Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Intru repede de tot, ca nu am timp nici sa respir. Imi e super dor de voi, tare bine era numai cu bebe si cu voi pe net, parca am intrat in alta lume aici, numai work, work si atat. E marfa la birou, super misto, am biroul meu personal dar si munca pe masura, sau cel putin o sa am, ca momentan sunt in training. Mark e bine, cel mai fericit, nici macar nu isi da seama de ce se intampla cu el, el rade toata ziua si la toata lumea, parca e alt bebe de cand am plecat, cred ca ne simte pe noi relaxati. George innebuneste acasa cu bebe, ii lipseste munca, asa ca va trebui sa il dam pe Mark la cresa si sa isi caute si el de munca, ca tare amarat e ca sta acasa, pe de o parte e fericit ca e cu bebe, dar pe de alta vrea sa lucreze. Pisicutele sunt si ele ok, abia astept sa le luam in iarna.
Va pupic pe toate, mai intru eu, sper sa inchiriez un apart. cat mai repede, in seara asta vizionam vreo doua, sper sa am si internet acasa, daca nu, vad eu cum fac si imi bag.
Pupici, ca acum trebuie sa fug.
Denisam spune:
Neatza fetele,
LINDA- mabuucr mult ca suntetzi bine si ai dat un semn de viatza!
Ioana- sanatate lui Razvanel si sper sa nu se mai loveasca, dar`se pare ca e doar inceputul pt bebelasii nostri care in curand vor face un an, deci nu mai sunt bebei- cum a trecut timpul!
Silvi si Jeanina- multumesc din suflet pt ganduri-nu e d ela pastile ca le-am redus eu la 4 max pe zi, din care 3 is tiroida si mai iau calciu cu magneziu ca simt eu ca am ceva lipsa. A fost de la mincare, ca si dragos a avut exact ca mine, doar ca numi dua seama d ela ce, de la mincare gatita -nu, clatite-nu, cred ca de la vreun gem, care a fost adus de la cottage de sotz si am mincat o clatita cu el, a trecut acuma, treb doar la prinz sa bag un somn insa
Toanca-si noi ne luptam cu maselele poate chiar si canini, si nu ii dau nika, ca doarme noaptea ok si ziua vreo 3h, asa ca o las in pace, dar roade de ne dispera- pupici sa ii treca arepede lui Mateias!
Deea- esti mortala- inca odata sa va bucure printzesa si pupam dulce!
Moni- da-ne vesti!
MA duc sa sun sa fac rezervare la restaurant sa il ducem pe tati diseara ca e ziua lui si sa sun si la medic!
o zi buna!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Apropo, am uitat sa va zic ca de cand am venit am slabit nu stiu cat, ca nu am cantar, dar destul, ca de la gaura doi de curea am ajuns la patru.
Denisam spune:
Anda- ma bucur ca totul e ok si ca ai slabit.Pupici lui Mark si voua si sunt convinsa ca si george isi va gasi ceva si se vor rezolva toate.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
DENISA, pupici si de la mine, si tie si Emmei, sper ca esti ok cu sanatatea, ca nu am mai avut timp sa citesc ce ai scris.
LunaNoua spune:
Pisoi .. vin si eu la voi
Cat slabesc pana de Craciun ? ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
monica70 spune:
Hello gagici,am ajuns si eu acasa!
Am intrat sa le zic la multi ani sarbatoritilor de azi!
TEOLINDA ma bucur ca s-a prins critica de tine
si ai mai bagat nasul pe aici ... Pupici "fetitzei" 
ANDA
ma bucur ca ai slabit si mai ales ca Mark e vesel
Astept sa fi mai libera sa iti trimit pozele.
Sunt ko,merg sa ma pun un pic in pat - cu Diana calare evident
ca dupa aia trebuie sa plec la dentist la 17
ce n-am chef sa mai ies,poate nici nu mai merg
De lista aia ma ocup mai diseara,ca abia am reusit sa ajung cu lectura la zi ... cu controlul ala (si maine iar vin pe acolo
)
Am fugit in pat! 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
toanca spune:
Denisam, sa-ti traisca sotul!
Eu trebuie sa-i dau lui Mateias pentru dintisori pentru ca in afara de faptul ca roade tot, il si chinuie; e marait, nervos, nu vrea sa manance.
De dormit doarme si el noaptea....dar ziua e chinuitor pentru el.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
dana_ene spune:
Anda, ma bucur ca sunteti bine si ca esti atat de entuziasmata. Va doresc sa vi se implineasca toate asteptarile si inca pe-atat! 
Denisa,
pentru sotul tau.
Bianca, fiindca am putin timp liber incerc sa-ti spun cum e cu petrecerea de 1 anisor, incerc sa amintesc si obiceiurile si superstitiile, iar fetele daca stiu pot sa completeze sau sa spuna versiunile lor.
- In primul rand atunci are loc taierea motului. Asta inseamna ca nasa va lega o suvitza de par din crestetul copilului cu o funditza rosie (daca e fetita) sau albastra (daca e baietel), pe funditza va lipi un banut de argint cu ceara din lumanarea de botez.
Din banutul de argint se spune ca e bine sa-si faca mai tarziu copilul o bijuterie, care ii va aduce noroc. Eh !
- Apoi este si obiceiul ruperii turtei. E ceva similar ruperii turtei miresei. Deci nasa rupe in 4 turta deasupra capului copilului si o imparte invitatilor. Neaparat turta trebuie mancata in intregime, ca sa aibe noroc copilul.
Mai auzisem ca e bine sa asezi copilul pe un vas cu apa. Nu stiu care este exact semnificatia acestui obicei, eu nu l-am urmat.
Se mai spune ca e bine sa stea copilul pe multe perne... pe-asta am facut-o la Oana
.
- Apoi obiceiul cel mai simpatic este acela al alegerii a 3 obiecte de pe o tava. In functie de aceste obiecte se ghiceste viitorul copilului. Eh !
Pe tava se pun foarte multe obiecte: bani, bijuterii, ac+ata, carte, pix, ceas, seringa, foarfeca, pahar cu vin, cosmetice, etc.
(Oana mea a ales un portofel in care erau ac+ata, o bancnota de 1 milion lei si-o oja. Deci ce se va face ? CREATOARE DE MODA ???
)
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Cuscra ce faci,ai sters primul film care l-ai pus astazi cu printesa? Tocmai am scris comentariu la el si nu il mai gasesc in pagina. Pe Emma o intereseaza masuta de activitate?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki