LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

MEY, la ora asta eu nu am apucat sa merg sa zic lma lui daniel-fee, ma tin de azi-dimineata. ma duc dupa astro lui anutzache. se pare ca in seara asta am numai excentrici "de astrogramat". nici anutache nu se lasa, vad...
sa ma apuc de treaba, of:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu nu inchid pana nu vad si astro a lui Anutachis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pariu ca-i mare artista? Ceva cu muzica iese ....

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, poti sa faci astrograma si pentru alexia?
daca da, datele sunt: 21.10.2005 ora 10 am.( nascuta prin cezariana, dpn era undeva 3-5.11.2005)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Chiar anda, la tine si Dariuca, chestia cu nasterile: daca de ex Dariuca incearca sa evite nasterea grea printr-o cezariana la cerere => a scapat sau aspectul tot isi face de cap prin complicatii intra sau post-operatorii, de exemplu. E interesant de stiut.

De ex tu ai vrut sa nasti cu peridurala si pana la urma a fost sa fie ca n-a prea mers treaba si tot ai suferit mult.

Mergi la inceput

Silvia tu ai pus punctul pe i cu pusul fularului si iesitul din casa.

Cred ca pe toata lumea au apucat-o depresiile pt ca au fost zilele astea urate si s-a stat in general in casa. Statul in casa non-stop, mai ales cu bb care stand in casa devine si el mai nervos, iti face f f mult rau la moral, super-verificat pe mine.

Eu am stat joi si vineri in casa cu amandoua, ca Silvia era in vacanta de la gradi (nici nu le-am scos ca pana le pregatesc de iesire pe amandoua si.. ca sa ce? afara in ploaie) iar vineri seara eram la capatul puterilor . De-aia am si intrat mult pe forum, sa evadez. Asa ca vrand-nevrand vineri l-am scos pe Virgil pana in Carrefour si am simtit-o ca pe o maaaare distractie. Probabil din cauza frustrarii am cam si supraincarcat cosul ala...

Ce voiam sa zic: pana la urma eu am avut un mare avantaj cu gradinita Silviei, ca toata iarna trecuta, fie zapada, fie ploaie, fie ger am mers cu Nati sa o iau pe Silvia de la gradinita! Ieseam din casa (uneori daca nu era musai nu m-as fi mobilizat, asa de urata era vremea), mai faceam conversatie cu persoane inteligente - educatoarele Silviei (chiar sunt!), mai cu alte mamici... Iar Nati n-a patit nimic toata iarna, s-a imbolnavit prima oara pe 8 martie.

Mergi la inceput

Ando, nu da cu drujba da' io cred ca mai este timp sa se adune fetele si sa contribuie .

Sa nu uitam ca saptamana viitoare intra indemnizatiile si ca poate atunci fiecare isi va face calculele in familie si va sti daca poate rupe cate ceva in scopul nostru. Fie ca o face cu noi, sau direct dincolo, important este sa o faca.

Si sa nu uitam: e o optiune libera, a da sau a nu da, in functie de ceea ce simtim, putem, gandim fiecare dintre noi sau perechile noastre.

Sper din tot sufletul sa nu se uite ca unora le este mult mai greu, ca noi avem toate copii sanatosi, ca daca sunt mai agitati sau nu ne lasa sa dormim, daca nu papa, daca racesc, daca ne mai supara sau chiar enerveaza, sunt copii sanatosi. Ca noi suntem mamici fericite si implinite si ca alte mamici nu stiu cum e asa ceva, ca pe ele pana si un planset le face fericite, ca cel care plange exista, totusi.

Eu personal sunt fte impresionabila in astfel de situatii, dar nu consider ca am dreptul sa judec pe cei care nu reactioneaza ca mine. Si nimeni de aici nu o face. Ceea ce este, cat este, e binevenit. Nu exista o limita inferioara, fiecare da cat poate.

Iar ca sa inchei pt totdeauna (din punctul meu de vedere - de copil care a luat bataie si nu rareori iar rezultatul a fost o imensa lipsa de incredre in sine) discutia despre a lovi sau certa copiii, va dau un citat din spusele unui tatic de bb bolnav Andrei:

"Locuind intr-un spital si stand mai ales in zona ICU pot sa va spun ca sunt atatea probleme pe lumea asta, ca unora care duc o viata normala nici le-ar putea trece prin cap cat de norocosi sunt. Asa ca cei care nu aveti astfel de probleme, cand va puneti intrebari daca sa-i ardeti sau nu o palma copilui, cand va supara pentru ca rade sau plange prea zgomotos, luati decizia corecta, pentru ca exista de fapt o linie foarte subtire intre cele doua taramuri ..." Dragos

Pupici tuturor

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Ana a lui ripley
Cluj-napoca, 10 noiembrie 2005. Ora 2:15 a.m.

Scorpion cu ascendent in fecioara

Desi are ascendent in zodie zgarcita (a se citi cumpatata, fata asta o sa CHELTUIE MULT. Noroc ca are de unde. Si ea, ca si oana, cu astro precedenta, face bani singura. Si tot in comert cu ceva. S-ar putea sa ne lase astro sa vedem si cu ce, ma uit mai incolo, n-am ajuns acolo) Dom-le, dar cheltuie! Banii vin foarte usor, mai usor ca la oana (tot fac comparatie ca am avut astro in fata acum 5 minute), dar se duc tot asa, mai usor ca la oana. Isi cumpara multe chestii ca sa-si satisfaca hobby-urile, placerile etc. Cumpara lucruri de calitate. Banii sunt : usor vin, usor se duc. Nu va duce lipsa de ei niciodata, dar niciodata.
Relatiile cu cei din jur sunt foarte condimentate: ori stralucite ori cu puternice conflicte. Tendinta spre accidente de circulatie. Deplasari frecvente, si in tara si-n afara tarii. Si acolo – strainatate- are risc de accidente. Sotul este inteligent si activ. Este foarte sloboda la gura, va avea probleme cu anturajul din aceasta pricina.
Desi intelectuala de formatie, va fi foarte incapatana si va predomina teoria in dauna practicii. Atentie cum isi formeaza opiniile: tendinta catre conceptii gresite si catre unilateralitate. (Nu vreau sa dezvolt aici, dar ar mai fi se spus in sensul asta, nu este lipsit de importanta aspectul).
Va avea influenta si putere asupra propriei familii, atat parinti cat si sot, copii etc.
Viata de familie fericita. Intelegere buna in casa. (si cu parintii). Dk va detine imobile, cee ce as sfatui-o, acestea ii vor aduce mari si frumoase beneficii. Este indicat sa se implice in imobiliare, va avea succes garantat (asta trebuia sa scriu cu majuscule).
Modalitate foarte angajanta de a-si spune parerile. Idei originale. Cade usor in fanatism cu privire la orice.
Putine afaceri sentimentale dar profunde. Se implica foarte mult in relatie, se autoiluzioneaza si risca dezamagiri. Acestea nu sunt obligatorii, nu sunt aspecte proaste, doar ca iubeste, asa, ca nebuna.se daruieste si astepata mult prea mult de la celalalt.
Renukme bun in campul muncii, ceva cu inscrisuri. SCHIMBARI DESE DE MUNCA. OCUPATIE MAI BIZARA. Relatii intense cu femeile la locul d munca, si bune si proaste.RITM DEZORDONAT DE MUNCA, INDEPENDENTA SI INSUBORDONARE.
Fire nervoasa si iritabila.
Prieteniile vor incepe in momente de necaz, adik cu aceste ocazii. Posibil sa aiba prieteni mai in varsta decat ea sau mai maturi.
Va ramane greu insarcinata. Va avea copil (copii) dar greu. Nemultumiri si viata imposibila cu ginerele sau nora.
Legaturi foarte bune cu parintii si relatie minunata cu acestia. Atasata de amintiri si de traditiile familiale.ARE TALENT DE DESIGN INTERIOR, S-AR PUTEA SA AVEM AICI OCUPATIA. AR FI PACAT SA N-O PRACTIVCE CACI I-AR ADUCE MULTE BENEFICII.Poate o poti indruma. Merge bine tot ce este legat de design de case, de afaceri imobiliare, de imobile, in general.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Sau arhitecta?

Mergi la inceput

OOOPSSS merg sa beau o bere cu tati sa-i spun ce ploada am produs Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput