Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 29
ligia13 spune:
gegea, mamacita, coco, dariaevelin, danutza 
Multumim !
gegea, puzzleul l-a primit raduc de la o prietena de-a mea din Germania. La noi intr-adevar nu am vazut decat in catalogul Quelle. Ce pot sa-ti spun este ca acum este jucaria preferata a lui Raduc , alaturi de sorter . Din prima seara cand l-a primt a fost atras de el. Statea ca vrajit si se uita la mine cum bag piesele , apoi ma ajuta si el, apoi eu doar ii aratam gaura in care trebuie puse, si acum il face singur!
pisi, gegea , intram si noi in grupul bebeilor cu crize de plins aiurea! Al meu de 3 nopti parca e tras cu ceasul. La 12:30 noaptea se oune pe plins si plinge vreo ora! Nupoate fi impacat nicicum. Azi noapte i-am dat niste Panadol, ca nu mai stiam ce sa-i fac. In final , a adormit pe jos
. I-am pus o patura in patru pe jos, l-am invelit si l-am lasat 20 min sa se linistreasca, apoi l-am bagat in pat (cu noi, normal, ca altfel nu serveste!
O zi buna tuturor!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andira spune:
salut!
Va multumesc pt raspunsuri si pt ca ati intrebat de noi, eu din pacate stau tare prost cu timpul.
Am un junghi in inima pt ca am fost cu Irina marti la eco (intamplator) si i s-a descoperit ceva la ficat care seamana cu un chist hidatic. Asta de la potaia aia pe care au avut-o socrii, si pe care mie imi venea oricum sa o arunc pe geam de cate ori o vedeam (m-a muscat cat eram gravida, se repezea sa o muste si pe Irina cand invata sa mearga, desi bietul copil nu-i facea nimic). Inca nu e confirmat, trebuie sa-i facem analizele de sange si sa repetam oricum eco peste o luna.
Dr ne-a zis sa nu ne ingrijoram, dar eu m-am apucat acum sa caut info pe net si mi-a sarit inima. Dr ne-a spus ca trece oricum cu tratament, astept sa ma sune sa mergem probabil la Cantacuzino pt recoltare.
Sotului nici nu i-am spus, e plecat in Italia sapt asta in delegatie... Vine maine si abia astept sa vorbesc cu el.![]()
coco spune:
Uff mai Andira-imi pare tare rau sa aud ca Irina are astfel de probleme! Eu nu suport pisicile, l-am ferit pe Vlad cat am putut de contactul cu ele, dar acum s-a indragostit de a unui vecin, si pune mana pe ea, o striga 'pisi-pisi', ba ii da si mancare -paine.. Multa sanatate!
Ligia- si Gegea- eu nu vad sorterul in catalogul toaman/iarna al lui quelle pe care l-am primit acum! sunt eu chioara ?? chiar ma plangeam ca nu mai vine catalogul si cand colo....Voi in ce catalog il aveti si la ce pret (sorterul
)
coco spune:
Ligia - si Vlad doarme cu noi in pat! ne trage niste picioare zdravane-se catara pe perna mea-ma 'cotropeste'...
Iar ziua il apuca un plans 'mami-mami' cand se trezeste somnul dupa-amiaza, daca nu sunt langa el...20 minute se pisiceste.
M-am intalnit cu vecin de sub noi si l-a strigat 'mami-mami', a zis ca il aude cum ma striga si ca e alintat
. Si ce daca, imi venea sa-i zic, dar e in varsta, vaduva, si o las in plata Domnului...
Copilul meu incearca sa vorbeasca asa: 'cai' -caine, 'vuvu'-vulpe, 'vovo'-veverita, 'coco'-cocos, gaina, 'ga-ga'-gasca, 'pai'-paine, apa, 'papi'-papa, 'tutu'-ori Vladutu ori masina, care mai e is ti-ti, 'ti' e tigrul , puh e Pooh, si nu va mai plictisesc. Ma distreaza cum zice prima silaba din cuvinte, de parca uita restul...
. Trebuie sa le scriu in agenda lui de bb mic, anul trecut scriam mai mmult...
andira spune:
Fetelor, postez si eu un anunt pt un copil de 4 ani care are nevoie urgenta de B3 RH neg, poate stiti pe cineva. Copilul e internat la Fundeni, am inteles de la cineva care cunoaste cazul ca are leucemie.
Socrul meu are B3 neg, va dona, dar ei au nevoie in continuare.
Anuntul l-am primi pe mail:
"Vin cu marea rugaminte de a ajuta un copil de 4 ani care are mare nevoie de un donator de sange care are grupa B3 CU RH NEGATIV,
va rog daca cunoasteti un coleg ,un prieten, cineva care poate ajuta acest copil contactati-ma pe aceasta adresa de e-mail s-au la nr de tlf 0722814407,072854548 s-au interior Brazi 31828.
Va rog din suflet
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Cu stima / Kind regards /
Lidia Laurentia Stan
Accountant - control financiar preventiv
PETROM SA, Petrobrazi Subsidiary
107080 Comuna Brazi-Prahova ROMANIA
Phone: (+40-244) 543.121 / ext 31828
Fax: (+40-344) 515840
Mobile: (+40) 725 854 548
Mail to: lidia_laurentia.stan@petrom.com "
gegea spune:
Coco, eu il vad
da' in catalogul special pentru sarbatorile de iarna, cu multi Mos Craciuni, lumanari si decoratiuni. Dar, poate nu ne referim la acelasi lucru. iti trimit pm cu linkul de la quelle sa vezi la ce ma refer eu. As trimite aici, dar latesc raaaau pagina.
Sanatate lui Vladut!
andira, imi pare rau pentru asa vesti. Pupici multi Irinei!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
andrruzza spune:
andira, asteptam vesti bune. Sanatate multa
Pentru fetele interesate de puzzle incastru www.casaretro.com sectiunea jucarii de lemn.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
laura72 spune:
Bravo Raducu,ce baiat istet.si ce cuminte si rabdator.daca era George n-ar fi ramas la locul lor radioul cu o asa lumina albastra,ar fi zburat imediat.Eu i=am "comandat" sora-mii asa ceva si mi-l aduce maine.nu stiu cu ce, sunt si cu animale,fructe,leguma,forme geometrice.
puzzele sau incastre gasiti in Carrefour la Bamboo la 10 RON sau pe http://casaretro.com intre 13 si 19 Ron,in fuctie de comlpexitate..din pacate nu cred ca merg si comandate pe net.eu iam dat soramii indicatii mai ales ca se apropie si Craciunul si am 5 pitici la care vine Mosul.si taxele cam mari si la 50% din pretul pachetului.
Andira daca este intradevar chist hidatic se vindeca.sigur ca nu trebuia sa treceti prin asa ceva.multa sanatate.la mine tata are BIII dar Rh poz.
Gegea imi pare rau de experienta urata si scuze ca ti-am reamintit.
Dariei,cea mai frumoasa fetita.
Pisi si noua ne iese ultimul premolar iar ceilalti nu sunt inca comlrt se pregatesc si caninii.si George e si mai agitat si plange rau,roade tot ce gaseste,daca nu roade degetelul.iam dat seara NUrofen sau Eferealgan vreo 3 zile .speram sa scapati repede de
.
Coco sper ca azi Vladut se simte mai bine.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
laura72 spune:
Mamacita,hai ca te mai bat odata la cap cu Varilixul.poti sa-mi spui ,te rog ,de unde anume l-ai luat din Cta?si la ce pret?Eu nu am gasit in Tl,ba chiar la o farmacie m-ai intrebat daca e pt. gripa.asa ar putea sa-l cumpere nasa lui George si sa mi-l aduca de sarbatori.multumesc.
Raresionut tot esti suparici? ce mai face rares?
NIno dar voi? ai gasit cresa?
Rrox sunteti bine?
Cenia cum a fost prima sapt. in campul muncii?
Caramella,Alessia,Adrianabr,andruzza,Simonella,AncaMihaela,Carmenduta,niccelmic,Crangutalil,Ionela,Ocrainic,OanaMariaLuiza,Teodora,Nastasica,Connie voi ce mai faceti.pe unde umblati?multi,multi
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
ligia13 spune:
laura, andruzza. arata bine produsele de la astia de la casa retro, da cum pot sa le iau? Ca pare ca nu prea au stoc.
Bam Boo asta la care Carrefour in Bucuresti este? (ca in Bv nu exista).
Eu
si Raducu
(22.04.2005)