Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 28
andrruzza spune:
ligia, vai da' e delicios Raducu. A adormit mancand?![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ligia13 spune:
pisicutza, gegea, laura, danutza,andruzza 

andruzza, pozele astea trei sunt facute de soacra mea. Si da, se pare ca adormise la masa
Acum o sa exagerez si va dau si un link cu un filmulet cu Raducu. Daca aveti rabdare sa-l vedeti! E mai intunecat din pacate
Stiu sa fac puzzle
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
ligia superbbbbb Radu! Absolut minunat! Ce scump a adormit!
AM vazut filmuletul(Brien a participat activ,il striga de zor pe Mircea
,ce conteaza ca tu i te adresai lui Radu?!
),)bravo lui pentru puzzle!
Mare lucru! Bravooooo!
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
danuta_t spune:
Raresionut, Gegea, va rog frumos, scoateti capul din butoi !
Ligia, teribil Raducu cel papacios. E stangaci cumva, ca-n filmulet am vazut ca lucreaza mai mult cu stanga ?
Coco, eu nu-l vaccinez. Sper sa fie OK. Ii dau in schimb Imunogrip Junior.
Noi am inceput din nou sa mergem la cresa. Si iaca, ma enervez in fiecare zi de cum il vad imbracat. Pana acum am incercat sa nu-l tin infofolit, iarna trecuta ma certau toate babele de pe strada ca-mi scot copilul iarna afara, si acum, seara la cresa il gasesc imbracat asa: ciorapi lungi, pantaloni, body cu maneca lunga si pulover. Marti cand am pus mana pe el, era incalzit la maxim, bine ca nu transpirase. Ieri l-am lasat de dimineata fara pulover, si seara il gasesc cu o bluza de trening in loc. Si ce ma enerveaza e ca unele educatoare stau in tricou, deci clar ca e cald. Am insistat aseara muuuult sa-l tina cat mai dezbracat, mi-a tinut isonul si o pediatra care are si ea fetita acolo si era si ea suparata de cat e de infofolita. Azi l-am dus direct cu sosete sub pantaloni, dar sunt destul de stresata, ca-i mai scot afara, si cu vremea asta nu mai stii cu se sa-i imbraci. Dar pentru juma' de ora afara n-are rost sa stea infofolit toata ziua. In rest, e OK, si noi la fel.
Bebe din burtica misca de vreo 2 saptamani, dar parca e altfel decat la Mihai.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
danuta_t spune:
Niccelmic, citisem intr-o carte ca nu-i bine sa le dai posibilitatea sa refuze, sa-ti raspunda cu da sau nu. Dar cred ca au descoperit ca au putere de decizie si incearca sa si-o exercite.
Nu stiu daca la Iubi se potriveste modalitatea noastra de a rezolva refuzul, dar uite cum facem noi: cand vreau sa-i fac ceva (sa-i dau o bluza, schimb pampersul, un medicament, un papucel, orice), mai intai da din cap ca "nu". Asa ca il intreb cu mult calm cine vrea sa-i dea respectivul obiect, aliment sau ce-o fi. Asa ca el raspunde cine, noi ne executam si am incheiat batalia. Fiecare parte se crede victorioasa, dar asta nu cred ca strica nimanui.
Ce ma distreaza cel mai tare este ca daca avem musafiri, musafirii trebuie sa-l imbrace, la cresa imi ia din mana geaca si caciulita si le duce educatoarei sa-l imbrace ea, cand era bolnavior si-am fost la medicul cresei, a trebuit doctorita sa-i dea pulovarul (si era cam stresata ca-i tanara, n-are copii si nu stia daca o sa se descurce).
O colega imi spunea ca prea ii fac toate mofturile, dar eu nu vad lucrurile asa. Eu cred ca ii dau doar sansa de a-si alege una din variantele dorite de mine, trebuie cumva sa-si dezvolte si el personalitatea, nu sa fie doar executor de ordine.
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by danuta_t
O colega imi spunea ca prea ii fac toate mofturile, dar eu nu vad lucrurile asa. Eu cred ca ii dau doar sansa de a-si alege una din variantele dorite de mine, trebuie cumva sa-si dezvolte si el personalitatea, nu sa fie doar executor de ordine.
Nici eu nu vad lucrurile asa(adica mofturi,etc).SI sunt de acord,incurajare pe toate caile de a se dezvolta armonios.
Si nu suport sa il invat cu toate de-a gata,sa primeasca tot gata facut.Invata de acum sa se descurce singur si mi se pare f important.Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
coco spune:
Ligia- bravo lui Raducu! Super puzzle-ul, eu nu am vazut pe aici asa-ceva.Ce-i drept, nici nu m-am uitat la astfel de jocuri, mi s-au parut prea complicate pt. varsta lui.
Vlad e ragusit de ieri. Mananca modest, poate are si rou in gat, nu stiu, dar cred ca i se trage ca e prea cald si soacra-mea l-a dezbracat, dar vremea e inselatoare.
Sanatate puiutzilor!
Multumesc pt. raspuns Mamacita si Danutza!
mamacita spune:
ligia,este mortal Raducu,dar si soacra
!Iar cu puzzle-ul e tare dibaci si rabdator.
gegea,toate stim ca esti o fire romantica si sensibila,dar bila era clar o gluma.Asa ca scoate-ti bilele negre din cap
,nu sunt pentru tine,tu esti mult prea simtita pentru asa ceva.Uite pupici pentru tine si ligiacea glumeata
A,ce ne-ai povestit cu concursul m-a lasat masca,nu credeam ca ticalosia se coboara pana la nivelul prichindeilor.Noroc ca ei nu stiu,nu inteleg si nu le pasa
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
pisicuta si matei spune:
Hallo.
Mai trecem si noi ca sa ne mai plangem nitel![]()
De vreo cateva zile Matei are o stare de somnolenta,asta de cand cu febra.sigur ca mi se pare ca a evoluat in bine,nu mai este la fel de somnoros ca la inceput,dar tot nu am scapat cu totul.Si in plus episoadele alerneaza:fie este foarte somnoros ai foarte cuminte;fie plange cu sughituri si se invarte prin toata casa si nu il pot calma cu nimic.Azi dimineata a plans asa vreo 20min,iar in seara asta vreo ora a facut asa;dar extrem de urat ca la un moment dat m-am si speriat.Credeti ca o durere de dinti l-ar putea face sa aiba astfel de reactii?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gegea spune:
ligia, ai mai pus linkul cu filmulete si altadata?
ca eu clar am ratat 2 si 3... M-am uitat la toate filmuletele, ce mai... chiar mi-au inveselit existenta.
Bestial, superb, absolut minunat!
Mi-a placut la nebunie cum se hlizea cand ii ziceai de "nu-i voie", in gradina; ce scump e!
Am si o intrebare
. Puzzle-ul de unde l-ai luat? Eu am vazut unul asemanator la Quelle si chiar ma gandeam sa i-l comand si mi-ar fi prins bine niste impresii ale unor achizitori.
A! si pozele... le-am vazut inca de dimineata... Pe faza si de gasca soacra! Sa-ti traiasca! 
mamacita, 
M-ai citit bine, sunt mult prea sensibila si asta nu-mi face deloc bine cateodata, dar incerc si lupt sa ma schimb acolo unde e cazul si acolo unde e loc si de aratat
ca unii numai asa ceva merita {si poate nici atat
... si asta e prea mult pentru fatarnicia si tupeul lor). Na, ca m-am descarcat nitel!
Cu concursul, no comment...chiar mi-e sila.![]()
pisi, noua cand ne-au iesit caninii nu am stiut mare lucru despre cumintenie si somnolenta, asa ca nu stiu ce sa zic in cazul lui Matei.
Sper sa fie ok! Va pup! 
Daria a avut azi 2 scaune mai nasoale, iar de ceva vreme incoace, doarme cam prost noaptea. Ma striga si ma vrea langa ea, e agitata, plange si se zbate. Canini avem, masele avem, de mancat mancam, de baut apa, lapte, ceai, bem, acu' ce mai e? Se teme ca am fugit in lume? Pai, n-am fugit eu 1 an si 7 luni, doar n-oi face-o acum.![]()
va las, noapte buna! 
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei