Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A papat Diana si o felie de cozonac,cu rahat cu tot si dupa aia a tras 50 ml de apa,ce sete i-o fi fost saracutza ,ca eu am cam uitat sa ii dau indicatii lui Ghitza si lui mami sa ii mai dea si apa,de fapt o cam refuza sistematic,ea voia doar suc.
Acum a apucat-o cantatul ,e cu burta plina doar ...

M-am pus azi si am mai cumparat o ratzusca de-aia mare galbena,cu trei mai mici colorate fain,sa mai imbogatzim menajeria din Dar i le-am dat de cum am intrat pe usa si tremura de nerabdare pana le-am desfacut din plasa aia ... tare i-au mai placut Azi cred ca o bag singura in ,sa vedem ce iese,desi cred ca ma apuca spondiloza iar,daca va trebui sa stau aplecata deasupra ei,sa o tin

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID felicitari! Si Diana mea a coborat asa de cateva ori de pe coltzar,acum vreo luna,dar se pare ca doar a nimerit-o,ca intre timp a uitat metoda.Bine zici tu,ar cam trebui sa o invatz cum se coboara,sa nu cumva sa mai fac triplu axel
iar cu faza mainacala,nu-ti fa iluzii,nu trece asa repede
Diana cand se trezeste dimineatza incepe sa culeaga hainele lasate pe comoda de langa patutz si sa le arunce pe rand pe jos Pe urma plushurile din patutz,suzeta etc. si cand nu mai rmane nimic incepe sa ne strige Din tzarc,nu mai vorbesc,aici e jale ,ca are mai multe si toate troncane cand cad pe parchet de ma razbun si io pe bormasinile vecinilor

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am pus si noi 3 file noi-pupici ca merg 1h la nani ca mor de somn!
http://www.dropshots.com/emmat

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid din ce mi-ai povestit a fost super nasoala faza. Prietena mea cred ac nu s-a gandit la faza asta, nu m-am suparat pe ei dar sincer sper sa nu fie varicela si sa imi ia si Alain .Felicitari pentru progresul cu coboratul din pat, Alain e tare aerian la faza asta, cred ca ar pica de 10 ori pe zi din pat, il las pana la margine si el incearaca sa se coboare cu manutele in fata, plus ca daca sta in fund isi da drumul in toate directiile. M-as baga si eu la post dar nu stiu cum sa fac ca eu nu pot sa-i fac papa lui Alain daca nu gust, tu cum reusesti?
Moni, am ramas pafff cand am citit ce pocaneli trace Diana, se vede pe ea ca e spirt.Alain se mai lasa pe spate din fundic si cateodata e pe patura si nu e f moale dar nu plange se uita la mine si zice oooooooooooo
Janina eu azi am baut o jumatate de iaurt dimineata si am bagat 2 rosii la pranz iar acum seara am gustat un sfert de lingura din ciorbita de perisoare pe care am facut-o pentru buni si Alain.A iesit bestiala, am facut perisoarele din carne tocata de vitel si pui si are si carne de vitel prin ea....dar nu voi manca din ea. Nu-i nimic ca ai scapat un pufuletca doar ce are ala...1 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

jg-da am tinut-o acum vreo 3 luni,aveam 67 kg si am slabit la 62 si acu am 63.5 deci nu m-am ingrasat asa tare,oricum o tin
david se da si el de vreo sapt jos din pat,cand ajunge la marginea patului se intoarce cu fundul,apoi coboara un picior sicand atinge jos il coboara si pe celalat,ma bucur tare ca se da jos sg,dupa cate cazaturi a tars s-a invatat minte

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Seara buna...noi suntem foarte foarte maraite offf dintisorii astia...de papat nu prea vrea dar ii dau numai cat vrea ea.Azi am fost iar pe afara si pe la mama unde Iarina numai cu cablul de la centrala a avut treaba sa il linga si sa-l muste mai nou musca si da limbi la oricei-am facut si doua poze sa vedeti cum savureaza ea cablul dar le pun imediat.
Silvi nu mai e asa zapada ca s-a topit ca azi toata ziua a plouat asa ca e numai fleasca.
JG asa patesc si eu cand merg sa cumpar cate ceva ma intreaba ce este baiat sau fetita si daca sunt in toane rele le spun..dar ce importanta are? si de ciuda ma uit la culori inchise ,Iarina fiind imbracata in roz si ce se mai mira vanzatoarele ce am fetita si ma uit la astfel de culori
Toanca [pup[] lui Matei sa ii iasa repede si maselutele si fara dureri.
Anda ma bucur ca sunteti bine si ca esti atat de entuziasmata.
Denisa La multi ani sotului si sa fiti fericiti cat mai multi de acum inainte.
Ingrid S felicitari pentru coborare.
Monica se pare ca se pune Dia pe papat
anasol felicitari si lui David pentru coboratul din pat
la toata lumea...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Pai Moni, din tarc nu le arunca...se joaca cu ele, dar din patutz cand ma duc si eu la o cafea le arunca...ma cheama sa stau cu ea . Pe Diana ta am vazut-o in toate pozitiile posibile..Nadia trebuia sa o cheme . Cred ca daca le arati cum zicea si Slvi, constant ceva, invata foarte repede, mai ales daca e in interesul lor..
Silvi, manacarea de post o face mama, nu eu , iar cu gustatul nu ma complic, deja stiu ce ii pun pentru papa. Si chiar daca ar trebui, cred ca nu se supara cineva acolo sus pentru o gura de papa cu carnitza....
Am citit ca parca Razvanel e bolnav, rea faza cu antibioticul, sa-i treaca repede!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna seara1
eu sunt amarata rau...dani e cu niste muci de-mi vine sa ma arunc pe geam.aseara,dupa garda,am dormit trei ore toata noaptea.ca gemea si nu putea sa respire si urla cand vroiam sa-i scot mucii.l-am leganat in brate si pe picioare si se zbatea ca un peste.suzeta nu o putea tine in guritza ca nu putea sa respire.cosmar ce sa mai.va dati seama cum am ajuns azi la munca.si in seara asta se anunta la fel de promitator...i-am pus si vibrocil,si nik.voi cate pic de vibrocil puneti?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

in plus iulian nu ma intelege si ma ajuta deloc.are pretentii sa-i aduc totul pe tava si daca nu-i facut ceva face niste mutre...nici eu nu pot 24 de ore din 24...am facut si mancare si curat,jur ca nu stau de loc.dar domnul nu e multumit...slava Domnului ca e mama aici,dar si ea e cheauna de cap saraca.in schimb el nu face decat sa se odihneasca ,ca de e obosit domnul.cu dani daca sta 10 min e mult...sunt in pragul depresiei

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

www.dropshots.com/szaboali" target="_blank">Aici sunt pozicile in care papa Iarina cablul
Silvi sper sa nu fi luat Alain nimic de la bebele ala...eu una sunt mai ciudata in sensul asta , adica la mine stie toata lumea dar toata lumea ca nu are ce sa caute daca sunt raciti sau au ce stiu eu mai ce boli ca sunt in stare sa ii scot afara...de cand am nascut am prevenit pe toata lumea si asa e mai bine.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput