Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ligia, eu inca nu am ajuns la magazinul lor. Dar a fost o prietena a mea si au aproape toate jucariile prezentate pe site. Magazinul virtual nu functioneaza inca din cate am vazut, deci direct din magazin.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Ligia, La Carrefour orhideea ,in Buc.
eu ii dau soramii sa-mi ia.tu nu au rude,cunostinte sa iti trimita,prin colet postal sau personal?

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

laura, ti-am trimis ieri un mail.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

He,he vad ca postez in acelasi timp cu Andruzza.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

laura, ba da, am , de-aia cer atatea detalii! Sotul e azi in Bucuresti si vroiam chiar sa-l trimit sa cumpere pentru ca maine mergem la ziua unui copilas si sunt sigura ca ar aprecia asha ceva. Din pacate la casaretro am sunat si inchid la 5 si sotul nu poate ajunge, dar se va duce la Orhideea!
Apoi pt Mos Nicolae si/sau Mos Craciun am ochit cate ceva dragutz la CasaRetro si ii va cumpara nasha lui Raducu care e studenta la Bucuresti!
laura, adru

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by gegea
mamacita, M-ai citit bine, sunt mult prea sensibila si asta nu-mi face deloc bine cateodata, dar incerc si lupt sa ma schimb acolo unde e cazul si acolo unde e loc si de aratat ca unii numai asa ceva merita {si poate nici atat... si asta e prea mult pentru fatarnicia si tupeul lor). Na, ca m-am descarcat nitel!

Se teme ca am fugit in lume? Pai, n-am fugit eu 1 an si 7 luni, doar n-oi face-o acum.
va las, noapte buna!

Si tu mi-ai citit exact parerea cu privire la persoanele fatarnice si tupeiste! Eu am luptat si am reusit in timp sa invat sa vorbesc"porcului pe limba lui"si sa le arat sidaca e necesar,fara sa fiu cat de putin afectata,caci altfel nu se poate discuta cu asemenea vietati!Na,ca m-am descarcat si eu

Problema Dariei?Cred ca anxietatea de separare;nu te speria,va trece la ei si va aparea la noi,ce-o sa mai cersim un pupicPana alta ii trimitem noi

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura72

Mamacita,hai ca te mai bat odata la cap cu Varilixul.poti sa-mi spui ,te rog ,de unde anume l-ai luat din Cta?si la ce pret?Eu nu am gasit in Tl,ba chiar la o farmacie m-ai intrebat daca e pt. gripa.asa ar putea sa-l cumpere nasa lui George si sa mi-l aduca de sarbatori.multumesc.

laura,din pacate nu l-am luat la liber,ci printr-o pila farmacista,caci asa intelesesem si eu,ca nu se gaseste,iar pana imi facea rost medicul de familie[contra cost,bineinteles]treceau 100 ani...Oricum,este scump,sa stii,eu l-am luat la pret de depozit si tot a fost 1800000,in oras am inteles ca sare bine de 2 milioane,ca sa stii la ce suma te astepti.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

andira,sper sa nu se confirme,e tare rau sa-ti stii copilasul bolnav,indiferent de ce;suntem alaturi de voi sa va fie bine!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

andira
,tinem pumnii pt rezultate,Va doresc sa nu fie chist si oricum,daca este sa treaca rapid si usor cu tratament.
coco cum se simte Vlad? Astept vesti
alina raresionut,geani ,hai dragele mele,capul sus!Sunt momente mai bune,altele mai putin bune.De aia suntem impreuna, si ca sa ne spunem o vorba buna in momete mai "cu cantec". Ca sa va zic un secret: de ceva vreme m-am/ne-am transformat in isterici,carcotasi,nervosi...ce mai..dusi cu pluta. Am cumparat mg+b si,pe langa, separat si tot complexul de b-uri.Si ne-am instaurat "cura de urgenta".Vitaminele sporesc nitel apetitul,dar mg nu. Ei...si ce?!Poate punem 1-2 kile pe noi. Chiar ii spuneam gegei aseara,mai bine grasi si calmi decat sclambaturi si tzacaniti urlatori
pisi,hmmmmmmm,stare de somnolenta?! cand lui Brien i-au erupt molarii si caninii era tare agitat, rodea tot etc. Nu stiu ce sa-ti spun,intreaba dr.
geani,ligia,coco mai sa fie!!!Intocmai ca la voi...se zvarcole,plange,caraie si striga disperat "mamaaa,mamiiii!". Zi,noapte,dimineatza,la pranz,seara...tottttt timpul

produsele celor de la casa retro,le-am cunsocut la baby-expo,in primavara. Sunt excelent.Calitative,educative,frumos si armonios lucrate si colorate. Imi pare rau ca nu se pot comanda on line deocamdata,desi,anul trecut,spuneau ca vor avea in vedere si directia aceasta!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

astazi am mers la primul interviu din viatza mea.
M-am decis sa-mi schimb jobul si am inceput sa caut diferite oferte.Am aplicat la un post de referent marketing(mai mult din cauza ca nu cereau ,ca toate celelalte joburi mai acatarii diplome in x,y,z domeniu. Eu cu litere-filologie si filosofia mea...greu gasesc ceva mai bun), fara sa stiu prea multe despre acest domeniu.
M-au sunat,azi m-am prezentat la interviu,la ora 11.Ce sa va spun....a fost excelent. Am plecat de acasa cu constiinta nenecesitatii acestui job. Anume,am plecat convinsa fiind ca nu dorec de fapt sa lucrez in acest domeniu(asa si e,imi doresc ceva in resurse umane,psiho,publicitate...ceva creativ sau intr-o directie de consiliere-consultanta),dar merg ca sa vad si eu cum e la un interviu(acesta fiind primul din viatza mea) ca sa fiu pregatita p[t cand va veni postul "the one".
Ei...spre surprinderea mea...a fost extraordinar . Mediu cald,primitor,companie mare,sef deschis.M-am compportat ca la o intalnire amicala(nefiind deloc stresata,mergand pe ideea ca nu am ce pierde).Primul lucru care m-a intrebat,daca salariul pe care l-am cerut e batut in cuie si am replicat ca indiscutabil. Doar nu aveam ce pierde. Interviul a decurs fantastic,am tinut-o intr-un ras si buna dispozitie.
Postul e direct ceva de conducere a filialelor hoteliere,de directionare,de organizare si supervizare. Fain, dar sunt necesare delegatii.Eu am spus ca nu sunt dispusa sa plec in delegatii, dumnealui a sustinut ca-s esentiale,ca doar trebe sa vad ce fac oamenii mei din tara.
Ei asta e! N-am primit raspunsul inca,nici nu astept sa ma retina.Ma bucur ca prima mea experienta dintr-un sir luuuuuung(sper eu)a decurs atat de frumnos(auzisem niste povesti horror despre viitori colegi,ssefi,sedii,conditii,interviuri dezastruoase etc),am primit avant mare de tot si simt ca acum pot incerca mai plina de incredere in mine

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput