LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Gata, am terminat de pus pozicile:

Party Sarah la un anisor!!!!!!!!
Enjoy!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
[
Feli + Gandacel- hmmm...cu datul de podea nu stiu daca e chiar bine. Adica daca e ca distractie si rar, ok. dar la faza de proteste, cum zici tu, gandacel, nu e chiar ok as zice io. Si maxima supraveghere as zice io.
Adica? Detaliaza, te rog. ca eu stau si ma uit la el cum o face mereu, il opresc, pun mana sub fruntea lui, ii explic ca nu-i bine sa se dea cu capul, ca nu-i frumos, dar tot o face! Ce altceva sa-i fac? Sau ce crezi ca e in neregula cu el? Ca zau daca stiu! Ma deranjeaza si nu stiu ce masuri sa iau. Cateodata imi vine sa-l ignor, ca sa nu creada ca-i interesant, dar se loveste rau si nu ma lasa inima sa-l las! SI mai face si alte lucruri: se da cu gura, ochii, capul de colturi ascutite, mereu si mereu, urland de durere, ii tin capul, protejez locul unde se loveste, etc... Cu toate astea, o face in alte si alte zone, in varii ocazii. NU e un copil nebagat in seama sau neiubit. Ma joc si vorbesc toata ziua cu el. CUm zice si Pitic, gatesc cu el langa mine, fac curat cu el langa mine, sunt cu ochii pe el, vorbim mereu, il laud... Deci, e masochist? Nu-mi dau seama daca e dreptaci sau stangaci, dar sa trag deja concluzia ca e masochist?!
Gandacel
15+ si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
Gandacel, fetelor si Stefan face exact la fel. Cand se supara sau nu ii convine ceva (de ex gaseste o scama si vrea sa o bage in gura si eu i-o iau spunandu-i ca e cah sau ca nu e buna) de oftica se da cu capul de podea si apoi plange un pic sau rade...dupa caz. Se mai da cu capul de patutza (e din lemn) sau ce un picior de scaun daca sta cu spatele lipit de el. Cu dintii nu pot spune ca se da dar ...musca cam din tot ce prinde.
Daca asta reprezinta o problema...as vrea si eu sa stiu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Gandacelm-am expriat io cam aiurea, asa e. Vroiam sa fac o diferentza intre cele 2 cazuri - cel de lovit de joaca si cel de la Bogdanel. Pentru ca mie forma asta de lovituri de la tine NU mi se pare acelasi lucru cu cea de joaca de care zicea Feli si care au mai zis si alte fete ca o practika copiii lor. Deci dupa parerea mea ar trebui sa il supravegezi cat mai mult si sa ii explici ca nu e voie, frumos etc. Sunt sigura ca cu timpul va intelege, mai ales ca din cate il descrii tu pe Bogdanel e un copil istetz.
De exemplu, Sarah niciodata nu s-a lovit intentionat undeva si niciodata nu s-a dat cu capul pe podea sau alte locuri. Ce face e ca atuncea cand se enerveaza - ii iau o jucarie sau un obiect cu care nu e voie sa se joace sau e a altui copil si trebuie returnata- sa se faca arc si sa se lasa pe spate. Implicit se loveste la cap, dar e clar ca nu se face arc ca sa se loveasca.
Iar la faza asta io incerc sa-i explic ca nu e frumos, ca nu se face asa ceva, tra-la-la. Acuma sigur nu intelege mare lucru, dar cu timpul sper ca da.
In concluzie, cred ca depinde de temperamentul fiecarui copil- unii sunt mai linistiti, altii mai agitati si fiecare din ei gaseste forme diferite de a-si manifesta starile sufletesti.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Noki super pozele! Sa va traiasca printzesa!!! Si tortul a fost suuuperb!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
melku spune:
Helooo!
fuga, fuga ca suntem la bagaje. plecam pt partea a doua a distractiei. am emotii cu vremea asta. sper sa ajungem cu bine la Bz si sa ne distram in continuare.
ieri a fost super si pentru noi. Daria a fost vedeta. Am petrecut in candru restrans. Am dansat cu printesa mea de mi-am rupt opincile...
Multumim muuuuulllttt de tot pentru urari. Le pastrez si io. Le printez.
Uram si noi aici la multi ani cu mult drag lui Sarah, Biancai si Stefaniei.
Si la multi ani si sarbatoritilor de azi, inclusiv lui Teodor al lui Lavi. O stiu pe Lavi de cand eram gravidute cu toate si va citeam din umbra. Imi pare rau ca nu mai intra pe aici.
multiii pupici si vbim cand ne intoarcem!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
madau spune:
Noki super pozele!!!!! Ce de cadouri ati primit..si ce in forma de zile mari a fost Saralica.
..m-am binedispus, zau.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
dordia2000 spune:
Mai la noi nu tine faza cu "nu e voie" sau "nu" in general. Mai rau face si se enerveaza, scrasneste din dinti si se da cu capul de podea. Asta eu il numesc rasfat sau o oarecare razbunare dar...eu il ignor sau il pedepsesc si il pun in tzarc unde nu prea ii mai place. 5min. nu mai mult dar...dupa 5 min sta cumintzel in tzarc si se joaca sa imi arate ca e cuminte. Dupa 15 min de joaca ma striga sa il iau si il iau, il iubesc,si ne jucam ceva sau..oricum sa uite de ceea ce facea si nu era bine. Dar... la noi e o manifestare de nervi si de oftica...ceva de genul "bine....iti arat eu ce fac daca nu ma lasi" ceea ce la mine nu tzine. Adica daca face asa implicit e pedepsit un pic ca sa invetze ca nu e bine ceea ce face. Si daca il cert se incrunta si tipa si el la mine. La faza asta ma topesc dar....tot il cert ca nu pot lasa garda jos cu el ca apoi imi prinde slabiciunile si asa se invatza!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Mai voi vedeti in ce hal ninge??? imi vine sa-l scol pe Stefan sa ii arat si lui dar....imi e mila!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
roxisialexia spune:
hello hello!
Ce ninge in bucuresti, nu imi place iarna- br br!
noki, frumos ati mai petrecut, frumoase poze si lui vladut ii sta foarte bine linga sarah
- frumosi amandoi.
Tortul este superbbb !!!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac