LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tortul l-am luat de la Alice, am dat 680.000, dar nu a fost asa cum am sperat sa fie. Adika el a fost tare bun, nu zic ca nu, dar cred ca am asteptat io prea-prea multe...

Ela- ai rabdare, ca trece si faza asta naspa. stii ca si noi am avut-o, in perioada de boala si imediat dupa. Acuma si-a revenit si e iarasi fetitza cuminte.

Tania- super motto t-ai tras!

Feli- sorry pentru saracu' Doru. nu amraspuns cu doctorul. Da' am cu botoseii: io mai nou ii pun pantofi in picioare, ca mi se pare prea rece gresia. Mie una mi-e frig cand pun piciorul fara papuc pe ea. Botosei avem, dar derapeaza raaau cu ei, deci zicem pas!

Tot despre petrecere, ca mai intreba cineva de orar: la noi au venit pe la 18.30 primii invitati, nasa a intarziat din cauza traficului si prietenului stricat la burta, Xandra cu serviciul...si am stat pana pe la 21, ca fugeau toti la baitza. Mie mi-a parut rau ca a durat asa putin, dar io personal nu aveam cum sa fac sambata, ca nasa are 2 botezuri de mers + ziua mamei ei scumpe.
Daca se poate face sambata, votez pentru ora 16-17, desi unii copii dorm la ora aia oricum, varsta de un an de dificila, copiii au program inca destul de aleatoriu, e cvazi-imposibil sa se sincronizeze perfect orarele lor, iar in cele din urma obosesc si se pun pe tanguiala. Dar e frumos una peste alta si merita tot efortul!

Fetelor sunt obsita rau, am stat toata ziua cu okii beliti sa citesc cate in luna si stele s-au scris...fug afara cu pitica, desi e frig. o imbrac gros si mergem sa luam o gura de aer curat! Puuup si week-end placut, ca-mi vin musafiri si nu cred ca mai intru pana luni!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

acum o mare INTREBARE plzzzzzzzzzzzz ajutor

STIE CINEVA UNDE POT GASI LINGURITE DE LA NESTLE??????????????????????CA UKA NU PREA VREA CU CELELALTE S-A INVATAT CU ALEA SI UNA A RUPT-O EA UNA EU SI NU MAI GASESC

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

offfff.... in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva, vreau sa posttez inca de la pagina 9 dar nu am reusit,....clienti, contracte....

Azi de dimineata a nins si la Tg-Mures, foarte frumos. Dan a facut cafeaua, l-a imbracat pe dimitrie si am iesit cu totii afara, cu cafelele in cesti, cu camera de luat vederi, la 8:30, ca sa il filmam pe Samburelu' cum reactioneaza la prima zapada. A fost atat de nedumerit, isi baga manuta in zapada si nu intelegea de ce e rece, a gustat un pic, a strambat, nu i-a placut....:))) A mers pe jos apoi l-am dus eu catre un loc chipurile mai curat unde era o pata de ulei de masina, pe care eu nu am vazut-o {bat in cap cu ciocanu}ca la mine nu merg emoticoanele:)) si copilul fix acolo a luat un 'buf'. Aaaaa.... si ghiciti unde ii placea mai mult, acolo unde se mocirlise deja, ca facea pleosc, pleosc... Asa ca intrat in casa schimbat copilul, luat cestile de cafea dupa noi, pus copil in carucior si plimbat pe ninsoare, a fost super. Dupa ce am intrat in casa si ne-am incalzit l-am pus in patut, si eu in 4 labe faceam ca toate animalele, asa de tare il distra.... mai ales cand faceam pe ursul ca da cu laba si il gadilam. Apoi l-am luat ca pe un sac sub subtiori si am inceput ca tigancile 'copilllll de vanzarrreeeee!' atat se putea distra.... Ne-am distrat foarte bine azi. Ieri nu va mai spun ce spectacol a facut la baie.

Decalotare - eu nu l-am decalotat pe Dimitrie, a fost de la sine, odata pe la vreo luna cand incercam sa sterg putulica cu musetel s-a decalotat singura, m-am si speriat cand s-a decalotat, am tras un pic de ea si deaodata buf tot, fara durere fara nimic, ca de la sine.
Pitic- nu stiu ce sa iti spun, te inteleg si pe tine ca esti obosita dar gestul...

Spunea aici cineva de dara de bale, la fel e si Dimitrie, un balos si jumatate, zici ca e un robinet de bale, tot asa lasa si el urme pe parchet e ud la genunchi sau la pulpe sus in interior, depinde cum sta, chiar daca are babetica, pe aia o face praf in cateva minute.

Joy multa sanatate lui Vladutz.
Nu in ultimul rand multa sanatate Dariucai. Lasa ca trece pana te mariti:))

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ela la noi la Piata Rm Sarat e o farmacie unde la fiecare borcanas cumparat iti da si linguritza. Daca te incumeti sa vii pana aici, suna-ma si iti explic.

Nici Miru nu mai papa decat cu ele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI ce spirit de observatie ai! Mi-a placut tare mult pitika de ziua ei!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Tania, si noi patim cam acelasi lucru cu okelarii, cred ca indicat ar fi sa-mi pun lentile, dar nu stiu daca se poate ca io am si astigmatism si miopie!Kioara rau!
I-am adimirat peruca Stafanucului .Ce hazliu mai e!
Anda , si eu zic la fel :” conformatia craniului” Daca ar fi avut vreo problema se vedea pina acum!
Ai scapat de toate cele 20-21 kg din sarcina?
Cred ca toti copilasii adora piinea.Daca zici ca e fitzos la mincare , lasa-l sa manince piinica!Ii tine si lui de foame!
Dani , felicitari ptr dintisor!Si noua ne-a spart gingia azi, cu nr 3!
Am vazut pozicile de la semnatura. Ce a comandat Nicholas la restaurantul ala fitzos!
Pitic, imi pare rau ptr patania ta!si mie imi vine sa pling uneori, daca doar ma rastesc la el,sunt o fire mai nervoasa de felul meu, dar cu bebe incerc sa ma calmez, ptr ca-l iubesc multttttt de tot!E tot ce am mai scump, si nu iubesc pe nimeni mai mult decit el!Pupici de la noi, ...si nu pleca!
Cristinamh, bine a zis...toate zicem ca n-o sa-i lovim pe bebelusi, dar o sa vedem cind or mai creste!
Bic , inteleg perfect prin ce treci, si eu am avut zile cind n-aveam pine la micul dejun si nu puteam sa cobor sa cumpar (doar traversez strada).Asta e unul din dezavantajele emigrarii, eu nu pot avea incredere in nimeni, nici in femeia care ma ajuta la curatenie si care e la mine in casa de 2 ani!Fetele care aveti socrii, soacre, bunici disponibili trebuie sa-I multumiti lui Dumnezeu… nu va inchipuiti ce stress e pentru cei care locuiesc in alte tari!
Dar , eu sunt multumita ca sotzul meu nu-mi reproseaza nimik, kiar daca casa e cu curu’n sus!
Tania, Bic, eu l-am lasat aproape o zi intreaga cu plodul acasa si a vazut ce inseamna, si la toaleta daca se ducea trebuia sa-l puna in carucior si sa-l lege!Incercati si voi!
Feli, o prietena de-a mea a scos bila laparoscopic, dar (nu sunt sigura)cred ca totusi va trebui sa tina regim si dupa aceea!
Noki, super pozele!Cati bebelusi au fost in total?
Mi-a placut tortul, nu te superi daca iti fur idea cu ursuletzul!?Vreau si eu o labutza , cred ca a fost foarte gustos?!
Daca Sarah a pus oki pe Tzitzi, stie ce e frumos!E un baietzel chipesh, chipesh!ii dorim sanatate si sa se facabine cu burticutza!
Ela, sanatate ukai!Hai c-o sa treaca, tu din fire esti mai tare, mi-aduc aminte cind spuneai ca avusese uka probleme cu stomacul si tu nu te ingrijorai asa de tare!As vrea si eu sa fiu asa!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Acum am citit si cap trecut

Joy, Ina, multa sanatate pruncilor!

Miha, mai m-ai linistit!Era foarte simplu sa-l verific pe tati ca are o chelie cit aeroportul otopeni!Dar nu-l mosteneste pe el, poate o fi taica-miu!O sa-l sun pe tati sa-l intreb.
Exact cum ai descris tu, asa se simte si la Simon!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor din Bucuresti, la Orchestra din Orhideea au tricouri cu maneca lunga - 25 roni portocalii (85% cotton, restul lana) si tricouri de vara (mai multe culori - 15 roni 100% cotton - eu i-am luat Ilincai 3 pentru 2 ani. Cu putin noroc, ii vor veni la vara

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna, fetele!

Incredibil ce active sunteti, ma bucur sa vad ca scrieti mult, ca va impartasiti gandurile, problemele....Chiar daca va mai ciondaniti...e fain, asta inseamna cel putin ca ati devenit ca o familie...Nu prea te certi cu un strain, mai degraba cu cineva drag...dar totusi e nevoie de multa atentie in folosirea cuvintelor,pentru ca poti rani enorm cu un cuvant...si e pacat, pentru ca eu nu cred ca exista cineva "rau" pe aici...
Eu incerc sa invat in continuare, dar m-am deconcentrat total pentru ca am avut niste probleme de sanatate...Si pe deasupra sunt tare deprimata ca nu e Iulia langa mine.Dar mai e un pic si deja nici nu imi mai pasa de ce va fi.
Iulia a crecut si poate o sa am timp sa pun si eu poze cu ea. Sunt superbi copilasii vostrii!! M-am uitat la poze si ma induiosez toata cand ii vad. Sa va traisca si sa fie sanatosi sa traisca fericiti si voi alaturi de ei...Astea sunt urari pentru toti sarbatoritii care au fost si care o sa fie, pentru cine stie cand mai intru pe forum...poate luna viitoare.

Sa va zic si despre Iulia. Este in faza in care imita tot. Dar absolut tot. Daca stranut, se face ca stranuta si ea. La fel dc tusesc, daca imi inmoi biscuitele in cafea, etc...Ii place mult muzica si danseaza. A primit albumul Cleopatrei stratan si da din fund si daca e pe olita, de trebuie sa fiu atenta sa nu se rastoarne...E tare scumpica...

Va pup si pe voi si pe copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Mai fetelor dar ce viteza aveti la scris...aseara eu postam pe la pagina 4 sau 5 si acu deja e de deschis alt capitol..
Bravooo ce sa zic...eu in ritmul asta nu o sa reusesc sa va prind din urma.
Nokiuta bravoo a-ti organizat o petrecere pe cinste...frumoase poze, iar Sarah e o scumpa.
Taniuta nu reusim noi tot timpul sa zicem tot ce avem de zis, dar macar din cand in cand.
Am vazut poze cu Stefan...e un dulce.
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul si ce mari se fac puiutii nostrii.
Nu stiu ce am cu bravoo asta, cred ca am un tic, toata ziua ii zic fiica-mii bravoo si acu incep sa zic la orice chestie...tre sa am grija ce vorbesc ca ma timpesc de tot.
Apropoo aseara gaza mea statea cu taica-su prin dormitor la noi...cand intru imi zice stiu eu ce faci ziua cu ea ...adica ce fac eu cu Anastasia...si speriata intreb ce fac?
Pai uite ce faci si-mi arata catre fetita...care tocmai scotea din noptiera mea...o diadema de pus pe cap...si tot incerca sa si-o aranjeze pe caputul ei era o dulce,
si apoi niste margelute care i le pusesem eu o data la gat....
nu-mi venea sa cred ca a tinut ea minte toate astea...draga de ea...
acum toate fetele cu bebelusii scumpi si fug la trebaluit prin casa...cat doarme mindra mea...

Mergi la inceput