Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum m-a sunat prietena mea ca s-a intors de la medic si e ceva alergie, sper sa fie asa si sa nu fie ceva contagios ca acum numai asta imi mai lipsea
Anasol, bafta cu masina sa scapati cat mai repede, asa sunt toate service-urile tareeeeeeee neserioase.Eu o sa ma bag cu tine si la dieta disociata si la toate dietele din lume pana ma vad si eu ....
Moni, mersi ca ne "contabilizezi", eu am 1,65 si 65 kg, target 62kg(deocamdata ca visez si eu la 57)
Denisa ce bine ca iti papa Emma, Alain astazi a avut piure de cartof facut special pt el si l-a scuipat si i-am mai facut mazare cu pui si n-a vrut a mancat lapte in care i-am bagat eu o banana si iar lapte ca n-a vrut iaurt si acum incerc sa-i mai dau un iaurt.
Ioana, pupicei sa nu mai fi suparata, bucura-te ca ai tu o familie fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Multumim mult de urari tuturor , mai ales ca azi e aniversare dubla la noi in familion ! De asemenea, multa sanatate celorlalti sarbatoriti si tot ce va doriti...Iar Daria mea (Oana) asteapta mielul de la cei in cauza! As fi vrut sa intru mai des dar nu am timp nici sa citesc, daramite sa mai si scriu. Dar va urmaresc din umbra..

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANABORDEA distractie placuta!
SILVI am notat si sper sa fie alergie chestia aia.

Diana a papat legume cu carnitza de pui,dar nu foarte mult (sa zicem 150 g?) si asta cu circ.Dar a dormit 2 h,dupa care a baut 100 ml laptic si cateva guri de cozonac,ar mai fi papat din asta,dar nu mai era ... Asa ca a continuat cu pufuletzi
Acum e pe jos,vorba vine,ca mai mult e in picioare pe langa mobile , adica tot stilul ei sus-jos ... sus-jos

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,

Moni nici centimetru nu am in momentul asta, poate maine dimineata sa-mi aduca mama. Deocamdata ma tin bine desi sunt lesinata de foame. Si CArla nu a mancat felia de paine cu crema de branza Philadelphia si e aici langa mine si mi-e poftaaaa.... dar ma tin.
Silvi pe bune daca am auzit asa o tampenie. Cum naiba nu s-au gandit ca ai si tu bebe mic? Sa nu te superi dar eu nu mananc rosii asa ca o sa fac 2 zile de mere, e ok sper? Tu cum ai mancat azi?
Denise pofta mare la ciorbita!
Anasol asa e in romania, nu te mai enerva! Sper sa se rezolve repede. Am vazut ca vrei sa tii dieta disociata, nu stiu daca ai mai tinut-o dar eu nu o recomand, eu am tinut-o o data si dupa ce am terminat-o m-am ingrasat foarte mult in cateva zile. Mai bine Montignac sau atkins sau southbeach care nu au efect yoyo, parerea mea!

Noi avem noutati: acum Carla a mers prima data bine in 4 labe apoi s-a ridicat langa un fotoliu si a inceput sa mearga pe langa el deci avansam... doar ca daca acum mai puteam sa o las pe jos sa fug o secunda in bucatarie ca nu avea viteza acuma s-a dus naibii... nu mai zic ce cazaturi ia si ce se da cu capul de toate celea! CAnd o vad pe Moni ca o lasa pe Diana sa se joace pe canapea fara frica... mai avem pana acolo!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA n-am ce zice ,fara frica Pai daca e sa cada,cade cu tine langa ea Pai alataieri a dat cu buza de raft si era mami langa ea...Sau mai jalnic,intr-o zi saptamana trecuta a zburat efectiv din patul din dormitor,chiar nu stiu cum ca eram cu spatele ... am auzit o trosnitura si era pe covor pe spate ,cu picioarele spre pat si capul spre fereastra ... tot m-am chinuit sa imi imaginez din ce pozitie a plecat,cred ca ceva gen Nadia Comaneci a fost Ca mai nou se cam chinuie sa se dea jos din patul ala ,se apleaca si tot studiaza cum sa coboare Dar a plans cateva secunde si i-a trecut,n-are nici o urma ... Acu 10 minute tot jucandu-se pe jos,a calculat gresit cand s-a lasat in fundic si a sters cu scafarlia lemnul masutzei ... nu cred ca zicea nimic,dar cand a vazut ca ma uit la ea, a tras repede un "a-ha ha" - adica plans fortzat
N-am ce-i face ca nu sta locului,deci o mai ia si ea in freza evident! Ar fi si culmea sa nu o ia,la cat se zbenguie! Eu cand vreau sa plec undeva si sa stau linistita,o pun in tzarc si gata .Sau de fapt cred ca asta e pat de voiaj toata ziua - se inchide in doua - dar eu asa ii zic. Are plasa pe laterale ,dar si niste fiare,asa ca am pus intre plase si fier saltelele de plaja din burete,probabil se si vede in poze ce nasol arata,dar macar asa stiu ca nu da cu capul in fier,ca se arunca madmoisele ca din avion prin el Si foarte bine mi-a prins,ni l-a imprumutat niste vecini de-ai lui mami,admiratori ai Dianei E super ca e pus in camera de zi ,unde stam la Tv si PC.In patutzul ei din dormitor nu prea sta,mai si da cu capul de gratiile de lemn...
Oricum la tine distractia abia incepe,de-acu sa vezi! Stai cu aparatul pe faza,sa ne distram si noi cu Carlita!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Moni merci de incurajari!

Fetelor am mancat 2 pufuleti

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA

Diana a papat 2 branze topite,acum,servite cu degetul .I-am dat in premiera! Si se pare ca ii place mancarea cu E-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Ce de sarbatoriti avem azi In primul rand vreau sa o felicit pe Daria harnicuta si cumintica, sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci parintilor numai momente de bucurie! si multe de la Andrew
La Multi Ani! de asemenea si pentru Daria Oana, Nicolas, David, Marco, Matei sa cresteti mari, bucurosi si frumosi!
Eu in weekend nu am reusit sa intru asa ca imi cer scuze daca felicitarile vin cu intarziere, dar trebuie sa ii felicit si pe ingerasii de Bianca, Raisa, Ioana, Carla si Filip

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Acum a venit Ghitza la ea cu restul de piureu cu carnitza si se invartea in jurul tzarcului dupa ea sa i-l dea Doar nu-i proasta! L-am trimis sa il puna in cutia pentru dus la pisici si Dianei sa ii aduca niste cozonac,din ala precis o sa vrea! Oare sa ii dau si rahatul din el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Azi am avut o premiera...Diana a coborat singura din patutz, ceva de genul lui Marcolino, avea el un filmuletz..i-am explicat ca trebuie sa se intoarca pe burtica, nu cu fatza si s-a intors sa coboare, oare o fi inteles? Nu prea cred...dar e de bine oricum.
De cateva zile e in Faza Maniacala , eu asa ii zic...arunca obiectele din patutz si asteapta ca eu sa i le dau...daca are nervi arunca si perna si suzeta, tot ce prinde. Sper sa treaca mai repede de etapa asta, ca m-am cocosat de atata aplecat si ridicat...si cam atata despre noi.
Silvi, eu vroiam sa fac bebe si nu stiam daca sunt gravida, iar un prieten de familie ce avea 2 copii bolnavi de varicela tot fugea dupa mine prin casa, sa ma atinga...m-am suparat f. tare si am avut dreptate, ca peste 3 zile erupea si la el. Din fericire nu eram gravida, dar iti dai seama ce stres pe mine. Tot asa, sora mea venea cu baietelul de 2 ani la mine bolnav de raceala sau fras mai stie...pana am pus-o la punct. Unii oameni chiar nu inteleg treaba asta...bine ca la voi nu era varicela.
Moni si eu i-am dat branza topita...nu prea ii place, dar branza de Fagaras si iaurtul de Dorna le adora..
Am citit ca vreti cura de slabire...la mine cel mai eficient a fost postul...am slabit enorm, desi eram deja slaba...la mine a fost principiul. Acum o sa-l tin iar, pentru sanatatea Dianei, sper sa rezist.
Va pe toate!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput