LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 29
anda77 spune:
roxi, trimite-mi datele pe mail, nu pe forum ca nu stiu unde sacaut pana iti vine randul. la fete le-am avut pe mail
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mama di tutti, la intrebarea ta, raspunsul este nu, nu se pot inlatura problemele in acest mod. poti sa-ti imbunatatesti karma si atunci cumpenele vor fi mai slabe, dar nu se pot inlatura. orice problema care apare intr-o astro este pentru dezvoltarea individului. dk invata ce tb din ea, data viitoare cand e activat aspectyul planetar respectiv o sa-i provoace o "paguba" mai mica. dar aspectele produc efecte, asta e clar. la mine se anunta o nastere cumplita, n-am spus decat unei prietene ca imi e frica sa nu mor, ca radea lumea de mine. am avut noroc cu tranzitele din 9 decembrie peste astrograma mea. atunci s-a suprapus jupiter(planeta norocului) perfect, la 0 grade peste planeta mea mizerabila din casa copiilor. Si s-a suprapus, adik a fost sa fie sa nasc in ziua aia, pentru ca nu am aspecte de moarte prematura. Desi ce am in casa copiilor e de speriat. nu stiu dk intelegi ce am zis aici, mie imi e clar, dar...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Mi-a venit si mie un cocolos de net asa ca scriu rpd ca sa nu plece.

Alexia si Luca sa fiti sanatosi si norocosi!
Noi suntem ok, sanatosi voiosi si nu am mai facut nici un progres decat faptul ca dansam in mai multe stiluri. Adica genul "mamelor din lumea intreaga...", genul "ia mai zi o saltareatza" si genul " nu nimeni nu ma vrea"! In rest tot de-a busilea mergem, stam in picioare foarte bine dar...daca ii zic sa vina la mine rade si se aseaza usurel in fund. merge pe langa pat, in tzarc, pe langa bancile din parc...etc dar nesustinut nu vrea deloc. Si nici daca il tin de o mana nu vrea deloc. Asta e...pana s-o insura...o sa mearga el ca daca nu...il duce Ilinca in lesa la altar!
Merg sa citesc din urma si revin!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
dordia, dk sta in picioare nesustinut de nimic, adik isi tine echilibrul, pai mai doar un pas mic pana va incepe sa mearga. felicitari pentru sectiunea de muzica populara:))
noapte buna tuturor!
aoleu, n-am zis la multi ani la fee! ma duc acum...
mami de poet(09.12.2005)
Morgano spune:
Am listat astrograma, si am dezbatut cu tati fiecare rand.
In 90% se regaseste cel putin unul dintre noi, in 50% ambii, ceea ce ma face sa cred ca stie Anda ce vorbeste (glumesc, nu mi-am pus pb ca n-ar sti)
Uite ca n-am nimerit-o cu muzica, da tot artista este fata mamii. Maine ii pun creionul in mana, ca de cititul ei deja m-am saturat eu :)) Dc ii dai o carte, nu-i musai sa aiba poze, poti s-o lasi si o ora ca ea "citeste" ....
In concluzie, nu sunt multe puncte negatitve, anumite chestiuni (gen accidente) nu depind de noi... cred ca ideea generica care se desprinde este ca va avea de furca ( si vor avea de furca si cei din jurul ei) cu o personalitate puternica, poate putin derutanta si uneori labila emotional, pasionala si nebuna (ca muma-sa.... nebuna :))
Ando, inca o data multam fain, sa fie intr-un ceas bun ce-i de bine si sa ne fereasca altii mai puternici de ce-i mai putin bine.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
anda77 spune:
ripley, cu placere, sa va aduca bucurii anusca si s-o struniti unde trebuie si s-o impulsionati si incurajati tot unde trebuie:)) adik la imobiliare si design, nu uita:))
mami de poet(09.12.2005)
ancaloredana spune:
Buna seara !!!
Despre noi va spunem ca santem bine.Iese cel de-al 5-lea dintisor si stim sa mergem singurele nesustinute,bineinteles trebuie sa fiu cu ochii in 7 ca prinde o viteza,,,
.
Noi am trecut pe lapte de cumparat la indiciile doamnei dr.Ni sa spus ca cel praf contine multe zaharuri si etc,care dauneaza dintisorilor si oricum e mare deja d-soara,daca mananca mancare gatita de ce nu ar bea laptic de 3,5?La inceput l-am diluat cu apa iar acum incet incet bag tot mai mult laptic sa se obisnuiasca. durat 3 zile dar la acceptat.
Acuma sant stresata de ce sa fac si cum sa fac la aniversarea de un an.Am o gramada de idei doar ca trebuie sa ma hotarasc.Va fii un bufet rece si tortul ca atare si ceva prajituri totul facut de casa.Cadoul e deja hotarat ,vom lua un bobby carhttp://www.amazon.de/s/ref=wbnavss/302-3346647-6516011?url=index%3Daps&field-keywords=bobbycar,trebuie doar sa ne hotaram de care.
Celor care au sarbatorit sau va urma va dorim LMA si tot ce e mai bun pe lumea asta.
Va puuuuuuuup pe toate si scuze daca nu sant asa activa dar sincer nu am timp,cateodata ma mir de unele care reusesc sa posteze zi de zi sau destul de des,bravo voua .Pa pa !!
danida77 spune:
Catutzacum fu la taiatul motului? Cand ai timp sa ne povestesti si noua. Eu o sa-i tai motu' la 1 an jumate asa ca sunt privilegiata. O sa citesc si o sa ma inspir de la voi. :)
Io nu ti-am raspuns aseara cu verighetele pt. ca nu ma pricepeam. Stiu ca la finutza noastra pe tavita nu i-au pus verighete ci un lantisor de aur.
In alta ordine de idei,Nicholas nu mai sta deloc la baitza. Urla din toti rarunchii. Azi nici nu i-am mai facut baie ca urla de cand s-a vazut in caditza lui. Mai incercam si maine si daca nu merge cre' ca o sa mag io cu el in cada. Ai vostri copiluti cum reactioneaza la baita?
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph
anda77 spune:
na ca nu ma duc sa ma culc ca m-a lovit o dilema dupa postarea ancai(loredana): e adevarat ca laptele praf dauneaza dintisorilor? ca e f. important, am intelses ca baietii iau mai multe mosteniri de boli de la mame, ori io i-am servit o mostenire in domeniul asta de o sa ma bombane toata viata. dar si dk ar fi asa, ca ala praf dauneaza dintisorilor de la zaharurile din el, laptele normal nu pacatuieste si el din cauza ca are mai putin calciu decat ala praf (ca ala praf e indopat de diverse, inclusiv calciu)? care dintre ele e mai bun pt. dintisori? maine caut pe net niste studii, ceva...dk intreb doctorii, 2 zic parf si 2 zic natural.
"mirificul", cum ii ziceti voi, incurajeaza lapte praf pana la 3 ani....ce sa mai intelegi...
mami de poet(09.12.2005)
catutza spune:
Buna!
La turta a fost super bine, ne-am distrat si ne-am simtit bine. Bianca a ales :oja. bai si ruj (pe care l-a lasat jos imediat si a luat cheile de la masina)
Am intrat sa va spun ca eu o sa iau o pauza de pe DC, e decizia mea, asta simt acum. Anda, nu vad de ce trebuie sa jignesti.Fiecare i-si stie situatia lui financiara si familiara. Nu trebuie sa judeci tu problema asta si nu trebuie sa-ti dam tie raportul. Vad ca deja cataloghezi in "fete" si "doamne". Asa ca va anunt ca eu nu mai vin la nicio intanlire (asta daca ii pasa cuiva, ceea ce nu cred!) , ca sa frec patura pe iarba in parc.
Va pup si multa sanatate!!!
Bianca-Maria si noi2