Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
mamacita spune:
Apropos de baut,Alex face alta faza:bea perfect cu canita sau paharul[are si ceva antrenament,1 an!
],dar la sfarsit,cand toata lumea aplauda
omuletul rastoarna urgent ce-a ramas in cana/pahar pe jos si se distraza copios,la genul"na,ca v-am facut-o!'.Si daca il intrebi"cum ai rasturnat tu cana?",iti si mimeaza perfect,fara obiect,dexteritatea dovedita in bucatarie
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Nika,am vazut ultimele doua albume,cele mai noi,Bianca este delicioasa cu falcutele si copanelele ei
,chiar si cu semnele de aventuri[dar va doresc sa nu repete prea des figura]si imi place garderoba ei,haioasa foc
!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by Crisa-77
Multumim de intrebare,Dariaeveline.Andrei a inceput sa mearga si in premergator,nu numai tinut de manute(i-a trecut cazatura).Iar acum am grija sa nu pun muzica de bb ca el danseaza pana nu mai poate.pt voi si sanatate la
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
Crisa,ma bucur ca v-a trecut cazatura;atentie la premergator,predispune la accidente,tot mai bine tinut de manute,chiar daca e mai chinuitor pentru voi[numai cocoasa mea o stie
oricum voiam sa-ti exprim si in scris marea admiratie pe care o simt fata de tine;nu m-as fi ridicat la inaltimea curajului si nobletei tale intr-o situatie similara!

Alexandru,soarele nostru
laura72 spune:
buna dimineata,astazi George a reusit sa se urce singur in patut.cu gratia ridicata are cam 130cm.si a sarit peste ea.stimulul a fost fetita nasilor de 31/2 luni,care i-a invadat spatiul.trasese iar un vraf de rufe din sifonier.pun bb in patut cat asez sa nu o agreseze si cu spatele nici nu mi-a trecut prin cap ca ar face asa ceva.am apucat sa-l vad cand deja sarea parleazul.noroc ca a sarit la picioarele fetitei ca altfel o strivea .si nu s-a urcat pe nimic ci doar in maini ,s-a sprijinit de margine si hop.m-a luat groaza sa nu-i treaca prin cap si in sens invers.ca pe jos e doar parchet si destul de inalt.ma gandesc sa nu faca asa cand se trezeste dupamiaza.ca atunci sunt de obicei la bucatarie si nu aud mereu imediat cand se trezeste.cred ca-i luam de urgenta pat mare cu aparatoare.
ieri,cald,frumos am iesit in parc.am invatat sa ne dam singuri la topogan.de fapt il pun eu corect, sa nu se aseze cu capul inainte.se da jos si vine sa urce scarile singurel.cand au venit copiii mai mari am cautat altcava de joaca.a impins carutul s-a plictisit si l-a lasat.si-a luat o masinuta si face ture pe marginea unui rond de flori inalt de vreo 30cm.ma duc sa recuperez carutul si in spate aud rasete.feciorasul mamii in imjlocul rondului cu betoniera lui.cred ca vroia sa instaleze un sist. de irigatii,sa creasa frumos florile.sambata reusesc sa-l conving dupa vreo 6 luni sa manance paine cu unt.i-am taiat cubulete si mie la fel. a mancat ceva,apoi ture prin bucatarie.in sfarsit se hotareste sa manance .tot.eu fericita nu ma miscam ca ii trebuie o mica miscare sa uite de mancare.termina il laud.se ridica in picioare pe scaun ia farfuria si poc de gresie.
de manuta mergem o distanta destul de mare(cam 10 min mers normal un adult)plus alergatul de rigoare prin parc.la intoarcere e problema.nu mai merge decat un sfert de drum.si vai de mijlocullui mami.si e numai la deal.asa ca de regula tot cu carutul.
fetelor ma dispera.iar nu mananca.alaltaieri cu 3 ghita si 2 mama abia a inghitit 125-150g piure de leg cu carne.sa-i dea DD sanatate Cleopatrei.ieri vreo 5-6 lingurite.nu mai stiu ce si cum sa-i gatesc.azi a mancat cam 150g piure de cartof cu ou.,3 sticle de lapte(2 cu cereale),4 linguri lapte cu orez,un piscot,1/2 felie paine.150ml nectar carotella ,vreo3-4 stcsuri(date de bunu).nici n-a vrut sa deschida gura la unt,branza,banana,mar,carne simpla,iaurt.si o tine asa de ceva vreme.acum 2 sapt avea 10800 imbracat gros,cred 9800 curat,iar in iulie 9800 imbracat usor.din fundulet nu i=au ramas decat osisoare,pulpite nici urma.n-a fost niciodata prea gras,dar deja ma ingrijoreaza.plus ca ma streseaza ca nu stiu ce sai dau si nu deschide gura.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
andira spune:
Iar intru rapid sa-i urez LA MULTI ANI lui Zuzu, sa fii fericita, sa te bucuri de copii si sa ai o viata frumoasa!! 

andira spune:
Si sa va multumesc pt raspunsurile cu pasta de dinti, am ramas datoare. 
Noi am fost "virusate", mai intai Irina sambata dimineata avea 39,2, apoi Nati duminica diminata 38,9, si luni m-a luat si pe mine. Problema a fost mai mult la Nati, ca refuza biberonul, iar antitermicele era ditamai chinul sa i le bag pe gurita. Noroc ca n-a avut decat 2 zile temperatura, dar am ramas acasa sa o alaptez pana miercuri inclusiv. Si ce bine a fost sa stau iar cu ele...![]()
Va las, ca iar am un morman de treaba la servici.. ![]()
raresionut spune:
Zuzu

, o viata frumoasa , sanatate si nu uita in fiecare clipa ca esti unica

...LA MULTI ANI!!!!
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by mamacitaquote:
Originally posted by raresionut
Noi, ieri am fost la notariat si am perfectat actele cu noua casuta,bineinteles ca a mers si juniorul.
Rares a facut " furori" intre doamnele de acolo
Felicitari duble,pentru furori si casuta!
Alexandru,soarele nostru
"Mecs"
.Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Laura si noi ne izbim de problema mancarii, dar am inceput sa abordez varietatea in meniu( in fiecare zi) si functioneaza foarte bine.
Cred ca ar fi bine sa va ganditi serios la o alta varianta( mult mai sigura) de patut.
Pupici ,micului alpinist.
Andira
, bine ca sunteti ok acum , aveti grija de voi si....sanatate,... fara virusi
(nici macar in vizita).
Pupici piscotelilor
.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ninocikap spune:

Alles Gute zum Geburtstag! Zuzu. sanatate si numai bucurii.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze