Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
coco spune:
Fetelor,a m gasit un site interesant si util poate:
w. w. w. s f a t u l m e d i c u l u i .r o
Poate il stiati.
Andruzza- super! O sa incerc si eu mersul de manutza cu Vlad pe jos, ca face numai ce vrea el. La un momnt dat mi se tranteste pe jos ca sa nu-l tin de mana
!!
raresionut spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Ca are o bronsita usoara mititica si nu o mai scoatem din casa.
Mami de pufulet pufilossi Sofilina ursulina
Multa sanatate Sofilinei.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by ariadnabr
La capitolul noutati adaugam ca am baut (fara sa varsam!) apa dintr-un paharel mic(pahar normal fara pai sau alte artificii).
Madalina si Sonia
Felicitari Sonia
, esti o adevarata domnisoara.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
dariaevelin spune:
salutare!
Iarasi o zi de peregrinari.
Mircea e Gabriel.Asa ca,dupa ce l-am sarbatorit cum se cuvine
,am lasat copil la bunici pret de cateva ore si-am plecat la un mihai(si onomastica si aniversare) si-o mihaela
,unde ne-am petrecut in continuare,pana seara,cand,presati de ora tarzie am luat copilul si-am revenit acasa.
Evident,astazi sau cel tarziu in we, onoram o alta invitati
e la un Gavrila la care n-am ajuns ieri.
]
Ce credeti ca face chiar acum Brien???A adunat de pe calorifer ciorapii pusi la uscat,mi i-a cladit frumos pe birou si la fiecaRE bucata ciorap adusa la mine isi spune singur: "mecs-mecs"
. mai nou utilizeaza tot mai des "mecs-ul",fara sa-l spunem noi inainte. Ba chiar,zilele trecute i-a urat lui Mircea "tate!"= SANATATE! cand a stranutat. Ne-a socat,pt ca a reactionat chiar inainte sa ajung eu sa-l onorez cu "fOrmula de stanut"
Tata-su e mai nou Mishea = Mircea. Asa-l striga si ne distram copios si el pe langa noi cand vede cata veselie starneste
.
Acu' ma lupt sa reactualizez lista de cuvinte.Sunt atat de multe incat....nu mi le aminmtesc
.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ANDRUZZA 
ancamicaela adorabila Ema.Superba.Imi pare rau,nu stiu ce are copul meu,nu reusesc sa vad filmuletele. dar persist
cenia cum e david? sanatate! I-a trecut "rosu-n gat"?Superba gradi,m-am uitat pe site,paree super ok.
Pisi cum e Materi? S-a repetat scaunul moale sau e totul bine?
Rrox,ce scumpa Ioana.

Ariadnabr bravooooooooo! Ei de-acu sa te tii!Brien bea singurel de ceva vreme,tot asa fara sa verse fara elemente ajutatoare.Ideea e ca,mai nou,beaplimbandu-se prin casa.Ia canuta(care are 2 tortite)si se plimba prin casa.Uneori ii iese si termina oparatiunea total uscat,alteori....nope![oops]Cativa stropi,dar tot necesita schimbare!
marox ma bucur enorm ca ai revenity si ne mai dai vesti Povestesti extraordinar despre micutii tai.Mi-era tare dor sa ma stiu cate una-alta despre voi.
niccelmic fantastica Iubi!Excelent.Are deja preferinte.
Brien are o chestie mai...copilaresca.Absolut de fiecare data cand are o hainuta noua,tine s-o arate tuturor.Ieri,spre emeplu i-am cumarat 2 bluzite noi si-o pijama.Sa fi vazut cum au fost prezentate tuturor.Sta cu gura pana la urechi si se intoarce de la unul la altul sa culeaga laude
.
danuta cum se simte Mihai? grozava descrioerea cresei!
crissa ce face micul dansator?
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
Crisa-77 spune:
Multumim de intrebare,Dariaeveline.Andrei a inceput sa mearga si in premergator,nu numai tinut de manute(i-a trecut cazatura).Iar acum am grija sa nu pun muzica de bb ca el danseaza pana nu mai poate.
pt voi si sanatate la 
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
NIKA spune:
Buna fetelor, pupici la toate si la copilasi...![]()

Nu am mai aparut si eu...dupa cateva luni de absenta...acum citesc si eu sa vad care mai sunt noutatile...
Noi suntem bine...Bianca a crescut mult (am pus poze noi)...Voi ce mai faceti?
raresionut spune:
quote:
Originally posted by NIKABuna fetelor, pupici la toate si la copilasi...
Nu am mai aparut si eu...dupa cateva luni de absenta...acum citesc si eu sa vad care mai sunt noutatile...
Noi suntem bine...Bianca a crescut mult (am pus poze noi)...Voi ce mai faceti?
http://community.webshots.com/user/nikutza
Bine ai revenit, Nika si personal incantata de cunostinta.

Am vazut toate albumele si odata cu ele si evolutia Biancai
...m-am delectat cu pozele cu uriasul plover si caciulita roz.Am vazut eu bine niste semne de "buna purtare"?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
quote:
Originally posted by raresionutquote:
Originally posted by mamacita
As mai povesti,dar ma cheama a cincea oara sa verifice burtica!!!Sta de peste o ora in patut degeaba!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Cred ca ai fost ultima data la verificat,dar lasand gluma la o parte, sper ca Alex
a vrut doar divertisment si e bine , sanataos.
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
Multumesc pentru grija,bineinteles ca e sanatos
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Noi, ieri am fost la notariat si am perfectat actele cu noua casuta,bineinteles ca a mers si juniorul.
Rares a facut " furori" intre doamnele de acolo
Felicitari duble,pentru furori si casuta!
coco,"mecs"
daria,mortal Brien!Iti trebuie un roman,nu o lista de cuvinte!
Mai,dar ce petrecareti sunteti voi,bravo!Noi chiar discutam aseara ca trebuie sa ne mai facem niste prieteni
cu copiii cam de-o varsta cu Alex,caci cam demult s-au separat interesele in stat
Alexandru,soarele nostru

si Sofilina ursulina