Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 26
Ingrid S spune:
Moni, al meu e educat cam 98%, si tot mai ramane restul de 2 ce ma scoate din sarite...
. Am vazut-o pe Diana, ce gimnasta? Viitor de soprana, la ce vocalize trage papusha...si a mea e cu tur-retur...ii zic lala, ea la fel imi raspunde. Inca in baie n-a incercat...
Dar cand naiba va zice MAMA odata???
Ingrid S si
Diana
szaboali spune:
Mai fetelor nu mai pot de nervi imi vine sa explodez ...mancatoarea mea de cabluri nu vrea sa pape numai foarte putin si e maraita de imi vine sa o bat
...acum urla de dureri de dinti acum tipa de bucurie (parca) io nu mai inteleg nimic
is inflamate gingiile si sus si jos,acum cred ca ii ies toti dintii deodata cu tot cu masele.Si isi mai face si greata la laptic si papica...cred ca nu am sa-i mai dau mancare deloc

Ingrid stai linistita ca pe cablul ala numai azi l-a depistat si nu o sa-l mai vada in curand dar e super fascinata de incarcatoarele de la telefoane
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Mortala Dia oricum....e ea micuta si slabutza dar are o energie cat pt 2 copii ( e o lauda Moni nu o jignire
) e simpatica foc.
Al meu a inceput pe la 5 luni cu ta-ta apoi a dat-o pe ma-ma si acuma toata ziua il striga pe taicas-o toata ziua tata frumos si clar si cateodata tati (asta vreau sa il invatz sa zica..tati si mami...Cand apare el tot se agita ca i-a venit jucaria preferata
Eu sunt pe nicaieri...imi rade si se agita dar nu ca la taicas-o...Si de zis Mama..pauza de vreo cateva saptamani 

Ali stai linistita ca nici Dani nu mananca numai cand are chef...ieri a mancat bine si azi nu prea...naiba stie ce are...l-am culcat cu 170 ml de lapte. Am incercat sa ii dau paine cu unt si branza si mi-o scuipa afara. I-am dat coaja de paine, o rupea in doua si o arunca pe jos
I-am facut baie si la somn cu el...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
anasol spune:
nici al meu bbel nu zice mama![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Denisam spune:
Fetele- multumim pt urari si ganduri bune.Eu am reusit sa stau in pat 1h jumate si sa dorm 1h, ceea ce super, avand in vedere ca azi noapet am stat treaza 3 din cauza stomacului.
Moni-pupicei lui Dia,e super filmuetzul,deci urmeaza si Emma sa zica lalala
-ca e sora ei dar ea e mai mica, deci are profesori buni
Mirela-eu zic al fel ca Ingird sa ii explici frumos si sa streci la actizune, dc cu frumosul nu tzine, poate cu putzin ignorantza si "lene" din partea ta va tzine sigur- crede-ma-pupici si sanatate lui Dani si stzie multa putere!
Nici un barbat nu e perfect dar macar cu bebe sa stea si sa te ajute si sa inteleaga cand esti si tu obosita, etc.
Danast- cu mai e Andrew- cand ne vedem?
Bianca- si ie i sa parut ca seaana un pic Dani cu Emma,acum ca mi-ai confirmat, ma bucur si va pupam dulce!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Apropo, azi l-am pus pe Dani in tarc in picioare sa vad cat sta, si cand cade cum cade...cred ca s-a tinut saracu vreo 15 minute si de cazut nu a cazut,se tinea cu mainele bine sa tarc si se uita la tv... dar a inceput sa maraie si l-am luat de acolo ca mi-a fost mila de el. Eram curioasa cum cade...daca cade ca lumanarea sau daca cade in fund. (inca nu stie sa se puna frumos in funduletz ca ii e mare
ca are 9.800...![]()
Oricum e o performantza ca a stat atata in picioare
Bianca

Albumul nostru
Denisam spune:
Anasol, Ali , Anas, Jeanina si restul va pupam dulce si sper sa ne auzim curand pe mess-va rugam sa pupatzi si comorile mici si haioase!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Denisam spune:
Am uita sa va zic ca flmele cu emma sunt facute la 8 seara cand e obosita,( dar stie ca vine baia si rezista eroic)- ca se trezeste de pe la 4.30-5 , iese si afara si trage si ture pe jos la greu, ca mai nou cu carutzul, nu mai sta asa mult la plimbare, ne pune sa o dam jos sa isi faca ea plimbarea ep unde vrea in general , ne conduce ea, si vrea ba de maini, ba de una, sa puna ea mina pe tot ce vede, sa studieze, etc- numa inginer ca ta-su sa nu se faca, ca asa studiaza rotzile de la masini si jucarii si mari si cam tot ce e parte tehnica

Fug sa pap ceva-pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
monica70 spune:
ca n-am avut timp de
-iste,m-am ocupat de trilurile mandrei 
Acu le si scriu repede sa nu pierd foaia si mai cosmetiuzez la birou ... daca am timp 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
Biancas spune:
Si eu
toate fetele si toti bb-ii
.
Ca si tine Denisa, m-am pus si eu o ora jumate in pat din care am dormit o ora si am visat nush ce naiba ca m-am trezit mai obosita decat eram..si acum nu am somn si chiar ma bucur ca azi e luni si imi incepe serialul preferat pe Pro..
Moni, si eu cand incerc sa il filmez pe Dani se blocheaza si nu mai face nimic. Cred ca asta e motivul pt care nu l-am mai filmat ca ma enerveaza. Sa fiu sincera l-am filmat intr-o zi cand manca ca sa va arat cat de repede si bine mananca si mi-a facut surpriza sa manance in 10 minute si nici nu am descarcat filmul de pe telefon
(poate trebuia sa il filmeze alcineva in timp ce eu ii dadeam sa manance ca asha ii trebuia telefonul...) Eh...era o paranteza ca sa vezi ce imi face dansul
Noapte buna, ies ca incepe filmul

Bianca

Albumul nostru