LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 30
dordia2000 spune:
Anda ms mult pt felicitari. Nu stiu la cine te referi dar eu nu am intzeles ca tb sa iti trimit un raspuns scris ci un fapt. Acest fapt ti-am explicat pe mess in seara asta cand se va intampla. Asta e... mai devreme nu am cum. 
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
meems spune:
Anda, ai trimis mail cu informatiile suplimentare pentru fetele din strainatate? Ca eu n-am primit nimic...
Ina869 spune:
Dragelor 
Multumesc pentru incurajarile voastre! 
Lavi, thanks ptr. explicatia cu intarirea sist. imunitar, foarte utila, la fel si sfaturile Gandecelei-gravicelei.
Tania, multumesc ptr. rapsunsul cu utrogestan.
Tare dragut Stefanelul costumat. 
Gandacico, multumesc pentru incurajari. Din fericire eu nu-mi ascund starea, nu ma panichez si nici nu mi-este rusine ( ca dovada ca va scriu despre ea
) o accept ca pe o stare temporara , stiu ca va trece mai devreme sau mai tarziu. Exista lucruri mult mai grave pe pamintul asta si eu una ma simt printre privilegiatii soartei, Dumnezeu nu m-a lasat niciodata cand mi-a fost mai greu,sint un om tare norocos. Deja vad luminna de la capatul tunelului.
Feli, cand am avut probleme cu bila incercam sa beau multe sucuri de grepfruit. Este adevarat, pina nu am ajuns la cutit nu am scapat de dureri. Ti-l recomanda pe prof. Beuran de la Spit. de Urgentza Floreasca ( dr. chirurg, si stiu ca a fost si Ministru al Sanatatii pina sa se intimple povestea cu plagiatul).
Noki superbe pozele Saralicii 
. Si vad ca nu ai uitat de ginerica al tau, ce soacra grijulie! ![]()
Mi=-ai luat vorbele din gura in legatura cu timpul petrecut 24/24 cu copilul. Eu as da oricand viata mea de casnica pe doua joburi, teoretic vorbind, ca altfel, nu m-as incumeta, stiu ca-i mia bine pentru puf-mic sa stau eu cu ea.
Patricia , este clar, Anastasia este o cochetica de pe-acum.
Silviutza merci pentru info cu progesteronul; in afara starilor de depresie ( care vin si pleaca) eu nu am celelalte simptome.
Noi sintem in carantina; de ieri ne-a atacat virusul la stomac pe mine si barbata-meu, a fost nasol de tot, am vrut sa “imitam” Cascada Niagara, atit de tare am dat la bobocei. Diaree, frisoane, stari de voma, tot tacamul. Eu sint mai binisor acum, tati are febra inca. Racheluta iar a varsat asta-noapte, are diaree, of-of, vai de noi! Rachelina mea papa de trei zile numai painica prajita si apa, foarte rar si laptic, in rest, refuza tot- tot. Ea, care manca orice!
of, in timp ce va scriam lucrurile au luat o alta intorsatura! 
Fetelor pls. am nevoie de sfaturi/ajutor; pufoasa mea a facut diaree din nou, plange non-stop, nu mai vrea sa doarma, am impresia ca i se trage de la laptic , desi nu a baut prea mult. Vad ca este tare rosie in obrajori, ca si cand ar fi fost sapunita cu zapada, dar nu are febra .
Eu mi-am salvat intr-un document absolute toate retetele despre diaree dar din pacate acolo am salvat si meniuri si alte kestii, nu le-am sortat pe subiecte de sanatate, meniuri, etc. ,documentul este tareee lung sin u am cum sa caut acum, sint in criza de timp.
Deocamdata am ajuns la pag. 14 cu cititul si nu am cum sa mai avansez, am doi bolnavi de care trebuie sa ma ocup, tati arde de febra, puful mic are diaree si plange, asa ca trebuie sa fug.
Poate imi spuneti ce ii pot da pufei mele in asemenea cazuri. Am incercat cu ceai de menta – prima data cand incerc sa-i dau ceai, refuza , nici nu se atinge.
Na, daca pina s-o duc la bona nu am stiut ca am copil in casa, acum am experimentat abosolu TOT ce ati tras voi in toate lunile astea. Asa sintem noi, lacome, vream sa avem totul dintr-o data ![]()
Dar, asa cum am spus, exosta lucruri mult mai grave pe pamaintul asta , in cazul nostru situatia se va remedia mai devreme sau mai tarziu.
va pup dulce,
ina care la ora asta a intrat in euforie din cauza pastilelor de progesteron ...sper ca, din cauza starii mele sa nu-l iau din greseala pe tati in brate in loc s-o iau pe pufoasa...ca amindoai sint cam apatici si ametiti, deci nici tati nu ar comenta prea mult
EDITEZ; cand am intrebat ce-i pot da m-am referit la retete de papa; azi i-am dat orez cu putina branzica si vad ca nu i-a priit.
oh, si am uitat sa mentionez; puf-mic are muci, ii apare si un dintisor si are si pardalnicul asta de virus la stomacel- adicatelea, "toate bubele rele, in fundul "mandrei" ( ca baba nu e'inca!!!) mele" 
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
silvia_d spune:
ola si eu pe-aci,iar o noapte de cosmar,MUCI care nu vor sa iasa,muci care s-au intarit,care s-au ingalbenit,si sunt aderenti rau...rau...sa-l vedeti acum pe shtef galben,cu cearcane vinetzii..offf,doamne!
NU AM DORMIT nici o secunda,niciuna!
mai m-am enervat si pe buba,de fatza cu ma-sa,ca i-am zis:nene,nu ma da caloriferul ala asha de tare,fir-ar el al dracu'de calorifer,ca usuca camera,sunt suficiente 20-22 de grade;nu frate,cu ma-sa langa el are curaj si baga si-aia ca-i e frig copilului;dar l-am luat de dimineata de i-au mers fulgii;l-am trezit la 1 la 3 la 4,sa tragem muci cu batista!!!heheee,vise taica,vise;pai,am putut ceva?neam...
Mai,da'nu manank MAI NIMIK!Si e ragusit ca un MAGAR!
am zic ca ma voi intinde si eu in pat pana la 10,apoi sa doarma si ta-su',si-om mai vedea...ma omoara greva foamei astuia...nimik,va dati seama ca nici nu mai ma gandesc la solide,ii dau doar laptik;am incercat de ex,sa-i dau putinika paine in mana(el adora painea);nimik,nici nu se uita la ea!!
Ela,sanatate bebelinei,oare ce sa fie:sa fie un virus in gat?are si febra?sa stii ca multe viroze care prind si gatul dau acest simptom:voma!da-i cantit.mici si mai des;si mai lasa solidele,da-i mai mult likide!
Sanatate multa tuturor bebelacilor bolnaviori!
Anda,dar iti ies cuvintele,nu gluma,la astrograme;ai niste "mostre"de exprimare deja facute pe-acolo,sau iti vine spontan!?ca misto le faci!tu le faci pe calculator?sau faci pe foaie cu creionul,si tragi un milion de linii de la o planeta la alta(de neinteles pentru mine,de fapt!!!)??nu pot sa uit ca i-ai zis lui Shtef ca tre'sa ii canalizam energia sa iasa chirurg,ca daca nu-iese pushcariash!
silvia_d spune:
Catuta,mama,iar te suparasi!??
Hai ca ai ce-ai cu Anda,dar cu noi ce-ai:cum adik,intinzi patura degeaba-n parc!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!Pai,ce-ai vrea sa-ti facem,sa-ti spunem!?
Noi te-am rugat deja de-atata ori sa ramai!daca asta e decizia ta...