca sa adoarma ci sa manance...se pare ca am laptic cu ceva somnifer. Dar sa stii ca am incercat si eu metoda ta de cateva ori seara cand nu adormea la san, si a mers, dar nu intotdeauna.

Raluca si printesa Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

urgent pr Dariana si alte mamici cu sanii impietriti sau durerosi:
frunzele de varza in sutien sunt de neanlocuit!

eu in 2 randuri am avut un inceput de mastita - o data chiar in spital si apoi acasa la vreo saptamana. in ambele cazuri am stat zi si noapte cu varza in sutien - 1 sau 2 zile - si am pus bebe la san cat de des. eu una nu am putut sa ma masez sau sa ma mulg atunci pt ca sanii erau extrem de durerosi la inceputul alaptatului.

multa sananate la mame si bebei!

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

map eu am 2 saptamani de cand am inceput cerealele, adica de la 4 luni. Din pacate eu nu ii dau o masa completa doar de cereale pt ce de vreo saptamana s-a cam facut mofturos la lapticul lui. asa ca am ajuns sa-i pun cereale 50 ml dimineata si seara dupa ce papa laptele ( el e cu biberon ) ...asta deocamdata...dar nu fac bine pt ca ar trebui sa fie o masa separata seara si cu lingurita...insa nu are rabdare cu lingurita...

codritu chiar ma intrebam ce mai faci...insa te inteleg ca ai timpul f limitat...cum mai papa bebica mica ? mai tipa la tzitzi ?

SimonaU al meu dupa baia de seara ii dau sa pape si dupa ce termina de papat sting lumina, il mai tin 2-3 minute pe umar sa garaie si apoi il pun in pat...la fel de simplu e si la masa de la ora 3:30 noaptea, papa si il pun la loc...de ambele dati ori adoarme repede ori se foieste putin, dar il las in pace.
In schimb ziua nu vrea sa doarma decat in carucior plimbat prin casa...am ramas cu obiceiul asta prost de pe vremea colicilor...cum sa-l culc si ziua in pat ????

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetele multumim inca o data de complimente
Consi David are 2 ani si nu am umblat niciodata la putulica,l-am spalat normal fara sa umblam acolo.Zilele trecute cand era pe olita am observat capul deci s-a decalotat singur.
Hai sa va spun si eu ce metoda de adormit am aplicat.Cu David a fost un pic mai altfel,noaptea de cand a fost mic a adormit in timp ce isi bea laptele;il puneam in patut si ii tineam sticla de lapte.Papa pana adormea si nu il mai tineam la ragait.La el metoda asta nu a mers si ziua.Pana la 6 luni ziua adormea leganat.Pana cand nu am mai putut de spate si am hotarat sa dezvatam.L-am pus in patut,suzeta in gurita,jucariile preferate in jur si l-am lasat.Nu a prea fost de acord,plangea cand ramanea singur asa ca m-am pus in fata patutului,eventual il mangaiam pe caput sau spate pana adormea.In maxim 5 min. era dus.Metoda asta am aplicat-o pana pe la 1 si 3 luni.Dupa aceea l-am invatat sa adoarma singur,fara sa fiu langa el.Dar trebuia sa ies din camera fara sa ma vada,nu era problema ca ramane singur,problema era cand ma vedea ca plec.Dupa ce s-a obisnuit sa fie singur nu am mai iesit pe ascuns,acum il pun in patut,il sarut,spunem noapte buna si ies din camera.
Cu Patricia e mai usor,ea adoarme si ziua in timp ce isi bea lapticul,de obicei dureaza 5-10 min depinde cat de obosita e sau cat de foame ii este.
Parerea mea e ca e important sa nu fortez sa faca ce nu vrea,de ex daca nu vrea sa fie singur stau cu el,nu l-am lasat sa planga,am mers de cate ori ne-a strigat,eu zic ca am facut bine,acum pentru el e o placere sa mearga la somn,cand e obosit ma ia de mana si ma duce la scari,sa il duc sus.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

mihatocae, eu nu beau niciun fel de ceaiuri si nu fac nimic special. Gustul meu personal e sa pap un pic mai multe dulciuri, dar nu stiu daca are legatura cu laptele. Mananc de toate, nu beau alcool si cafea. Principalul cred ca e sa ai incredere in corpul tau. Cel mai probabil, ai lapte destul. Ce te face sa crezi ca nu ai?
Daca il pui pe bebe sa pape chiar la o ora, laptele nu are timp sa se secrete si ii dai numai lapte de inceput, care e apos. Fetita mea papa cam la 4 ore (cam dupa 5 ore jumate protesteaza de foame noaptea).
Incearca sa nu ii dai nimic altceva de mancare lui bebe, nici apa sau ceai - daca nu ii e foame si sete, nu trage destul. Nu-i da supliment de lapte praf, pentru ca tine prea bine de foame si nu mai stimuleaza bebe destul sanul.
Ai canalele desfundate? Poate vine mai greu lapticul si bebe se enerveaza. Fa dus cald pe sani inainte de a alapta, ca sa iasa lapticul mai repede.
Verifica pozitia ta si a lui bebe cand alaptezi. Tu trebe sa stai confortabil, iar bebe trebuie sa prinda bine sanul. Adica sa se rasfranga buza de sus in afara, sa se vada buzita roz deasupra sanului. Si sa prinda o portiune mare din areola.
Mai se poate o chestie - nipple confusion ii zice in engleza. E cand bebe nu mai stie sa traga din san pentru ca papa biberon si suzeta, care se sug altfel. Daca e asta, trebuie sa scoti treptat suzeta si bibe... Nu stiu cum se face exact si imi imaginez ca nu e usor.
Pup fata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata mamicute si bebelasi, am aparut si eu sa va salut. Acum ca face nani prichindelul. Ups, se pare ca l-am laudat prea mult, tocmai il aud ca s-a trezit

O zi buna, apar mai tarziu la tura urmatoare de nani

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

ralu80, si baietelul meu adormea iremediabil la san drept pt care pe el l-am obisnuit cu adormitul singur mult mai tarziu cand era mai mare si nu il mai toropea suptul. Cu el a mers mai greu si am incercat de mai multe ori. Deci conteaza mult din ce aluat e fiecare copil.

miti2004, ziua copilasii adorm mai greu deoarece vad ce se intampla in jurul lor si atentia le este distrasa mai usor. Dar si ziua poti aplica aceeasi metoda ca si seara insa de obicei rezultatele vin mai greu. Pe a mea inca o culc cu suzeta ziua.

mihatocae, noi am fost in cartierul Tudor la botez dar la biserica respectiva mai erau inca 3 botezuri si ma gandeam ca poate erai pe acolo :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LUCIANS am vazut filmuletele cu DARIA si vreu sa-ti spun ca RADU care papa titi, cand a auzit-o ca vorbeste a lasat titi si sa uitat f.atent la ea,mentionez ca flebetea lui RADU este titi ,deci e super bebica ta si nu este numai parerea mea...

SAVE RADU siLUCIAN

Mergi la inceput