Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Bravo ELOISE, si nu-ti face probleme cu luatul in greutate atata timp cat ia, n-ar fi bine sa scada, ca al meu, care dupa 4 zile numai de alaptat scazuse cu 160de grame, de ma pufnise plansul prin casa, ca mi-era mila de el, si-asa se nascuse mic. Dar daca Vladutzu ia in greutate e beton, poate creste in salturi, ca al meu asa face.

PUFY, ma bucur pentru Nicolas.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Am si eu o curiozitate:
Am auzit atatea mamici spunand ca nu le dorm copiii ore intregi ziua...
Si atunci in timpul in care nu dorm ce fac?...ca a mea daca doarme tace...daca e treaza plange...

Ai vostri ce fac cand nu dorm?

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

al meu Vladis sta cu ochisorii deschisi si vegheaza, cum se spune
e tare curios....se mai plictiste uneori
dar ii dau drumul la radio si aude muzica
sau ii mai dau drumul la carusel - a inceput sa-l urmareasca

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Baiatul meu, cand nu doarme si nu tipa de foame, sta si se uita ba la carusel, ba la figurile de pe pereti si gangureste, rade, e un deliciu sa-l privesti.

Cum fi-miu doarme dus in fata geamului de la sufragerie larg deschis, eu imi tot pierd vremea pe net, mai precis pe forumul asta, si mi-am adus aminte de Mamiflori, pe care am gasit-o in niste listute vechi de la alte topicuri. MAMIFLORI, CE MAI E CU VOI?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Eloise, felicitari.1

Daca Vladutz creste in greutate e ok.

Lakioana- cand Victor sta treaz povesteste sau studiaza ce e in jur , asta in cazul in care nu plange de foame sau ca Dragos sta calare pe el, sau asculta muzica.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

A mare, cand nu dormea sau manca sau racnea!!! A mica, pana acum avea perioade destul de mari de gangurit in legea ei, acum parca s-a mai obraynicit si daca nu esti pe langa ea sa ii dai atentie....da in plans, dar macar plange cu delicatete....adica nu te deranjeaza, fata de Ana care plangea cu furie...A, Ana a avut lacrimi din prima ZI!

Acum Maruca doarme pe balcon in scoica...iar eu ma uit de la caldurica la ea... E imbracata bine, dar eu n+as dormi in frigul ala...Mai ales ca sunt si racita

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili nu prea inteleg...cum adica i-a ramas o portiune intarita la buricutz? Lui Vladut i-a cazut buricul dupa 14 zile si acum inca mai gasesc mici cojitze in pliurile de piele din ombilic. E normal din cate stiu. Asa ceva ai observat si tu? Cum adica 'i-a ramas o bucatica tare'? O bucatica din cordonul ombilical nu avea cum sa-i ramana... O mica umflatura? Oricum nu cred ca e nimic grav

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, Debridat ii dau de aproape o luna, si ii mai dau si Bonnisan, teoretic amandoua ar trebui sa-i regelze tranzitul intestinal si, totusi, ea face kk foarte tare.

Si a mea sta cuminte cand e treaza, se uita pe pereti, studiaza, ii arat jucarii si povestim, sta in patutz si se uita la lenjeria cu ursuletzi, la cate o jucarie agatzata de margine, dam drumul la cutiutzele muzicale sau la povesti, sau pur si simplu il urmareste pe Luk cu privirea in timp ce asta se joaca langa ea.

Scumpik, mie personal mi se pare o prostie sa tii copilul in casa pana dupa botez, ce te faci daca il botezi la 7-8 luni, de exemplu?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Marina, si Luk a fost un bebe extrem de plangacios, ne-a scos peri albi cat a fost mic. Dar compenseaza acum, ca e destul de cuminte si intelegator.

Eloise, felicitari pentru reusita in ale alaptatului.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ileana- Dragos are diaree si mie dr mi-a prescris pt stabilirea si mentinerea echilibrului intestinal BIOTICS BABY

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput