LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mama mea nu m-a batut niciodata!!! Stau si ma intreb?
1. oare eram eu un copil asa cuminte de nu avea mama motive sa ma bata, sau
2. mama mea nu era femeie, nu avea nervi, nu avea motive sa fie stresata
Am invatat de la parintii meu, si le multumesc pt asta, ca un copil se poate educa bine si fara bataie.Stiu si acuma de vb tatei . Nu stiu cum a facut dar cand ma chema sa stam de vb numai noi 2 inseamna ca era ceva grav. Privirea lui rece si distanta , calmul cu care imi vb ma faceau sa imi fie rusine de ce am facut, ma faceau sa simt dispretul pt ceea ce am facut si sa incerc sa recapat surasul lui calm si vocea plina de compasiune.
Nu stiu, si tare imi este teama, daca eu voi reusi sa imi cresc fetita in acea atmosfera de calm, liniste si prietenie de care este nevoie intr-o adevarata familie. Sper din tot sufletul sa reusesc.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi,lavi, multumim de sustinere

Am fost la medic:are gatul rosu, "mazarat", cica ceva luat de la vreo persoana infectata, desi in ulitmile 5 zile am iesit o singura zi.Tratament:amoxiclav, smecta, nurofen plus regim.Vreau si eu reteta pentru mucilagiu, ca n-am facut niciodata, eventual si pentru supa de morcovi.

Mergi la inceput

Anda draga e normal ca fiecare sa ii multumeasca lui Dumnezeu ca are un copil sanatos . Cred ca si tu faci acelasi lucru.Dar cred ca ironia ta nu isi sre rostul. Fiecare raspunde la un mesaj dupa cum considera el sau ea de cuviinta... si zic sa il lasi mai bine pe Dumnezeu sa judece faptele fiecaruia. Nu cred ca noi suntem in masura sa judecam comportamentul nimanui.Eu zic sa lasi pe fiecare sa decida ce va face... si cum va face... ca oricum mai e pana la sfarsitul lunii.
si apoi de unde stii ce probleme are fiecare... ce se intampla in familia fiecaruia.... cu ce pb se confrunta fiecare din noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

pe asta o stiti???

de la cleopatra stratan pt banel nicolita cu mesaju te astept la cealalta portitza

GABITACO...jos palaria, chiar ca esti prima care nu simte nevoia sa "fuga" sau care isi pastreaza atat de mult calmul
dar...cam esti singura.

sa zic si eu ceva:vreo 4 zile am avut un baiat exemplar: adica a avut si momentele lui de...maraiala, coiala, dar per ansamblu a fost mai mult decat ok. stiti ce fericita am fost? am simtit ca pot muta muntii din loc.
ne-am jucat, ne-am alergat...nu prea a mancat deloc mancarica dar nici eu nu ,m-am stresat.

nu e vorba ca stau cu el 24 din 24..ci este vorba ca urla urla urla urla.
nu de foame, nu de sete, nu de joaca...poate de somn dar il pun pe picioare, il legan in brate, si el nu si nu.
ii vorbesc incet, calm, frumos....incerc sa-i sistrag atentia...nimic.
si la sf zilei...imi pierd calmul. mai ales daca nici noaptea nu am dormit...ca azi noapte...
macar azi a fost cumintel:

fug ca s-a trezit si ma cheama..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gabitaco, da ai dreptate, bineinteles ca e normal. Dar n-ai dreptate cu ironia. Ea isi are rostul si locul, ho,ho.
Din pacate, date fiind conditiile, n-o sa mai spun nimic de asta pe topic pana la inceputul lui decembrie. Atunci am dreptul la trasparenta. Si o sa vezi de ce zic ca ironia isi are rostul.

este adevarat ca inscrierea pe un forum, dc in speta, nu deschide obligativitatea raspunderii la mesaje ca acela ticluit de mine si inca 2 fete. Foarte corect. dar decizia de a raspunde sau, mai bine zis, de a nu raspunde, spune tot despre anumite persoane care, altfel, sunt foarte "sensibile" si "in familie". si au cerinte pe dc, adik pe topicul acesta. de ce cutarica nu raspunde la intrebarea ei, de ce nustiuce... pai unde ne este sensibilitatea? un posibil raspuns este unde ne convine, acolo!

gata, nu mai zic nimic ca specificul actiunii nu-mi permite sa desfasor vreo campanie pe topic, stiti de ce din e-mail. vorba ta, o sa vaz la sf de luna. Nu pot forta pe nimeni la nimic, dar mi-ar fi placut sa vad ca sunt intr-un grup (de familie sau nu, ca ma umfla si rasul acum) unde sunt numai Oameni.

ma duc sa "furajez" nichitutul, vorba lui noki:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

joy am si eu momente cand as vrea sa evadez... dar imi aduc aminte cum era viata mea inainte de a veni bb....pe care il doream atat de mult.
Si imediat revin cu picioarele pe pamant si imi aduc aminte ca sunt mama si copilul asta are nevoie de mine. O mai plasez si eu seara la tata Eu pe tine te inteleg perfect... nu stiu cum as reactiona eu in locul tau....nici macar nu vreau sa ma gandesc si multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANDA, iti dau dreptate, dar unele mamici (e si cazul meu) nu ies zilnic prin oras, ca sa se ocupe de unele lucruri... nu stiu altele, dar eu nu pot ajunge sa iti raspund decat spre sfarsitul lunii, ca asta e , traim intr-o material world, nu totdeauna se poate... e doar cazul meu, dar cred ca vei primi raspuns de la toata lumea, doar sa ai rabdare, ai dat un termen, poate de aceea nu ai inca raspunsuri multe...oricum, felicitari pt ce faceti toate cele implicate...
JOY, cate picaturi de fier i-au fost indicate lui vladut? Serban pt anemie trebuie sa ia 10 picaturi pe zi, timp de 6 saptamani...
SILVIA, am o rugaminte, daca ai timp sa-mi spui daca fierul trebuie dat intr-un anume moment al zilei, combinat cu mancare, inainte, dupa masa, sau cum? eu i-l dau cu suc de porto, intre mese, e bine? multumesc
sanatate puilor bolnavi...
NOKI, frumos ati sarbatorit...
va pup si va doresc numai bine...
edit:MARA, multa sanatate !!! nu stiuprepara mucilagiul, nici eu n-am facut,dar daca dai un search pe google sigur gasesti reteta...
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Bianca eu stiu de la dr mea ca Fe nu se da cand copilul ia Ca - adica cele zece zile pe luna , in cazul nostru. El se da asociat cu vitamina C pt ca absorbtia se face mai bine. E f bine ca il dai in suc de porto.
Nu mai retin cine intreba de mucilagiu eu il fac asa : pun 3 linguri mari de orez la umflat 2 ore in tr-o cana cu apa rece. Dupa cele 2 ore pun continutul din cana in ibric si adaug apa pana la juma de litru. Las sa fiarba la foc mic cam o ora- pana cand orezul e imflorit bine si fiert of couse. Dupa aceia strecor continutul in alt vas. completez pana la juma de litru ( pt ca apa scade la fiert ) si pun 5 lingurite rase de zahar. Las sa dea un clocot si apoi il pun la racit. Se foloseste 12 ore , tinut la rece. Il clocotesti din nou cand il folosesti.
Mara scuze, acu vazui ca e vb de tine si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ola gagici!

intru si eu dupa ...zile cand din motive de curs mucii pe tastatura + stare acuta de nervi + pitic mucios am preferat sa stau departe de comp si ce gasesc? un scutec incins, ardeiat shi piperat...

anda mama. ce mesaj? yo n-am primit nimic.... adica poate nu imi era destinat shi mie, nu stiu, am pierdut faza...

stateam, citeam si ma gandeam la starile astea de nervozitate si ma miram...pey nu vi se pare normal ca dupa un an de scuteceala, maraiala, nopti mai mult sau mai putin dormite etc oboseala sa nu-si spuna cuvantul? Nu ma bag in mai multe comentarii, oricum subiectul e aproape inchis si sincer, nu ma recunosc in nici o postura care sa-mi permita sa comentez. Sunt un caz fericit in care mama si socrii se bat care sa stea cu piticul, asa ca eu diseara ma duc la bairam cu muci cu tot!

Joy, draga eu tot iti tin pumnii cu Vladonele, adica mai bine sa aiba Razgaiala Cronica decat vreo bolesnita ceva. Ca daca sufera puiu de razgai, macar o sa stii ce sa faci...

simona, cuscra, zice razvanelu ca pt patricia ca ati intrebat de noi.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

GABITACO, multumesc de raspuns
MIGABO, eu il periez cu o perie de silicon,speciala pt bebei, sunt la Cora 3 intr-un set, de marimi diferite, fara pasta de dinti, nu e cazul inca de periaj ca la carte, iar pasta cred ca inca nu e necesara...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput