Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 25
anasebe spune:
Of mai Mirela Esti epuizata, inteleg. Din pacate putini sunt barbatii care inteleg cat de greu e sa fii mama si sotie si menajera si bucatareasa si TOT. Problema e ca daca l-ai obisnuit asa dinainte sa-l aveti pe Dani, mai greu ii schimbi obiceiurile acum. Te pup dulce, ai grija de tine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
asteryaro spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
Mirela, fata mamii, dar cu ce-ai gresit tu??? Io nu pricep... pai ia taurul de coarne, o sa faci o depresie mare cat China si ce-ai rezolvat???
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
Ingrid S spune:
Mirela, foarte rau daca nu te ajuta, eu zic sa incepi prin a-i spune ce probleme ai si de ce esti nemultumita, daca taci si aduni in tine, poate fi mai rau. ira daca nu intelege, eu zic sa te gandesti la tine si la Dani, si sa nu-i mai faci chiar tot ce vrea domnia sa...mai lasa-l sa-si puna mancare si singur sau alte treburi legate de casa, pana la urma se educa el. Eu i-am dat ser efedrinat la Diana si inca nu avea asa mucishori ca si Dani...asa ca nu stiu cu vibrocilul. Poti incerca cu serul fiziologic, pune-i mai mult si intoarce-l pe burtica sa iasa.
sa-i treaca si tie la fel!
Ali, dulce gagicutza ai
, ai grija cu cablurile sa nu constientizeze ca e ok daca le roade...
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20061106&ctime=223540" target="_blank"> DIANA CANTA IN BAIE 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
ALI am vazut papusa in roz mancatoare de cabluri
Ce te mai chinui sa ii faci tu papica?
Ca vad ca are ce papa ![]()
MIRELA n-am cuvinte
Si eu care turbez de nervi ca acum seara Ghitza s-a uitat la Tuca
, nu s-a ocupat de Diana si mai era si nervos tot el ca nu auzea tot,ca pe Diana a apucat-o cantatul ,zicic a in ciuda ii facea! Si i-am facut baie si am si culcat-o singura
Acum se uita la cretinii de bahmutzeano-prigoni
Deja ma doare capul
De lucrat ciuciu ca azi am fost de serviciu cu jucatul Dianei 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
J G spune:
anasol inseamna ca nu e la tota lumea la fel... noi (eu si sotul) ne-am ingrasat rau dupa aceea. Bafta atunci! Si eu vreau sa slabesc pana la sarbatori, ca ma duc la soacra-mea si asta inseamna sesiune de cumparaturi de tzoale si vreau sa-mi iau tot ce-mi place si sa mi se potriveasca.
Denisa sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el!
Ali e mortala Iarina!!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
anasol spune:
offff mai mirela,c ciuda mi-e pe tine.tre sapui cumva piciorul in prag,macar mama ta sa-i zica,poate se simte,dar dak asa l-ai invatat de mai mult timp,cam greu cred
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
MIRELA e greu cu dresajul ,daca n-ai luat-o de la inceput,uite eu am 12 ani vechime si tot nu-i dresat ,decat cca 50% maxim 

MONI
de
Biancas spune:
Denisa e mortala Emma...am ramas socata..exact asha face si Dani, are exact aceeasi voce, chiar si cand se joaca cu umblatorul ca el face...
Exact asha zice si Tata si Dada si rade si se distreaza (sotul meu credea ca ma uit la un fil cu Dani dar ti-a auzit vocea si nu stia cine e
)... Sa iti traiasca sotul

pt Emmma..
Monica e mortala Diana...cum naiba ai invatat-o sa cante? E mortala..no trebe sa ma apuc sa fac vocalize cu Dani. Trebuie sa il mai filmez si eu dar asha mi-e de lene sincer...nici poze nu i-am mai facut...tot din lene binenteles.
Am citit tot, dar ma lasa memoria deja sa scriu ce am citit
daca imi amintesc mai scriu
A despre glicerina boraxata...eu ii puneam doar cate o picatura pe biberon..nush daca e toxica sau nu,si acuma e totuna...
Am auzit ca nurofenul ar putea face ulcer la copii mai incolo...acuma nush daca e adevarat dar probabil vom afla oficial in curand.
A zis acum la stiri ca 40% dintre copii din Romania sunt OBEZI 
Ce poze sexy are Tibi...
daca se supara pe tine Anasebe ca i-ai publicat poze nud pe net?
Trebuia sa ii faci poze si cu partea din fatza sa vedem si noi ce are acolo
Eu i-am facut la Dani sa vada ce mica i-a fost cand va creste mare

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
monica70 spune:
BIANCA pai tocmai asta e faza,ca n-am invatzat-o (eu nici n-am deloc voceeee
) a apucat-o brusc saptamana trecuta in timp ce tzopaia si a tzinut-o asa trei zile,pe urma doua zile nimic
,desi i-am tot tras noi "tra la la" sa o provocam ... Azi iar a apucat-o brusc
si m-am tot chinuit sa o filmez,mai ales ca a tras la un moment dat niste intonatzii de ne-am spart de ras. Din pacate ,cum vede aparatul tace,sau incetineste ritmul
Si mor de ciuda,mai ales ca acolo in tzarc,ce am reusit sa filmez,e o copie palida la ce face de obicei
,e un pic provocat,nu cum face ea cand i se nazare 

MONI
de