Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 30
inni spune:
3 BUCURII
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la noi!
Victor acum a adormit si sper sa doarma vreo 2 ore.
Fetelor nu va faceti iluzii - dupa ce trec colicii incep dintii
, iar daca nu vor fi dintisorii ceva probleme tot vor fi care sa nu va lase sa dormiti
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
acai24 spune:
Buna la mamici si bebici!!!!!!!!!!!
Bine ne-am regasit la bucurii.....in primul rand as avea si eu o rugaminte....completati in listuta si la mine 39sapt2zile aveam cand s-a nascut Gruia...mersi anticipat...
Noi suntem bine, avem 6 kg la aproape 2 luni, dormim si papam....colici nu prea avem..traiasca Bonissanul...iar noaptea dormim ca un om mare...de la 22 la 6...si-a facut programul asta cam de 3 saptamani...asa ca putem sa ne odihnim si noi...
Duminica am avut botezul...a iesit super...Gruiuta a fost foarte cuminte, ca de obicei de altfel....suntem si noi acum in randul oamenilor.....
Vroiam sa va intreb....Gruiuta are muci....am luat batista bebelusului..e super...dar asta inseamna ca este racit?alte simptome nu are....
Va
si sa auzim numai de bine!!!
Andreea
Gruia-Alexandru (14.09.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/drandreea/my_photos
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Am pus in link-ul cu poze doua fotografii cu buricul lui Mathias, va rog din suflet sa va uitati si sa-mi spuneti daca asa a aratat si la voi dupa ce-a cazut bontul ombilical. Precizez ca chestia aia mai rosie e o bucatica tare dintr-un tesut cartilaginos, nu piele.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Poze Mathias
lili, si la noi tot asa arata, dar la noi chestia aia gabena-rosie era o scurgere care s-a intarit, nu stiu cum sa-ti zic. facea un fel de coaja! care cadea mereu, iar curgea iar se intarea, pana s-a acoperit si acum arata excelent! eu cred ca e ok!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarewww.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Am ajuns la concluzia ca fi-miu seamana cel mai mult cu frati-miu. Uite poza
noooo, cu tine seamana baiatul! e bucatica rupta, cum se zice!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarewww.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mathias (17.10.2006)