Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Monique, ii mai dau Debridat vreo cateva zile pana expira si nu mai iau alt flacon, sa vedem cum o fi, Oricum, colici nu mai are de vreo cateva zile...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am pus in link-ul cu poze doua fotografii cu buricul lui Mathias, va rog din suflet sa va uitati si sa-mi spuneti daca asa a aratat si la voi dupa ce-a cazut bontul ombilical. Precizez ca chestia aia mai rosie e o bucatica tare dintr-un tesut cartilaginos, nu piele.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

La al meu, buricutzu nu avea forma asta, dar chestia aia gelatinoasa a fost, si a disparut cu timpul.Ce nu a avut al meu a fost chestia rosie.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

la al meu nu a ramas nimic
i-a cazut buricutul in a 7-a zi si a ramas perfect curat,
fara nimic
poate ar fi bine sa chemi pediatrul sa-l vada si sa-ti zica ce sa-i faci
am inteles ca daca nu se curata bine locul, trebui pus nitrat
bine, asta doar la dr.

bafta

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Iakioana si mie imi scazuse laptele la 40ml pe zi ,dar mi-am adus aminte ca spirulina stimuleaza si creste lactatia, am luat ( firma Hofigal capsule de 500mg) si a dat rezultate acum am 130-140 la o masa cand ma mulg uneori mai mult.

Mamilili si noi am avut probleme cu buricutul se facuse un cheag de sange dar a trecut cu comprese cu spirt si baneocin.Am vazut cum arata la Mathias eu as zice sa mergeti la doctor, dar poate sunt eu mai panicoasa.Multa sanatate.

Ignatica imi pare rau pt. bebe ca nu au iesit bune analizele.Tinem pumnii ca acum tratamentul sa dea rezultate.

Pufy ma bucur ca este bine Nicolas.

si o noapte linistita.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna seara si de la noi.

azi am avut ceva probleme cu netul si nu am putut intra dar am recuperat acum.azi noapte a dormit super bine,s-a trezit numai la ora 3 sa manance si nici nu am aprins becul.i-am bagat tzitzi in gura,a baut si nici nu a deschis ochii.sper sa-l tina obiceiul.

am avut o zi calduta,vreo 13 grade si am fost la plimbare cu matei,am mancat o prajitura in oras si am pierdut vreo 4 ore.deja au inceput sa impodobeasca orasul de sarbatori.anul acesta vom face si noi brad impodobit,pentru prima oara de cand stam aici.abia astept.

am vazut ca in ro incep cursurile de inot la 6luni.aici l-am inscris deja,incepem in ianuarie(de obicei incep de la 4 luni daca ai noroc sa prinzi si un loc liber).mor de curiozitate sa vad ce vom face acolo.

va pup si va doresc o seara placuta

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Asta seara nici unul din copiii mei nu are chef de somn. Luk inca mai bantuie prin dormitor, Ilinca are ochii mari, iar io si tati nu vrem decat sa ne culcam.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Noi am avut un musafir si copiii s-au dat in spectacol de fata cu el. Acum sunt prea obositi si dorm.

Mergi la inceput

Ce bine o fi, Simona. Luk ne-a zapacit cu povestile, exact cand ziceam ca doarme el a inceput sa urle ca vrea motanul ala care face miau-miau si are cizme roshii.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am ajuns la concluzia ca fi-miu seamana cel mai mult cu frati-miu. Uite poza

Mergi la inceput