Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo nu mi-am luat haine de botez. Pentru atunci am cu ce sa ma imbrac....Eu nu aveam haine de iesit pe strada

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, si ce-a papat fata? Lapte praf? Intreb si io de curiozitate... Na, daca n-am alte probleme la ora asta.

Apropo de kk, fi-mea din senin s-a constipat. Cam de vreo 4 zile face kk greu, foarte tare, aseara era agitata si i-am pus un supozitor, a scos saraca cu chiu cu vai niste gloantze de spargeai geamurile cu ele. Si zau ca nu pricep de ce... I-am facut niste ceai de musetel cu tei astazi, poate o ajuta asta... Mai aveti alte remedii? Si Luk era constipat pe vremea cand era bebelush, dar nu-mi mai aduc aminte daca i-am dat ceva special. Stiu ca dupa ce am inceput diversificarea si am bagat fructele s-a remediat problema, dar mai e mult pana ajungem cu Ilinca la momentul asta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana: Debridat sau Lactulose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

BEATRIX!!!!

Ignatica imi pare atat de rau ca iarasi aveti probleme...!Multa sanatate va doresc si sa scapati de probleme cat mai repede!

Nicol e un frunos proaspatul vostru crestin!Sa va traiasca!

Ramomar ce dulce e Patricia cu freza aia dupa baie!

Noi am fost la Timisora si acum ne-am linistit: e totul bine cu Nicolas, nu are nici o problema!Fontanela prea mare e doar din cauza ca nu a primit destul calciu si vit.D in perioada intrauterina....acum ramane sa remediem problema!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor

inni, alipiticot, Mirabela multumesc pt raspunsuri si
Ieri mi-am dat seama ca ceea ce facea Luca nu era diaree, pt ca ieri a avut 4 scaune din care 2 moi si 2 normale. Oricum multumesc inca o data fetelor. Acum m-am m-ai linistit.

Am vrut sa intru ieri, dar am avut musafiri de dimineata si pana aseara la ora 23. Imi venea sa-i scot sa ma pot odihni si eu ca era asa obosita, ca imi cadeau ochii in gura.

Cecilia multumim pt aprecieri. Si tu ai dou frumuseti de fete. Sa-ti traiasca.

In legatura cu iesitul afara: noi ieri am avut 2 sapt. de cand nu am scos piticul afara, pt ca toti imi spun ca nu e bine sa-l scot daca nu e botezat. Iar noi botezul il facem abia a doua zi de Craciun pt ca asteptam sa vina bunicii din strainatate sa participe si ei, ca doar e primul nepot. Ce sa fac? ca doar nu pot sa-l tin inca o luna jumate in casa. Voi ati scos asa bebelusii, nebotezati, nu? Ce se poate intampla? Mie mi-a citit preotul chiar la o sapt de la nastere, pt ca ne avem bine cu el si a fost acasa, iar pt bebe mi-a facut aghiazma.

la toti bebei si mamicile

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pufy, noi luam doar o picatura de Vigantol tocmai pt ca fontanela e prea inchisa .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

da Ileana...lapte praf. 2 mese...ca dimin si seara i-am dat eu.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
Noi suntem bine, de marti Vladut papa numai san, sunt atat de bucuroasa ca am reusit sa il "intorc" sa manance de la mine dupa peste 2 saptamani de biberon, nici nu-mi vine sa cred!!! Mai avem mici dificultati mai ales cand sanii sunt f plini si apuca greu la inceput, dar in mare totul e minunat. Ii fac si proba suptului si ia intre 90 si 110 grame la fiecare masa, cred ca e binisor (mai ales ca dupa cantarire mai suge inca). Numai ca nu a luat cine stie ce in greutate, are 4400 gr, cu doar 500gr mai mult fata de nastere. Poate inca se adapteaza la noul mod de a se hrani... mai vedem...
Pufy ce ma bucur ca totul e bine cu Nicolas!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Buna fetelor

In legatura cu iesitul afara: noi ieri am avut 2 sapt. de cand nu am scos piticul afara, pt ca toti imi spun ca nu e bine sa-l scot daca nu e botezat. Iar noi botezul il facem abia a doua zi de Craciun pt ca asteptam sa vina bunicii din strainatate sa participe si ei, ca doar e primul nepot. Ce sa fac? ca doar nu pot sa-l tin inca o luna jumate in casa. Voi ati scos asa bebelusii, nebotezati, nu? Ce se poate intampla? Mie mi-a citit preotul chiar la o sapt de la nastere, pt ca ne avem bine cu el si a fost acasa, iar pt bebe mi-a facut aghiazma.

la toti bebei si mamicile

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

atat_suntem_de_mari

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Scumpik, poti scoate linistita copilul afara. Ce te faci daca nu botezi copilul pana la 18 ani!

Eu pe Dragos l-am botezat la 4 luni jumatate si stiu copilasi botezati la 1 an .

Ideea e sa-ti faci tu molitva si totul e ok

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Bravo Eloise.
Felicitari.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput