Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa sa iti traiasca sotul, la multi ani fericiti si tot ce isi doreste Distractie placuta diseara
Anda ma bucur ca ati reusit sa va acomodati atat de repede

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum mi-am terminat pe moment acitivitatile cu bebe, am fost la plimbarica vreo 2 ore, apoi a dormit 2 ore.
Mai fetelor eu asa m-am enervat azi ma suna o prietena ca trece cu copilasul ei de 2 ani si cu sotul sa imi arate ceva.Ce credeti ca mi-a aratat: ca baietelui ei e plin de bubite, aparute din senin, am simtit ca imi pica stomacul pe podea.Sper sa nu fie varicela, i-am zis sa mearga la medic urgent si l-am tinut pe Alain in bucatarie cu bunica mea si ii tot intorceam copilul ca mergea la Alain,Intr-un timp i-am spus ca nu vrea sa puna mana pe Alain ca poate e contagios acum tot ce sper e sa nu fie ceva nasol(voi suna deseara sa vad) si binenteles ca am sters cu spirt jucariile pe care a pus mana dar daca e ceva contagios tot va lua si Alain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa : La multi sotului tau sa va distrati bine in seara asta.
Liliana ma bucur ca ati adus noutati si ac snteti bine, pupici de la noi.
Irinel, spor la slabit si tie, poate ca poti sa inlocuiesti laptele batut cu uua iaurt dietetic.
Anda, ma bucur ca ati ajuns cu bine, bafta multa pe acolo.
Toanca vad ca voi sunteti dintosi nu gluma lasa ca o sa scapati mai repede si va fi mai bine de voi pe la un an.
Moni, Maraki, Deea, Dana si restul pupici, ne vedem mai pe seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am trezit,de fapt m-a trezit Diana,nu m-am mai dus la nici un dentist azi
Am cautat pe aici lista cu -iste si am dat doar de
Silvi ,Ioana,Irinel si Janina ...
din care Janina n-are date si pe ale lui Silvi nu le vad de ochi
Asa ca te rog SILVI,mai scrie-le odata,poate se mai inscriu si altele intre timp Deci care mai sunt doritoare sa devina ?
Asa deci Janina tu fa bine si masoara-te cu cm sau cureaua

Acu sa vedem ce-a mai retinut memoria mea obosita ...
DENISA la multi ani pentru husbandul Dragos si mult fun Lui Emma .
IOANA m-am enervat si io pe husbandu' cu pricina si pe toata situatia Mi-a placut ideile pe care ti le-a dat Deea ,vad ca ai mai pus in practica din ele
DANA mi se pare cam aiurea si complicat obiceiul ala,cred ca ne limitam la alesul obiectului,eventual folosim si o foarfeca sa avem ca amintire un pic de par blond,ca precis se va inchide la culoare
Ei ... cam atat mi-am mai amintit Desi parol,am citit toooooot si la birou si acasa cand m-am intors.

Ba da, mi-am mai amintit ca TIBI e sexosul sectei Ma bucur ca nu numai mie mi-a venit ideea asta

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna gagici
mai io is tare nervoasa pe serviciile astea din romania de kkt-azi trebuia sa fie gata masina-asa au zis cei de la service ca cel tarziu luni e gata si am sunat azi si cica mai dureaza vreo 2-3 zile,c magarii,sa zica frate ca dureaza o lun doua un an si sa fie gata atunci nu zic un termen si kkt
tare naspa fara masina,noi stam in afara iasului si tare rau cu mijloacele astea de transport in comun,schimbi o multime sa ajungi undeva in oras si plus ca un frig afara,am inghetat toata

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

moni-mes meu nu la-i citit
deci sunt si io la cura 1.60 m,63.5kg obiectiv 57kg
fetelor curistelor io pana in decembrie vreau sa slabesc tare,sunt ffff hotarata,asadar voi face in felul urmator: voi tine 5 zile cura aceascat cu lapte batut,apoi sambata si duminica pauza,dupa care de luni voi tine 2 sapt cura de slabire disociata,o s-o postez si aici poate va tenteaza:
ziua 1-cartofi copti sau fierti;
ziua 2-lactate(lapte, iaurt, lapte batut, branza de vaci-toate dietetice);
ziua 3-legume, salate;
ziua 4-orez;
ziua 5-fructe(in afara de struguri si banane);
ziua 6-carne de pui fiarta sau la gratar;
ziua 7-se mananca orice din primele 3 zile: cartofi,lactatesi legume.

nota: fara sare,sucuri,bauturi alcoolice
: se bea numai apa plata,se poate si cafea dar fara zahar
cura se repeta inca o saptamana
se slabeste in jur de 6 kg

Mergi la inceput

SILVI sper ca nu ia nimic Alain,ce dobitoacaaaaaa Eu am vrut sa merg la vecina de sus cu Diana,sau sa vina la noi, dar ea mi-a zis ca tuseste Razvanel si sa nu cumva sa ia si Diana,sau am mai amanat eu odata ca eram racita eu,sa nu ia baiatul de la mine.Si cretina vine la tine cu pruncu' plin de pete
ANASOL pai ia o sanie deocamdata in loc de masina

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor- multumesc pt urari,va pup dulce!
Moni-bine ca te-ai odihnit!Pupici lui Dia!
Silvi- imi pare rau ca te-ai enervat, tzin pumnii ca Alain sa nu fii luat nika de la baietzelul acela, ce parintzi tembelisa vian cu el asa in vizita, altfel nu pot sa le zic, si e diplomat
Anasol- bafta cu masina, sa fie gata repede!
Merg s aii pregatesc Emmei papa si sa bag sieu ciorba, de dimi a mincat gris cu lapte, eu nu pun ge sau alteel ca is prea cu mult zahar si noi nu avem voie-plus ca la prinz papam o canutza de mincare gatita, fara desert si dupa amaiza iaurt sau o fructa, dar fara biscuite sau altele- asta deocamdata-ma bucur ca e ok si se dezvolta normal asa!
Va pupam!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

moni-o sanie cu roti? ca zapada nu-i,mai bine imi iau o caruta cu cai
aaaaaaaaa si inca ceva referitor la cura disociata de 2 sapt,se mananca oricat ,la orice ora,dar numai ce e ziua respectiva
adik la ziua de cartofi poti sa mananci si un sacetc

Mergi la inceput

No,deci am 5 -iste,deocamdata v-am scris pe hartie ,sper sa n-o arunc ca printre atatea hartzoage ...

Mergi la inceput