LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uraaaaaa am ajuns pe coasta si....nu am putut sa nu va salut!
Vroiam sa povestesc un pic aventura cu avionul si cu missa dar postul Andei mi-a cam taiat macaroana. Da Anda, mi se pare ca esti cam dura....spun insa asta fara sa stiu exact la ce te referi. Eu nu am primit nici un mail de la tine pt simplul fapt ca nu mai figurez in adresa comuna desi nimeni nu a bagat de seama ca mi-am retras mai demult si pozele...atunci cand m-am suparat odata . Poti sa imi trimiti pe PM sau pe emailul pe care il aveai tu in adresa ta personala.
Oricum mesajul tau mi s-a parut ca un cutit pus la gatul cuiva...dar zau ca habar nu am despre ce se zice in mailul tau misterios!!

Pup fetili si bebicii ( mai ales pe cei bolnaviori!)

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bbalinus, am trimis pm.

am zis ca nu mai vreau sa vorbesc despre asta, dar am fost justitiara din 2 motive: ma asteptam la mai multe reply-uri rapide, ca asa credeam ca este pe topicul nostru, iar motivul nr. 2, in urma caruia ma veti intelege 100% este ca am primit un mail de la cineva si din mail puteai sa extragi elegant suspiciunea ca actiunea poate fi fals directionata. nu stiu cum sa ma exprim ca nu pot fi transparenta, poate intelegeti ce era in mail. am simtit ca mor. dk tot nu vrei sa raspunzi, macar taci din gura, nu jigni pe aia care vor sa faca ceva. io dk as avea o suspiciune de-asta mai bolnavicioasa, macar n-as exprima-o. de-aia sunt dezamagita si suspicioasa azi. ma duc sa-mi largesc putin orizonturile, vb silviei, sa-mi treaca supararea. asta e, mai primesc si de-astea, nu mai conteaza atat timp cat finalul ajuta pe cineva si aduce bucurie.

bbalinus, zi-ne cum e la nisa?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BIANCA_MO mi-a zis 10 picaturi sa-i dau, dar sa incep cu 5 -6...pana ajung la 10.
dar nu am intrebat cat timp sa-i dau

ANDA, zau ca ai avut dreptate eu imi fac mea culpa.
si eu credeam (DE FAPT ERAM SIGURA) ca-s printre singurele care nu au raspuns "solicitarii".

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Gabitaco, multumim mult!II fac reteta
bianca

I-a crescut din nou temperatura la 38,8, ne chinuim sa-i dam medicamentele ca nu le ia nicicum, de mancat nu, si tot asa....

Mi s-a mai recomandat humana h si milupa pentru bb cu problema digestive.Desi Flavia nu accepta decat san, o sa incerc sa vad daca bea.Pe care-l recomandati, ca nu ma pricep?

Multumim celor care ne-au urat sanatate, ceea ce dorim si noi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

MARA eu nu iti recomand milupa este gros se da cu lingurita sau cu tetina de hrana groasa plus ca are gust naspa rau,incearca nan fara lactoza sanatate

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ela nu am idee ce poate fi la voi, e chiar ciudat...sper sa o scoateti cumva la capat

Mara de acord cu Ela in privinta Milupa. Mai mult, ce am observat si m-a socat, Milupa HN are lactoza!!!, pe cad Humana HN nu are.

Anda nu esti singura care ai primit mail-uri rautacioase (daca mi-am dat bine seama) in aceasta actiune. Cel putin, cele primite de mine, desi m-au ranit, nu au fost din grupul nostru, ci de la alti cunoscuti. Nu pune la suflet, mai ales ca, ne-nominalizand, exista riscul sa fi prost inteleasa si unele fete chiar sa se simta prost.

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu nu am trimis rautacios, dar am explicat ce si cum pot face. Si chiar se poate si de partea cealalta (la voi)! Pliiiz, dati-mi un raspuns. Chiar ma simt prost. Eu vreau! Nu sa ma simt prost, evident, ci sa particip!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hai ca acum parca nu ne mai intelegem una cu alta:))
nu voi nominaliza decat moarta, oricum
siminaf, io n-am primit nimic-nimicuta de la tine.
ma duc la baita. alui nichitutul
veste: in seara asta am chef de astro bebei. incep cu copii aferenti lui ripley si elei, dintre restante.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Eu spun aici (nu am gasit paginile de LMA) sarbatoritilor de azi

DARIA-IOANA,ALEXIA-MIHAELA DANIEL-PATRICK-NICHOLAS SI LUCA OCTAVIAN SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SA AVETI O VIATA PLINA DE FERICIRE SI MULTE BUCURII SA VA ASCULTATI PARINTII

UKA BOLNAVIOARA VA DA SI EA UN PUP MAREEEEEEEEEEEE

LA MULTI ANI

Iar MIMI DUMY,IONAINA,FEE SI CLAUDIA VA DAU UN PUPIC DULCE SI O FLOARE
SI NUMAI FERICIRE ALATURI DE SOTII VOSTRII SI DE MINUNILE VOASTRE

CLAUDIA-te asteptam in buc ,sa iesim la plimbarica

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

cu scuze pt ca ieri am fost cu calc pe butuci si cu fata blnava urez cu intarziere
SMARANDA,TEODOR SI ANDREI SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput