Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 29
matahut spune:
Da, da, asa voi face. Abia astept
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
Mini
La Multi Ani pt. implinirea primei lunisoare de viata a Iuliei-Ioana
Ce mai faci ? Cum te descurci ? Iulia e cuminte ?
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Cata_adr spune:
multumim Ionica. I-am aratat-o lui Robert pe Sophia si i-a placut tar, asa ca nu se stie.
Eu azi noapte am cazut lata la ora 1 si un sfert, fara sa mai aud vreun scancet. Azi m-am trezit la 6.30 si in casa era liniste. Ai mei baieti au dormit profund pana la 8 dimineta. Sotul mi-a zis ca piticul a adormit pe la 2-2.30 pana la 8.00. E bine, dar eu la 1 am clacat si nu am mai stiut nimic.
In concluzie...a fost bine.
matahut spune:
Bravo Cata! Sunt invidioasa, ce sa spun...Dar ma bucur totusi pt tine
POZE CU PUI DE CUC
adameasca spune:
'neatza!
Marina si Cata, vad ca v-ati distrat azi noapte. ![]()
La noi s-a dormit, fi-mea de la 11 si ceva pana la 5, a halit repde si inapoi la nani, fi-miu e fost expediat cu succes la gradi, io-mi beau cafeaua.
Inni, s-a hotarat Ami sa mai doarma si ea noaptea? Ca a mea vad ca da, de vreo cateva nopti, sa zic 5-6, are acelasi program.
Ionica, bravo pentru asa bebe cuminte! E posibil sa creasca dintisorii la 2 luni in gingii, nu trebuie sa si iasa neaparat acum. Lui Luk i-au iesit doi dinti deodata la 3 luni si 3 saptamani.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Monique_new spune:
floricikaa fost bun tortul ca design-ul arata bine?Ne-am dus si noi ieri acolo dar nu am gustata nimic ca sa-mi dau seama daca sint gustoase sau nu....
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
matahut spune:
S-a oprit - pentru moment muzica - ma duc sa ma arunc in pat, nu sa dorm, dar macar sa stau intinsa ca ma dor toate cele!
POZE CU PUI DE CUC
gripo spune:
Neata!
Si eu tot la cafea, ca fi-miu s-a trezit si a miorlait putin, l-am luat in brate si cica sa-i dau sa manance, si a adormit la loc.
ILEANA, ma gandeam ca poate stii tu, cum e cand trec colicii? ca visez intr-una la clipele alea, nu se mai screme, nu? Doamne, va veni si clipa aia?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
LA MULTI ANI ALEXIA-MARIA, ARMAND, ANTONIA SI ALEXIA-NICOL PENTRU CELE 2 LUNI DE VIATA SI IULIEI-IOANA PENTRU PRIMA LUNA!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
alexutza_26 spune:
Da chiar...cand trec colicii....cat mai dureaza???? cam pe la 3 luni? sau mai mult?????
Mamica fericita de
Gabriel (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!