Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

am uitat sa-ti spun ca e bun si pentru diaree si pentru constipatie - si pe prospect nu spune ca ar fi contraindicat sugarilor

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Hop si eu sa-mi dau cu parerea:

Pufy, nu te ingrijora din cauza fontanelei, si Mathias o avea prea mare dupa nastere fiindca n-am luat supliment de calciu in timpul sarcinii, dar medicul de familie i-a facut injectie cu vit D2 si eu i-am dat siropel de calciu Cipcal (e din scoici) de 2 ori pe zi, iar dupa 10 zile de tratament dr a zis ca se obs efectele, deci e ok.

Scumpik, eu stiu ca trebuie sa citeasca preotul atat mamei cat si copilului in a 8-a zi de viata, dupa care poti iesi cu bebe afara chiar daca nu-i botezat. Noi am intrebat preotul si asa ne-a zis.

Eloise, cand se trezeste Mathias o sa fac o poza buricutului si-o s-o postez ca sa vezi cum arata. Ma bucur mult ca l-ai convins pe Vladutz sa pape la san.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Inni, multumesc pt ca ne-ai trecut in listuta.

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by floricika

dupa modelul Alessiei, l-am bagat si noi pe David in cada, alaturi de tati si i-a placut mult, chiar a innotat, va invit sa il vedeti in albumul David Gabriel

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)
Poze

FLORY- sa stii ca eu nu l-am bagat cu tati. Vine cineva care a facut cursuri speciale pt asta! Oricum, voi incerca in curand. E tare scumpel David!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Alessia, stiu, dar noi nu am mai avut rabdare, am vrut neaparat sa ii vedem reactia si a fost super ok, si noi intentionam sa facem cursuri speciale
Oricum diseara vrem sa il bagam din nou. Apropo, pe Armand il lasa singur sau il tine mereu?
Si cand il scufunda ce face?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Da, Flory. Al meu are o fata super serioasa in apa! E extrem de concentrat si inoata, face pluta, dar are o fatza...tac'su zice :lasa-l ca proiecteaza rachete. Cursurile in bazin le incepe la 6 luni. Nu il lasa singur dar de sapt trecuta ii tine capul doar cu un deget! SI dupa ce-l scufunda cam 3 sec, plange putin, dupa care i 'se rupe filmul' si adoarme facand pluta!

poze
uite cum cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

Da, Flory. Al meu are o fata super serioasa in apa! E extrem de concentrat si inoata, face pluta, dar are o fatza...tac'su zice :lasa-l ca proiecteaza rachete. Cursurile in bazin le incepe la 6 luni. Nu il lasa singur dar de sapt trecuta ii tine capul doar cu un deget! SI dupa ce-l scufunda cam 3 sec, plange putin, dupa care i 'se rupe filmul' si adoarme facand pluta!

poze
uite cum cresc...

Ce frumos....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mey..mi-ati facut pofta si chef sa-i vad si eu reactie fi-mii in cada...dar oare o fi igienic ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Inni, noi am spalat f bine cada inainte si l-am spalat si pe tati f bine inainte, ni s-a parut destul de igienic

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by floricika
l-am spalat si pe tati f bine inainte

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput