Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Stau cu fi-mea in brate...A supt pt a 10 oara in ultimele 2 ore de cand ma lupt sa o adorm. Nu mai vrea suzeta, numai titi. Daca o pun jos....urla ca din gura de sape si n-a mai dormit de la 17. Adica a atipit la san cate 10-15 minute pana am pus-o jos. Stiu ca la 6 sapt au un salt de crestere si mananca mai mult, dar ce inseamna de fapt 6 sapt? Care sunt zilele cu pricina?
A, s-a sculat si se uita cu ochii mariii la mine!
Cred ca o sa innebunesc! Vreau sa DORMMMMMMMMMMMMMMMMM

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Cata, la mine e sanul moale, dar tot mai iese laptic. Si eu sunt stresata, de unde sa ii tot dau de 2 ore incoce. Aprop, voua la ce interval vi se intarec (umplu) sanii? Am mai intrebat, dar nu mi-a raspuns nimeni!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marina, dar de ce i-ai dat sa suga de 10 ori in 2 ore? Una din cauzele colicilor e amestecarea laptelui digerat din stomac cu lapte proaspat. In stilul asta o sa mai urle 2 ore, de dureri de burta. A, si tot din cauza asta regurgiteaza mai des decat normal.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Marina, dar de ce i-ai dat sa suga de 10 ori in 2 ore? Una din cauzele colicilor e amestecarea laptelui digerat din stomac cu lapte proaspat. In stilul asta o sa mai urle 2 ore, de dureri de burta. A, si tot din cauza asta regurgiteaza mai des decat normal.

Stiu, stiu, dar nu mereu a supt, de multe ori a folosit-o ca pe suzeta, a adormit si...s-a trezit urland! Ea n-a avut pana acum colici! Si cred eu ca i-as recunoaste. Ana a vut niste reprize pana pe la 2luni de scula tot blocul!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Stau cu fi-mea in brate...A supt pt a 10 oara in ultimele 2 ore de cand ma lupt sa o adorm. Nu mai vrea suzeta, numai titi. Daca o pun jos....urla ca din gura de sape si n-a mai dormit de la 17. Adica a atipit la san cate 10-15 minute pana am pus-o jos. Stiu ca la 6 sapt au un salt de crestere si mananca mai mult, dar ce inseamna de fapt 6 sapt? Care sunt zilele cu pricina?
A, s-a sculat si se uita cu ochii mariii la mine!
Cred ca o sa innebunesc! Vreau sa DORMMMMMMMMMMMMMMMMM

POZE CU PUI DE CUC

exact la fel este la mine. Nu-mi vine sa cred, parca mi-l descri pe fi-miu. Diferenta este ca eu nu-l tin in brate, l-am dus in patut si urla. Se mai duce sotul meu din cand in cand sa-i bage suzeta pe care o scuipa. Eu ma mulg, caci aveam un san tare..nu stiu de ce e asa ca doar a supt de acolo. Nu o fi tras bine? Cum imi dau seama daca s-a saturat?????? Sa incerc sa-i mai dau? O sa-i dau cu bibe ce mulg acum. Nici eu nu mai pot si imi doresc sa dorm((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

pai sanii se umplu cam la 2-3 ore, dar cand sunt moi tot mai e laptic. Daca trag cu pompita nu mai iese nimic, cand il pun pe el..nu stiu de unde scoate, dar scoate. Eu folosesc mameloane de silicon si sunt pline.

Ziceti ca se amesteca lapticul daca le dam prea devreme de 3 ore, atunci cum e cu alaptarea la cerere??? Eu am renuntat la program pt. papa la cerere. Nu prea ii dau mai devreme de 2 ore juma. Acum a stat putin cat m-am muls si i-am dat diferenta

Mergi la inceput

Maruca de obicei suge 5-10 minute si ia cam 100-120 ml. Acum nu am cantarul electornic si nu imi dau seama, dar oricum ea e foarte eficienta. Acum pur si simplu e f obosita si nu poate adormi, vrea mereu la san, dar nu trage decat o data, de doua ori. Si eu ii dau la cerere, in plus, daca o las sa urle scoala toata casa, inclusiv pe Ana care trebuie sa mearga maine la gradi! Uf! Acum urla!

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Se recomanda alaptatul la cerere cu pauza de minim 1 ora jumate intre supturi. Daca sanii sunt moi si goliti degeaba este pus copilul la san caci nu trage mai mult de 10ml, care ii fac mai degraba rau decat bine.

Mergi la inceput

Da, e posibil, dar ce naiba sa fac cu ea? Ziua se mai ia cu Ana, cu tati, cu cate o plimbare, sta si5 ore fara papa, dar acum? Urla si nu stiu ce sa ii mai fac. Cum o pun la san...tace. Stiu ca nu ein regula, dar tot zic ca hai, de data asta adoarme bine, fiindc lasa sanul singura, adormind.

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Simona, dar tu de ce nu dormi?????????

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput