Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
Crisnemes spune:
am uitat sa-ti spun ca e bun si pentru diaree si pentru constipatie - si pe prospect nu spune ca ar fi contraindicat sugarilor
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
MamiLili spune:
Hop si eu sa-mi dau cu parerea:
Pufy, nu te ingrijora din cauza fontanelei, si Mathias o avea prea mare dupa nastere fiindca n-am luat supliment de calciu in timpul sarcinii, dar medicul de familie i-a facut injectie cu vit D2 si eu i-am dat siropel de calciu Cipcal (e din scoici) de 2 ori pe zi, iar dupa 10 zile de tratament dr a zis ca se obs efectele, deci e ok.
Scumpik, eu stiu ca trebuie sa citeasca preotul atat mamei cat si copilului in a 8-a zi de viata, dupa care poti iesi cu bebe afara chiar daca nu-i botezat. Noi am intrebat preotul si asa ne-a zis.
Eloise, cand se trezeste Mathias o sa fac o poza buricutului si-o s-o postez ca sa vezi cum arata. Ma bucur mult ca l-ai convins pe Vladutz sa pape la san.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by floricika
dupa modelul Alessiei, l-am bagat si noi pe David in cada, alaturi de tatisi i-a placut mult, chiar a innotat, va invit sa il vedeti in albumul David Gabriel
Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze
FLORY- sa stii ca eu nu l-am bagat cu tati. Vine cineva care a facut cursuri speciale pt asta! Oricum, voi incerca in curand. E tare scumpel David!
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze

uite cum cresc...
floricika spune:
Alessia, stiu, dar noi nu am mai avut rabdare
, am vrut neaparat sa ii vedem reactia
si a fost super ok, si noi intentionam sa facem cursuri speciale![]()
Oricum diseara vrem sa il bagam din nou. Apropo, pe Armand il lasa singur sau il tine mereu?
Si cand il scufunda ce face?
Poze
alessia80 spune:
Da, Flory. Al meu are o fata super serioasa in apa! E extrem de concentrat si inoata, face pluta, dar are o fatza...tac'su zice :lasa-l ca proiecteaza rachete![]()
![]()
. Cursurile in bazin le incepe la 6 luni. Nu il lasa singur dar de sapt trecuta ii tine capul doar cu un deget! SI dupa ce-l scufunda cam 3 sec
, plange putin, dupa care i 'se rupe filmul' si adoarme facand pluta!![]()
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
floricika spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Da, Flory. Al meu are o fata super serioasa in apa! E extrem de concentrat si inoata, face pluta, dar are o fatza...tac'su zice :lasa-l ca proiecteaza rachete. Cursurile in bazin le incepe la 6 luni. Nu il lasa singur dar de sapt trecuta ii tine capul doar cu un deget! SI dupa ce-l scufunda cam 3 sec
, plange putin, dupa care i 'se rupe filmul' si adoarme facand pluta!
ALESSIA80 cu minuneaARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
Ce frumos....

Poze
inni spune:
Mey..mi-ati facut pofta si chef sa-i vad si eu reactie fi-mii in cada...dar oare o fi igienic ?
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
floricika spune:
Inni, noi am spalat f bine cada inainte si l-am spalat si pe tati f bine inainte
, ni s-a parut destul de igienic![]()
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by floricika
l-am spalat si pe tati f bine inainte

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)