LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 25
gabitaco spune:
ela, acum am citit ca aveti pb. Sanatate multa Dariei.
stiu ca e greu dar multa rabdare si putere pt a trece si peste asta.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
ela27oana spune:
offfffffffffffffffffffffff,credeam ca isi revine dupa ce a papat dim 120 de lapte 60 de suc de morcov si a papat un sfert de castronelde orez cu mar copt
acum iar nu vrea sa manance sie trista,
mai fetelor chiar nu mai inteleg de la ces a fie?????????ca muci daca vreau sa scot nu am ce dar se aude haraind si se ineaca ,cred ac sunt in sinusurile frontale,kk nu a facut ac sa zici ca are ceva la burtica,diaree,dar ma gandesc ac poate fi o infectie,sincer nu mai pot
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
addya, bine ai revenit mai sanatoasa. ne-a zis dordia ca ati fost bolnavi cu toii in familie.
ti-am trimis acum pm
nu ai primit pt. ca n-ai adresa de mail listata in contul comun (adik cred, mesajul a fost trimis la toata lista din contul comun) si nici nu ai mai intrat ceva timp ca sa-to vad vreun mesaj sa am unde sa clicai PM.
daca este cineva de pe acest topic care nu a primit mesajul sa spuna.
dupa ce am trimis pe mailurile din contul comun, am dat pm fetelor pe care le vream ca posteaza. cum aparea una, cum bagam pm. nu stiu dk am mai ratat pe cineva. o sa ma uit pe lista de pe prima pagina.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
ela mergi la un ORL-ist dac crezi ca areb sinusurile infundate.Sanatate multa.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
bianca_mo spune:
ELA, sanatate multa! nu stiu,daca nu are febra nu cred ca e infectie...iti doresc putere, o sa fie bine!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
madau spune:
Am scos si noi nasul in lume dupa 1 saptamana de clocit in casa, frig e nene [brrrrr], dar am stat 1 ora, ne-am plimbat, ne-am cinstit cu cate o gogoasa infuriata si o cafea, pe drum bineinteles si am revenit acasa. Sper sa fim ok in continuare.
Bianca Fe nu se da asociat cu Ca. Ii dai frumusel Calciu cate zile ti-a zis dr, apoi continui cu Fe asociat cu Vit C, suc sau ma rog orice alta sursa de vit C.
Anda 
, te-a mancat limba, pana la urma!
Gabitaco felicitari ptr ca ai atata rabdare, nu ca io n-as avea, dar mai simt nevoia sa evadez asa macar 2 ore la o saptamana
Va pupez si we placut va doresc!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bianca_mo spune:
MADAU ,multumesc!
we placut tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
joy04 spune:
ANDA, ![]()
ma simt si eu avizata ca sa zic asa (nu am citit decat pana la mesajul rau) dar nu am vrut sa raspund de genul: eu saptamana viitoare am...cascaval...ca am luat pampersi imprumut de la ELA.
poate nu e o scuza...scuzabila dar am zis c amai bine te anunt cand trebuie sa primesti "pachetul".
poate mai sunt fete ca mine...![]()
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
anda77 spune:
astept sfarsitul lunii

stiu eu de cine vorbeam, sper sa ma insel. sa stiti ca si eu abia ieri mi-am raspuns la mesaj:)))), dar stiam ca n-am de ce sa ma ingrijorez. toata lumea are obstacole mai mici sau mai mari sa raspunda sau sa raspunda repede, ideea este dk se raspunde
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
silvia_d spune:
Andutiko mama,oi stii tu de cine vb,dar am zis CLAR:nu e nimeni fortat sa 'raspunda'!!