Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - si la noi cam asha a aratat, dar fara chestia aia rosie...mai bine vb cu pediatra...

Avem si noi o problemutza: - incepe sa ii coaca semnul de la vaccinul din maternitate...ce sa ii fac, cu ce pot sa ii dau, este deocamdata umflat si rosu, maine cu sigurantza face puroi....parca s-a mai discutat, dar nu am gasit unde...

Mamica fericita de Gabriel (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alexutza nu-i da cu nimic ca trece de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Am ajuns la concluzia ca fi-miu seamana cel mai mult cu frati-miu. Uite poza

Mmmmnu. David are capul tau. Zici ca esti tu.... .tunsa baieteste.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Asta seara nici unul din copiii mei nu are chef de somn. Luk inca mai bantuie prin dormitor, Ilinca are ochii mari, iar io si tati nu vrem decat sa ne culcam.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

nici la noi nu sunt semne ca o sa doarma ca azi noapte. Papa si e cu ochii mari:(((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Ayi ne+au bagat si noua internet k lumea acasa, asa ca voi intra mai des sa vad ce mai faceti. Noi suntem bine, Alexandru este cumintel, yiua mai comenteaya cateodata, dar noaptea doarme bine, se treyeste sa manance si adoarme instantaneu si ar dormi mai mult daca dimineata nu l-ar trezi copii, de obicei adoarme dupa ce pleaca copii la gradi. Bogdan si Vlad sunt tare incantati de Alexandru, doar ca tre sa stau dupa ei tot timpul sa nu se suie pe Alexandru, sau sa-l stranga de prea mult drag. Momentan ne descurcam bine, doar ca acum cred ca-i mai usor pana mai creste bebele, o sa vedem.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

offfffff e culmea baiatul asta al meu. Urla ca din gura de sarpe cand ii e foame, daca il pun la san adoarme, cand il pun jos urla.
Si suge de 3 sferturi de ora. Ce sa-i fac??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da-i suzeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Seara buna...

Pap si eu ceva ca e liniste in casa,baietii dorm si eu o sa fug acusica.Azi piticania s-a trezit dimineata la 8, am stat putin de vorba,ne-am schimbat si pe la 9:30-10 s-a culcat si s-a mai trezit la 1,dar pana acum 2 ore n-a mai adormit decat 30 de min .Ii picau ochii in gura de somn ,dar el se tinea tare si pace,casca de i se rupea gurita,da' nici ca ar fi inchis ochii.Noroc ca n-a facut scandal ,s-a mai marait el putintel,s-a mai plimbat cu mama prin casa si uite asa.Acum pana la 5 e liniste asa ca fug si eu ca am de recuperat.

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Cata..stii cum fac eu...de ex cand se trezeste noaptea ii dau sa pape ,adoarme si il pun in patut ,dar la trezirea urmatoare care de obicei e pe la 7 - 8 dim,il pun langa mine in pat,il mufez si mai fur si eu putin somnic ,asta pana apare Vladut bineinteles,pt ca atunci se rupe filmul.Ideea e ...poate daca-l pui langa tine ,suge,adoarme mai bine si il pui apoi usurel la el in patut.Dar stai linistita ca stiu cum e,usor de zis greu de facut...

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

da ii dau suzeta, dar nu tot timpul o vrea. Acum o scuipa si urla. A stat aproape o ora la san. E posibil sa nu se fi saturat? Acum incerc sa ma mulg caci inca simt sanul tare si iese f. putin. Nu stiu cum sa mai fac...nu-mi dau seama ce are si mi-e teama ca nu e satul:(

Nicol..asa fac si eu dimineata. Dupa ce papa, il tin langa mine si e mai usor asa. Si cum spuneai si tu...mai fur somnic.

Mergi la inceput