LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki exact la fel face si Miruna cand n-o las sa faca ceva se arcuieste si tipa de nu se poate. Nu e chip sa o indoi, nici macar s-o pui in scaun sau carut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, suuper petrecere si super cadouri ! Sarah e o frumoasa !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca intru si eu dupa pranz ca am avut o zi aglomerata.
Abia ma linistisem si eu cu raceala lui Titi si iata ca se iveste altceva. De dimineata la 5 a inceput sa caraie, m-am dus a baut putin ceai, a adormit si apoi la 5.30 de trezeste plangand. Tati zice sa ii dau laptele ca poate ii e foame. Ii dau si manaca doar 100 ml, il pun in pat, ii dau cu dentinox, ca poate il dor dintii, si surpariza, vomita! tot. vreo doua ore a gemut de durere de burtica, dupa 2 ore i-am dat niste ceai si s-a culcat. Nu a facut diarie, a mancat la 10 branza cu mar copt, si acum doarme de vreo 2 ore. Eu am venit vreo 2 ore la serv. sa predau o lucrare, iar bona imi zice ca a facut putina febra, adica 38,2.
Ce ziceti, in afara de regimul clasic sa il bag si pe lapte fara lactoza? Oricum voi suna si doctorita dar pana o gasesc, va rog un sfat.
Eu sunt deprimata rau si am tras si la serv. o portie de plans, sa ma racoresc.
Super petrecerea Sarei, se vede si din poze.
Pipam mamicile si bebicii
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madutza ai fost la doctor, ce ti-a spus? Nu cumva trebuie sa mergi si la Orl?

Fetelor mi-a venit acum in gand ce fac de sarbatori, craciunul musai in familie, dar de revelion parca as merge undeva.
Ce idei aveti? se poate petrece frumos undeva in bucuresti, gen restaurant sau ...???

mihaela, daca nu a facut diaree de ce sa il treci pe lapte fara lactoza?Da-i ceva pentru febra si de papa ceva usor.
si nu mai fi deprimata.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Multumim mult de aprecieri!

Of, Vecino, cu ce vesti rele vii...Io nu l-as pune pe lapte fara lactoza. Diareee, ceva? oate a baut ceaiul prea la putn timp fatza de lapte, s-au combinat aiurea + plansete si de la asta a fost. io vot pentru regim doar. Sanatate muuuulta. PS - ce vreme e afara...iti vine sa te impusti. Ce ne facem? Cum mai iesim noi in parc?

Ma duc sa citescin urma, ca i-am dat lui Titi de papa - un castron plin de vita cu legume + usturoi si a hali tot-tot + painica, si nu am mai apucat sa citesc. Sunt inca la scutecul trecut.

PS - mi-a tras Sarah din greseala un picior in oki, cand ne dragaleam...cred ca maine o sa am okiul vanat.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Va pupam si noi, ati scris o gramada, chiar as fi vrut sa raspund pe larg dar pur si simplu nu am timp sa o fac, poate cand ajung la Nisa ( daca o sa dau peste vreme rea ca sa fiu obligata sa stau in casa, desi momentan meteo arata soare si 15 grade ), asa ca fff scurt:
-Lavi, oul se pune taiat cubulete, feliute sau cum vrei, oricum nu o sa se vada ca pui doar unul singur de gust!
-fetelor cred ca ati fost cam dure cu Pitic si...nu prea diplomate.
-Bic, poate o sa iti raspund mai incolo cand am timp ca tare as avea si eu cate ceva de zis!
- am vazut azi la antena cata ninsoare e pe la voi, cam devreme pt sanie totusi. Aici e soare frumos ( intrerupt de cate o ploicica neprevazuta) si destul de caldut.

No gata ca nu mai poci sa stau!

Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Asa, am revenit, sa vad cat stau, ca vad ca nu vrea sa adoarma crocodila.

Bic, un gand bun pt tine si multe . Nu ai putea sa angajezi pe cineva care sa se ocupe numai de curatenie si mancare, astfel ca tu sa ai timp numai de Sma? Asa si la noi, programul Mariei este sfant, mai ales cel de dormit. Plus criticile de rigoare din partea persoanelor mai in varsta referitoare la mancare, educatie, alea, alea.
Noki, super pozele si sarbatorita, vb lui Madau, m-ai binedispus. Ce de cadouri...mai tineti minte ce fain era cand eram copii si primeam cadouri?

Sa va povestesc ca ieri am fost in vizita la o prietena care are o fetita de 1 an si 7 luni si un baietel de aproape doua luni. Mi l-a pasat rapid in brate, Doamne, ce minune mica, in-afara de faptul ca mi se parea usor ca un fulg - si nu-i slab deloc - nu-mi venea sa cred ce maruntel e. Am fost incantata sa vad cum te poti intelege cu un copilas de 1 an si ceva, muream de ras sa vad cum palavragea de una singura la telefon, cum stalcea cuvintele (eu nu am prea avut de-a face cu copii mici, ca sa vad ce si cum e specific fiecarei varste).
Una peste alta, nu era prea interesant cand mama ii dadea sa suga la ala mic si cealalta vroia si ea in brate si tragea de ea.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai mamici de fosti sarbatoriti..cum ati facut voi cu petrecerea copiilor? Adica la ce ora a inceput tambalaul si pana la ce ora a tinut? Ma gandesc ca fiind in cursul saptamanii, mai cu servici, mai cu altele..mai greu sa-i aduni pe toti.

Eu tot intreb, poate ma inspir cu ceva, ca la noi pica vineri ziua ei, insa eu vreau sa facem acasa toata nebunia cu ruptul de turta, tava, etc, apoi tot alaiul la restaurant, ca nu avem loc in casa. Si parca nici n-as vrea sa-i impart in 2 zile diferite..ca nu prea am cum. Numai ca fiind vineri nasica lucreaza pana la 6, deci cam greu va fi sa ne potrivim ca program.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mihaelutat, io zic sa nu te ingrijorezi, deocamdata. Adica daca a fost ceva rau in burtica poate s-a eliminat prin voma (noi asa am patit o data), dupa care a facut febra mica. Eu zic ca numai cu regim pe ziua de azi se rezolva, dar nu-l forta sa manance. Mai bine da-i mai multe lichide si vezi cum se comporta.
Pupici si sanatate

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mada, noi am inceput petrecerea la ora 16 si s-a terminat pe la 20.30.
In cazul tau, vineri seara dupa ora 18- rupi turta si alege de pe tava si sambata mergeti la restaurant.Parerea mea!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput