Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

quote:
Originally posted by raresionut

Andira, bine ca sunteti ok acum , aveti grija de voi si....sanatate,... fara virusi (nici macar in vizita).
Pupici piscotelilor.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira multa sanatate si sper sa fi scapat definitiv de virus.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Nino, multumim, si io sper ca raspandacul mic, adica Irina, sa se fi debarasat de orice tentativa de virus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumesc frumos andira,raresionut si nino
Azi trebuie sa dau de baut

andira,
ma asteptam sa mi-o "coci" azi

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani zuzule. Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zuzunaki

andira,
ma asteptam sa mi-o "coci" azi

Hi hi, cum era sa uit?...
iti trimitem pupici prin net si asteptam tortul la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

La multi ani, Zuzu, si sa fii sanatoasa si fericita alturi de puii tai dragi....
Laura, si eu am cam aceleasi pb cu tine, Thea are 11kg imbracata ca in casa si cu sandalute in picioare, de mancat mananca azi mai bine, maine mai rau, poimaine mai deloc(Asta cand ii ies dinti, ca acum cand iese ultimul canin).Daca George e sanatos lasa-l in pace, eu m-am tot stresat ca e slabuta, i-am facut si analize si totul e ok, toti dr la care am fost au zis ca copilul arata foarte bine, sa-l las in pace, ca nu toti copiii mananca la fel sau aceeasi cantitate, sa n-o fortez, ca stie ea cat ii trebuie.Asa ca m-am calmat, cand nu mai vrea sa manance si a zis nu, o mai intreb o data si daca imi da acelasi raspuns o las in pace si mai incerc peste o ora doua.Si n-ai vazut, 40 % din copiii din Romania sunt obezi.Decat asa, mai bine slabut si sanatos.Parerea mea.Plus ca a mea nici nu are cu cine sa semene grasa, si baiatul e slabut, si noi parintii(Eu la 1.80 am acum 68 kg).
Raresionut, felicitari si pt furori, si pt casuta.
Va las ca urla fi-mea pe la bucatarie...mai citesc cand pot...si de scris la fel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neaztza!
la multi ani zuzu!
sa stapaniti sanatosi noua casuta alina!
sanatate andira! Tu cum ti-ai revenit? BNunica sta cu fetele acu'?

Aseara am luat analizele lui Brien de la clinica(de cand cu macelu',vorba mamacitei).Doar hemoleucograma,cat au reusit sa-i recolteze. Si m-am inspaimantat nitel,jumate din valorile scrise acolo is ba scazute,ba ridicate.Am dat un search rapid pe net,cam in toate anomaliile era inclusa leucemia.Clar,ca se refereau la cazuri extreme,valori net scauze sau marite. Dar totusi m-am speriatca n-am nici cea mai mica idee cum ar trebui interpretate. Noroc cu mamacita,cate mi-a "citit" fisa analizelor,aseara tarziu de tot. Dr nostru e in co si,cum spunea mamacita, trebuie interpretate in fct de istoricul pacientului.Pare anemic si cu o infectie serioasa in organism.HMmmmmmmmmm.p[ai el n-are absolut nimik,Nici un semn de infectie,nimik.Abia astept sa se intoarca dr din concediu si sa mergem la el sa discutam.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! zuzu - sa ne traiesti!

Alina -sa stapaniti fericiti noua casa!

Daria - Doamne Dumnezeule prin ce stress mai treceti! lui Brien cel frumos si destept si sper sa fie totul in regula, poate mai sunt si eronate analizele!

Laura - daca el era mincacios de obicei inseamna ca a intervenit ceva.Poate dintzii, poate rosu in gat, mai stiu eu ce, tb. un consult medical, parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani ZUZU!

andira , multumim ca ai deconspirat aceasta zi, ca nu puteam rata sampania si tortul, chiar si asha virtuale!
Sanatate la toate fetele virusate!

rareionut, felicitari pt noua casutza , sa o stapaniti cu placere!
(Offtopic - am inteles ca sotul tau e topograf! Pot sa te deranjez pe PM cu o intrebare pt el? Sincer, stiu ca-s nesimtita, dar am ajuns la capatul rabdarii cu o chestie legata de niste pamant).

daria, poate la momentul acela Brien avea o raceala mai serioasa (sau nu avea?). Pe de alta parte , laboratorul trebuie sa specifice daca valorile normale indicate acolo sunt specifice varste pacientului! Pe de alta parte banuiesc ca mamacita te-a lamurit totusi.

andruzza, ma bucur ca ai revenit printre noi . Legat de asha zisele probleme ale lui Rares, cred ca majoritatea ne recunoastem copilul in descrierea ta. Radu arata cu degetul, da, dar nu deseneaza de fel. Si eu am tentatia sa fiu exagerata cateodata , dar revin pe pamint cand ma gandesc ca mama are dreptate spunand: ai un copil sanatos si in loc sa te bucuri de el te gandesti la tot felul de aberatii!

Laura, nu mai retin, dar parca ati facut ROR de curand (sau sunt iar cu pluta?). Ca poate de aia are o lipsa de pofta de mancare. La radu asta a fost singura reactie!
Acum,iarasi e in categoria fomishtilor. Deci noi trebuie sa-l ducem in bucatarie numai la ora mesei, si sa-i lasam la indemana del mult fructe, pt ca altfel cred ca in stare sa manince continuu. Iar daca D-ne fereste sa maninci in fatza lui, ORICE , vrea si el. Saracii bunicii, maninca pe rand , intai copilul este hranit, apoi bunica se joaca cu copilul , maninca bunicu si invers, pt ca desi cu 5 min inainte si-a terminat mancarea, el cerseste "inimitabil" la mancarea bunicilor! Mi-am propus sa-l filmez la un mom dat, ca sa il vedeti. E ca si copiii aceia somalezi.Daca pana de ceva timp, ii puneai bucatele de fructe si le halea cat tu mancai, acum le arunca cat colo si vrea exact ce ai tu in farfurie.

Edit: doar greseli de ortografie, una frustranta rau copii in loc de copiii
Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput