Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Cata_adr spune:
da si la mine e pofta mare de dulciuri, dar le evit pe cele cu ciocolata care imi plac mai mult. Sunt suparata ca nu mai pot manca cico:(((((((((((((((
voi mancati?
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
DiaB, scumpica Maia, ce par mare are si ea! ...Adelina e asa cheliuta!Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Multumim!
Cat despre par, stai linistita ca o sa creasca. Cica sora mea a fost chelioasa de mica si acum are din plin...Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ramomar, multumim. Imi place ce falcute are Patricia.
Alexutza, noi nu bem ceai deloc, am incercat de mai multe ori si nu il vrea, Adelina papa doar tzitzi.
Eu nu-i dau caciulita numai dupa baie si noaptea daca mi se pare ca-i mai rece in casa.
Daca are un scaun pe zi nu e constipat.
Cristina, fiecare bb are ritmul lui de somn, la noi sunt zile cand doarme foarte mult (de exemplu azi a dormit 5 ore fara sa pape) si sunt zile cand sta multe ore treaza sau doarme asa "iepureste".
DiaB, scumpica Maia, ce par mare are si ea! ...Adelina e asa cheliuta!
Ileana, da' putin doarme Ilinca ziua!![]()
Eu am observat ca Adelina doarme foarte bine cand e Dragos la gradinita, cand vine el ne "bruiaza" si simte si ea cred.Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Iar Adelina e dulcica foc. Ce ochi frumosi are...
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
nicolstoy spune:
Gataaaa...avem poze .... aici
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Meme1 spune:
Salutare tuturor,
revin cu mesajul postat in primul capitol pe care din pacate am observat ca nu l-a remarcat cine se ocupa de listuta...si cu rugamintea ca poate ne 'actualizati' si pe noi..
Salutare tuturor,
bine ati venit la Clubul scutecelor...
Eu vreau sa imi cer scuze ca n-am intrat mai des la Odisee si nici toate detaliile nu le-am dat desi am fost rugata...
Acum insa ca sunteti aici o sa fiu mai activa, ca nu mai trebuie sa schimb temele ca sa trec de la scutece la odisee si viceversa.
Pentru completare in listuta. Ana Maria s-a nascut pe 15 octombrie la 19.55 ora locala (21.55 ora Ro), nastere normala fara epidurala, 3.250 kg, 50 cm, apgar 9. 39 saptamani+3 zile
Andrei este nascut pe 1 octombrie 2005.
Va pupic acum si revin,
Meme
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Inni, ati luat si fata cu voi la munte? Bine ca te-ai relaxata putin.
Nuuuuu..a ramas acasa sa-i infloreasca ziua lui Buni
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Meme..te-am acutalizat eu chiar in ziua aceea, dar am uitat sa-ti mai spun.
Ma uita cum..ca poate nu am facut-o cum trebuie..desi..stiu ca da.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
floricika spune:
dupa modelul Alessiei, l-am bagat si noi pe David in cada, alaturi de tati
si i-a placut mult, chiar a innotat, va invit sa il vedeti in albumul David Gabriel![]()
Poze
inni spune:
hai ca am incurcat copiii..am trecut-o pe ana-maria nascuta pe data de 1 oct...remediez imediat cu scuzele de rigoare.
Poze
Poze Ami
ramomar spune:
Vauva multumim
. si Bianca ta e o dulceata!
credeam ca sunt singura care are pofta de dulciuri
, dar se pare ca mai am colege. Vauva, iti spun un mic secret: rafaelo sunt preferatele mele
Igantica multa sanatate la puiutul tau. Sa dea Domnul sa scapati de operatie.
Inni ce fain de tine! concediu, munte! Super, sa-ti fie de bine
Eu colind prin magazine de cate ori apuc (cam o data pe saptamana tot ma duc) si vin doar cu banii de taxi acasa.
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici

(31.08.2006) &
(11.04.2002)