Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
inni spune:
Meme..gata.
Ma tot uit in lista asta si sunt o gramada de semne de intrebare. Nu vreti sa verificati cine cui si ce lipseste din date ca sa completez ?
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Vauva...e bun Engerix-ul.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
ramomar spune:
nicolstoy tare frumos crestinul vostru. Sa va traiasca!
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
Crisnemes spune:
Inni, bine ai facut ca ai fost la munte. meriti si tu un pic de timp liber. Si eu am fost la Oradea sapt trecuta cu Cristi in delegatie.![]()
La noi la botez nu se baga copilasul in cristelnita
, desi stiu ca asa se zice ca botezul e primit doar daca copilasul e bagat in cristelnita de 3 ori.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Vauva multumim. si Bianca ta e o dulceata!
credeam ca sunt singura care are pofta de dulciuri, dar se pare ca mai am colege. Vauva, iti spun un mic secret: rafaelo sunt preferatele mele
![]()
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
Fetelor eu de cand ma tot plang ca toata ziua as manca doar dulce!Am pus pe mine 2 kg

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
POZE YAHOO
inni spune:
Pe mine ma enerveaza bagatul in cristelnita.
Nu inteleg de ce tr dezbracat la pielea goala (ca si asa e destul de stresat copilul...lume multa..frigulet...) si bagat acolo ? De ce nu-i suficient sa-l dea pe caput cu putina apa sfintita. La catolici asa de face.
Trebuie neaparat sa intre si cu fundul ??!!
Offf
Poze
Poze Ami
Crisnemes spune:
Inni, ti-am spus la noi in Ardeal asa se face il uda pe copilas de 3 ori pe cap si gata!De fapt mai bine spus il spala pe cap.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
inni spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Inni, ti-am spus la noi in Ardeal asa se face il uda pe copilas de 3 ori pe cap si gata!De fapt mai bine spus il spala pe cap.
Mi se pare foarte frumos si elegant plus ca nu mai stresezi copilul.
Poze
Poze Ami
gripo spune:
INNI, sa inteleg ca ti-ai luat haine pentru botez? de unde? ai ajuns si in pavilionul h?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Crisnemes spune:
Da ai dreptate dar parca eu vreau sa-l bage in apa ca asa se face botezul!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

. si Bianca ta e o dulceata!