Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

O astept pe fi-mea sa se scoale. De fapt mai stau un sfert de ora si o scol eu daca ea nu vrea.
Marina nu prea ai ce sa faci, incearca sa o adormi intr-un fel, dar nu o pai pune la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Acu cica doarme...Dar pana in dormitor e drum lung si apoi...pusul in patut...Of, cati neuroni s-au dus si noaptea asta. Ziceam ca acum mi-a pus Dumnezeu mana in cap cu un copil normal, care doarme la ore rezonabile, fara sa fie rugat. Dar sa nu-l maniem pe D, am oricum mai mult decat meritt! Acum devin serioasa... Mai bine merg sa incerc punerea pe maracini

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Din cate ai povestit este un copil normal, o sa vezi ca dupa 3 luni de viata o sa-ti doarma toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

noi suntem cu ochii mari. a mai papat si parca tot mai vrea. e posibil sau ma pacaleste? Sta pe piptul meu si se uita ma monitor. E clar nu are somn. O sa-l pun si eu pe maracini curand ca mi-e somn

Mergi la inceput

Sa te auda Doamn Doamne! Iti doresc acelasi lucru....Anaabia la un an nu s-a mai sculat de cele TREI ori pe noapte....
Am plecat...marea incercare.
Noapte buna!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

si eu astept cu nerbadare varsta asta sa vad minunea cu ochii mei!!!!!!!

Incerc si eu sa dorm...sta sotul de garda, pana pe la 3, apoi, daca nu doarme...trec eu!!!!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara mamicilor,

Multumim pentru urarile de "luniversare" ,Sophia a facut azi 6septembrie 2 luni,sotul ne-a adus trandafiri un buchet mie si unul ei,dragutul de el!

Mai fetelor va compatimesc prin ce treceti,eu nu stiu ce inseamna "urlatul ca din gura de sarpe",pitica mea este foarte calma,poate si fara colici nu stiu ce sa cred.
Eu i-am dat o data sau de doua ori sirop pentru colici,dar nu cred ca era nevoie obligatoriu,nu-mi aduc aminte cine scria ca da la copil sirop anti-colici in fiecare zi,mie pediatrul aproape ca mi-a interzis sa-i dau asa ceva(l-am cumparat fara sa-i spun),dar avea dreptate si nu a avut mai deloc probleme.
Ea mananca la cerere lapte matern, dimineata un biberon cu formula si unul seara la culcare .

Nici nu simt ca am bebe in casa,in weekend am mers la plaja cu ea,am condus 6ore si nu a facut decat somn si kk!

Hai ca mi-am laudat prea mult odrasla, sper sa nu se intoarca si sa-mi planga mai tarziu.

O intrebare am la voi mamici;
E posibil sa le creasca dintisorii de la varsta de 2 luni??
Pititca isi mamanca manutele,vad ca-i place suzeta ,o molfaie ca pe guma de mestecat,face balute ca un buldog si are gingiile de jos albicioase.
Voi ce parere aveti?

Va pupic !

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cata_adr am citit povestea piticului vostru,tare frumos povestesti ,sa va traiasca ,e frumusel foc,poate cine stie i-o place de frantzuzoaica mea Sophia

Felicitari si taticului pentru asa pagina frumoasa,am citit ca el ar fi creato!!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Neata!
Da, melomanul!
Dupa ce ca azi noapte daca am prins vreo 3 ore de somn...acum, melomanul!
Am culcat-o in patut pe Maruca asa cum va spuneam azi noapte pe la 1, dar n-a stat mai mult de 15 de ora si s-a trezit. Am reusit insa sa o mai tin in pat cu sunete minime pana pe la 2 cad a adormit...Dar la 3 s-a trezit si a papat de ziceai ca nu mai mancase de 10 ore. A mai dormit un pic si la 5 iar s-a trezit, iar a marait o vreme. Acum doarme, dar are nasul plin cu mucisori si imi e ca o sa verse la un moment dat. I-am pus niste ser, dar nu-mi vine sa ii bag pompita, ori aspiratorul fiindca sigur se trezeste. Nu mai spun ca Pampersul ei geme...la cat a haplit asta noapte, cred si eu. La 7 m-am sculat si am pregatit-o pe Ana pt gradi, acum stau si ascult MUZICA melomanului. A fost tati la el la usa, dar, evident, n-a raspuns, se pare ca a dat si soneriile la minim, ca sa nu-l deranjeze. Cand se intoarce tati de la treburi va merge la sediul Politiei comunitare , care e in apropiere si va lua nr de telefon pt data viitoare . Acum a trebuit sa plece cu Ana la gradi asa ca ...eu raman sa ma distrez. Sa va spun cum ma simt? Mai bine nu, va dati voi seama Nu mai am forta nici sa ma revolt. Mai bine ma duc sa imi fac un ibric de ceai pt lactatie

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Buna dimineata !

Marina...(ca intrebarea ta ramasese fara raspuns)...vezi ca nu e neaparat nevoie ca politia sa-l prinda pe meloman cu muzica in functiune. Ii spui politistului la telefon ca s-ar putea ca atunci cand ajunge el sa fie liniste...ca sa stie cum e treaba.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput