LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
BB Alinush-
quote:h hi hi Trage repede poza si arata-ne si noua!
totul se pune pe cap, inclusiv pantalonii si se defileaza asa prin casa pana ne ciocnim de un perete sau ce-o fi in cale si atunci ne dam seama ca ar fi mai bine sa nu ne acoperim ochii, ca sa vedem pe unde umblam

Scumpa de ea!Migabo- ce bine ca ai mai intrat si tu cu vesti. Si ce vesti bune! Felicitari pentru mersul singurika si dintosii multi!!!

Inutza- draga de tine, prin ce treci. Of, sa dea bunul Dumnezeu sa ai putere in continuare sa tii sarcina pana iese bebelina cea scumpa si mult asteptata. Si incearca sa gandesti pozitiv. Sanatate infinita si pufoasei, sa-i reaca repede de tot problemele de sanatate."O pajiste de

cat China".Ilenutza- hai ca m-a distrat...Si 350.000, sa fim serioase, cati bani dau pe bere barbatii nostri saptamanal?
Al meu nu da nici un sfantz...
Pitic- hai sa-mi dau si io cu parerea, daca tot a zis tot forumul cate ceva. Si io-s in tabara care te intelege...macar partial. A nu se intelege ca aprob ce ai facut. Nu-s de acord cu bataia la copii in general, iar la astia mici in special, ca oricum nu duce la nici un rezultat. Dar te pot intelege ca esti stresata si cu nervii la pamant, ca asa am fost si io de multe ori. Am mai ridicat si io tonul la Sarah, am mai asezat-o cateodata mai hotarat in carucior cand facea crize cu arcuieli ca nu vroia sa stea si chestii de genul asta. Dar de dat palme si mai ales peste fatza, no way. Zic si io ca restul fetelor ca trebuie sa iti impui sa te linistesti ianinte de a actiona in acest mod si incearca sa iti iei niste pauze de la bb cat mai des posibil. Io nu cred ca ai de ce sa te retragi - fiecare si-a spus parerea dupa modul in care gandeste ea. Deci rabdare mai multa pe viitor si intradevar, compenseaza acuma cu un spor de pupici si dragoste.
Si mai e o chestie - sper sa nu va simtiti direct lezate, Delia+Gabitzaco: e o mare diferentza intre mamele care stau non-stop cu copiii si cele care sunt la serviciu si vin dupa-amiaza.Cel putin din punctul meu de vedere. Nu vreau sa ma intelegeti
gresit, dar la servicu ai multe treburi - de multe ori neplacute, sefi tra-la-la. Dar macar NU iti urla copilul in creier, din cele mai variate motive. Normal ca atuncea cand ajungi acasa esti fericita ca poti petrece timp cu el, ca doar asta e bucuria cea mai mare pentru o mama.
Dar cand stai non-stop cu copilul, ii dai de papa, il culci - desi nu vrea si urla din acest motiv, mai faci si treaba prin casa, io zic ca nu ai cum sa nu ajungi cateodata la stari de nervozitate si epuizare. Tot ce conteza a e modul cum le mamageriezi. Numai ca si aicea, depinde de fiecare persoana in parte.
Gata, mi-am incheiat dizertatia pe aceasta tema conroversata.
Astept muraturi si diverse alte legume, ca io nu am nici macar un borcan pus pentru la iarna.
Anda77- hi hi hi, sutem pe invers cu pronosticurile! Io am zis fetitza la Ina si baietel la andacel.
Madau- io papaandivele facute salata as: le sal, le tai rondele si pun sare deasupra. Las sa stea asa veun sfert de ora, pana le iese zeama aia amara. Apoi pun ulei, putina zeama de lamaie si gata! Adica fara maioneza si alte alea. Asta as...ca sa vezi ce inseamna un fan andive adevarat!

Domne' iar m-am placintit. Dau send si revin.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Fetele merci de sfaturi.
Am ajuns acasa si Titi e mai bine.Febra nu mai are, avea 37.7 in fundulet,a papat supa de morcovi cu putina albitura. A mai facut un Kk mai moale dar nu diareic, este vesel si se joaca. Poate ca a trecut raul. Oricum il tin pe regim cel putin pana luni.
Va pup
Mihaela
album dn Titi
felicia74 spune:
Mama, doarme chiti de la 1,30, deja cred ca o scol, ca iar nu mai doarme diseara.
Noki vazut poze, super petrecere!
Intrebare: puneti botosei copiilor in casa? Eu as cam vrea ca e frig, dar o sta cu ei in picioare?
Azi e ziua de pus intrebari.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
felicia74 spune:
Ioana momentan ia Hepatobil.
Noki chiti s-a dat cu capul de masa, nu d epodea, dar m-a lamurit sefa ca e ceva normal.
Gata, s-a trezit copchilu vesel
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
lavi02 spune:
noki f faine pozele, ati decorat si apartamentul! Ce de tinute pe Sarah de ziua ei! Foarte cocheta!!! 
madau eu o contrazic pe roxi, nu poti rupe turta si alege de pe tava pe uscat. Si atunci rezulta un party vineri si unul sambata.
La noi s-a venit de la 5 pana la 7.30 (niste prieta=eni care au avut o pb) si s-a plecat de pe la 21 pana pe la 23.
Fetele erau zombie amandoua iar bunicii dormeau de mult care pe unde. Precum a fost discutia despre prieteni, atunci cand unii au copii, altii servicii solicitante, altii si-si, te vezi mai rar si cand te vezi nu te-ai mai desparti.
1.5 ani - alta viata decat 1.5 luni.
Deci, daca vrea sa intarce:
-comprese cu apa rece
-un antiinflamator (de ex Nurofen) 3 pe zi, pt ca e inflamatie acolo;
-tinctura de salvie, ce zicea gandacel, sau ceai, dar tinctura trebuie sa fie mai eficienta - asta-i pt scaderea lactatiei
-si pana trece galma eu zic ca trebuie golit sanul, dupa aia, pt intarcare, nu mai.
-poate pune si frunza de varza zdrobita
Daca se nasoleste treaba = zona rosie se intinde, doare tot mai rau, face febra, trebuie sa ia antibiotic, ca daca nu poate face abces si ajunge la cutit. Eu intotdeauna pt asa ceva am ajuns la ginecolog si el mi-a dat Unasyn sau Augmentin vreo 6 zile. Am luat de 2 sau de 3 ori la viata mea, nici nu mai stiu! 
Daca totusi nu vrea sa intarce, se taie de pe lista antiinflamatoarele (evential pune putin unguent cu Diclofenac sau Nurofen pe galma), se taie salvia si varza. Ramane mulsul si antibioticul in caz de. Si compresele reci, dar si astea scad lactatia.
Noki_Lara spune:
Madau-
quote:Ehehe..suntem deci 3 care simt asa. Lasa draga Mada, ca facem mini-familion.
P.S. La treaba cu familia nr. 2, io-s de acord cu Dordia, imi pare rau ca nu toate simtiti la fel, dar nu-i bai, suntem majore, nu murim din asta. Dar sa trecem peste...
Dordia-
quote:
Nici mie nu imi place ciorofleasca de pe jos dar...imi place cand e totul alb...dar nu prea multe zile. Asa vreo 2 saptamani pe an (de sarbatori)in rest.... sa fie varaaaa si calddd tot timpul! Dar....slabe sperante!!
maica, imi citesti gandurili????

Biculetz- of...si tu in pasa proasta. Tinem pumnii saiesi di depresie. Azi e ziua micutzei si sunt convinsa ca asta e cel mai bun motiv din lume. Bucura-te de ea si nu te mai interesa de ce cred sau spun altii. Pupici infiniti tie si micutei!
Of, s-a trezit zgatia. Am ajuns cu cititul abia la pag.5.

Fug la bufnitza!Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
ela27oana spune:
buna
hai ca am un pic de tmp liber ca doarme fata
nu am citit decat pe diagonala,asa ca sa nu incurc borcanele mai bine nu raspund nimic
la noi e jale,de cand cu rinofaringita asta uka mea e tot timpul intr-o continua maraiala,nimic nu-i intra in voie,nu vrea sa manac mai deloc,daca inainte manca 220 ml in1 0 min acum mancam intr-o ora si asta dupa ce o pacalesc cu cate ceva n mana,mai nou cu pantofiorii,s-a speriat de datul medicamentelor si nu vrea nimic cum o pun sa manace cum se ridica si plange

grea situatie mai ales ca ea era un copil super cuminte,cred ca pe deasupra mai sunt si dinti de sus de vina,e numai dupa tati si sa stea la calculator,si mai nou sa se joace cu cardurile,la mine nu vrea deloc,aseraa au venit 2 prietene si la ele a stat cuminte
sper sa treaca per asta mai repede
pitic,un pupic de la mine
Ela si Oana-Daria
danida77 spune:
Noki super poze si super petrecere. :)
Cred ca ati fost foarte mandri de copilas. :)
Da' stii ce vreau io sa te intreb ca deh... incep pregatirile si la noi
:de unde ai luat torul si cat a costat? Imi place mult. Si io ma gandeam sa-i fac de 1 an un tort cu altceva in afara de poza lui si de sf. Nicolae cand ii sarbatorim si pe el si pe tati sa le fac un tort cu poza lor pe el.
Pupici
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph
canuta-om-sucit spune:
offfff.... in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva, vreau sa posttez inca de la pagina 9 dar nu am reusit,....clienti, contracte....
Azi de dimineata a nins si la Tg-Mures, foarte frumos. Dan a facut cafeaua, l-a imbracat pe dimitrie si am iesit cu totii afara, cu cafelele in cesti, cu camera de luat vederi, la 8:30, ca sa il filmam pe Samburelu' cum reactioneaza la prima zapada. A fost atat de nedumerit, isi baga manuta in zapada si nu intelegea de ce e rece, a gustat un pic, a strambat, nu i-a placut....:))) A mers pe jos apoi l-am dus eu catre un loc chipurile mai curat unde era o pata de ulei de masina, pe care eu nu am vazut-o {bat in cap cu ciocanu}ca la mine nu merg emoticoanele:)) si copilul fix acolo a luat un 'buf'. Aaaaa.... si ghiciti unde ii placea mai mult, acolo unde se mocirlise deja, ca facea pleosc, pleosc... Asa ca intrat in casa schimbat copilul, luat cestile de cafea dupa noi, pus copil in carucior si plimbat pe ninsoare, a fost super. Dupa ce am intrat in casa si ne-am incalzit l-am pus in patut, si eu in 4 labe faceam ca toate animalele, asa de tare il distra.... mai ales cand faceam pe ursul ca da cu laba si il gadilam. Apoi l-am luat ca pe un sac sub subtiori si am inceput ca tigancile 'copilllll de vanzarrreeeee!' atat se putea distra.... Ne-am distrat foarte bine azi. Ieri nu va mai spun ce spectacol a facut la baie.
Decalotare - eu nu l-am decalotat pe Dimitrie, a fost de la sine, odata pe la vreo luna cand incercam sa sterg putulica cu musetel s-a decalotat singura, m-am si speriat cand s-a decalotat, am tras un pic de ea si deaodata buf tot, fara durere fara nimic, ca de la sine.
Pitic- nu stiu ce sa iti spun, te inteleg si pe tine ca esti obosita dar gestul...
Spunea aici cineva de dara de bale, la fel e si Dimitrie, un balos si jumatate, zici ca e un robinet de bale, tot asa lasa si el urme pe parchet e ud la genunchi sau la pulpe sus in interior, depinde cum sta, chiar daca are babetica, pe aia o face praf in cateva minute.
Joy multa sanatate lui Vladutz.
Nu in ultimul rand multa sanatate Dariucai. Lasa ca trece pana te mariti:))
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
ela27oana spune:
CUSCRA trebuie sa-i treaca pana la maritis,ca doar nu vreau sa-ti scoata peri albi
Ela si Oana-Daria