LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ADDYA multa sanatate si special pt ginerele meu :
http://img232.imageshack.us/img232/1406/patriciafo4.jpg cu pupicii de rigoare.

ELA nu am idee ce ar putea avea Daria( tu sti ca eu nu ma prea pricep) dar daca te ajuta...iti trimit un gind bun si.

MARA sanatate Flaviei.Noi am folosit cu succes humana.

Pe dinti nu spal inca fata pt ca la jumatatea de prim dintisor + sfertul de dinte nr doi...abia putem sa vb despre ei la plural.

cam atit,va pup.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ela si Tania, multumesc mult!Desi presimt ca voi arunca pe fereastra ,voi lua si lapte Nan,sa vedem daca accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ela, sanatate multa Ukai!!! -ici multi si multe !

Anda, eu parca ti-am raspuns, nu-i asa ?! Oricum te anunt !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Buna seara,

Noi suntem in febra pregatirilor ptr. maine,taiatul motului,.

Nu am avut timp sa mai intru,Alice e racita,ii curge nasucul,secretii multe,acum i le scot,iar peste cateva minute iar sunt la loc,nici macar nu i le pot scoate bine,cum ar trebui.

De vreo 10 zile parca ii dau paracetamol dimineata,iar seara nurofen,eurespal(parca asa ii zice) si nimic,nu raspune la medicatie de nici un fel,sirop de pin i-am mai dat si ceai de coji de ceapa.

Sunt disperata,luni merg cu ea la dr.pediatru,pana acum i-ar fi trecut,dar ...nu

Plange in somn ca nu poate respira,ba e linistita,o zi parca e mai bine apoi o i-a de la capat,sunt terminata psihic cand o vad ca se chinuie.

Apropo de spalatul dintisorilor,inca nu folosim periutza de dinti,cred ca ar trebui,are 6 dintisori si gingia de jos e toata umflata.

A inceput sa nu mai pape laptic nici cat papa inainte,azi dim. cu lingurita cu cereale vreo 200ml.iar pe seara 160ml.Mor cand o vad asa,mai ales ca med.ped.ne-a obligat sa-i dam 500ml.pe zi,mai ales ca ea nu se impaca prea bine cu branzica de vaci.

Dupa ce se termina cutia de lapte praf,trecem pe lapte de vaca,sper sa-l bea si a fie bine. Tot cu biberonul,caci cu lingurita cu cereale nu-i place,iar de canitza nici nu poate fi vorba,nu stie sa bea cu ea,aaaaa....doar cu bidonul,i-am schimbat tetina ca se deteriorase,iar acum nu-i place cea noua,nu o recunoaste si-mi face probleme la bautul lapticului.

Of!!!cate probleme...si tocmai acum!!!

P.S.Febra nu face,poate luni scapam fara antibiotic.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Off mai fetelor cati bebei sunt bolnavi. Eu nu stiu ce sa va sfatuiesc ca nu ma pricep, dar va tin pumnii si urez tuturor bebeilor sanatate multa.

Io am o cutie de lapte NAN fara lactoza. Daca o vrea cineva...Gratis bineinteles.Noi nu folosim ca nu ne place.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy am vazut ieri in Carrefour, exista Biscuiti Leibnitz atat normali cat si pt diabetici, la aia de diabetici scrie un "diet" pe fond verde, intr-un colt.

Azi ne-am largit orizontul toti 4, am fost in mag Victoria si le-am luat cizme fetelor (din piele, captusite cu blana naturala, la 120 resp 65 RON , alea la 65 au fost chiar chilipir zic eu).

Silvia mersi pt raspuns.
Acu sa-ti raspund si eu: Silvia in jenere nu se omoara cu mancatul, dar cand o doare gatul e JALE.

Votez si eu cu Pulmexul, la Silvia a facut minuni de mai multe ori.
Mi l-a recomandat si pediatra la Nati cand cu bronsita, il recomanzi si tu... deja e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ela, dk esti aici, zi-mi: 3:55 e a.m sau p.m? sa fiu sigura, ca n-ai zis

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda, please, please, publica si aici astrogramele bebeilor ca eu chiar ma delectez cu ele . Adica pt mine e o reala placere sa le citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Oana-daria a elei27, 2 dec 2005, 3: 55 a.m. bucuresti

Sagetator cu ascendent in balanta

Norocoasa, va iesi din dificultati, beneficiaza de ajutoare. Ridicare sociala prin profesie sigura. Din pacate, la un moment dat, va exista si o prabusire profesionala la fel de sigura. Este bine sa stranga resurse financiare ca sa aiba pentru zile negre, deoarece la un moment dat va pierde functia. Acuma: cu functia asta (functiile): ea va fi ridicata in mod cert, nu vad in ce domeniu, adik nu imi e clar unde, as zice vanzari-cumparari comerciale, dar la asta nu bag mana in foc. Deci ceva comert. din ocupatia asta vor curge muuuulti bani. FOARTE MULTI BANI! Pun gatul ca sunt certi banii, cum zice tiganul) Nu-I vin din cer, munceste pentru fiecare leu, dar are noroc si ii ies toate combinatiile. Are determinare sa faca bani. Si are si talent. O sa cheltuie mult, nu-I baga pe toti sub saltea, dar face bani in permanenta. Atentie la un aspect: ceva infatuare, poate si de la atati bani Ceva mai multa infatuare, de fapt, incearca sa corectezi cat poti asta.
Talent comercial. Putin gurmanda, se va ingrasa in partea a doua a vietii. Amabilitate, senzualitate, rafinament, TALENTE LITERARE (ce scriu cu majuscule dau ca sigur 100%). Calatorii multe si f. placute, in companii placute. Consort darnic. Talente muzicale. Va fi influentata de femei.
Acum, mai nasol: ceva relatii de familie mai haotice. Unul dintre parinti o cam dezamageste, in sensul ca nu se prea poate baza pe el, e mai boem sau lipseste prea mult etc. Nu pot sa zic ca va avea cea mai buna casnicie de pe planeta. In sensul asta se vad relatii mai proaste si sunt cam din vina ei, nu din a sotului. Va fi foarte autoritara cu el. Si certareata. Cam agresiva, asa.
Acum cu viata sentimentala si copiii, in general: ela, sa te asezi pe scaun cand citesti. Iar voi scrie cu majuscule, ca sunt sigura: TINERETE FOOOARTE ZBUCUIMATA. MULTE RELATII, MULTE IUBIRI, INCEP SI SE TERMINA BRUSC SAU/SI NEOBISNUIT. SARCINA (ADIK COPIII) VA FI SAU VOR FI NEASTEPTATE. NASTERILE VOR FI GRELE (verificat aspectul planetar pe mine). PRIMUL NASCUT VA FI O PERSOANA ORIGINALA, FOARTE PROBABIL BAIAT, CU TALENTE DEOSEBITE.
Conflicte cu sotul si/sau asociatul. DIVORT. Prima casatorie se savarseste timpuriu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda, super astrograma!
Eu sunt fanul tau.
Cred ca am citit-o mai repede ca Ela.

Edit: si iacat-o pe Dariuca mucioasa! sa-si cumpere ta-su pusca! (sa o pazeasca)

Mergi la inceput