Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 16
mamacita spune:
D-l Alex
nu binevoieste sa se culce,sta de 45 minute in patut si tot la 10 minute ma cheama la el sa ma mangaie si sa ma pupe pe burta
Asta-seara i-am aratat cateva poze de cand eram insarcinata,i-am explicat ca bebe Alex cel mic[acela din poze
]a iesit din burtica mamei si ca oamenii aceia cu masti albe [dovada este in poza
]au dechis o usita sa iasa bebe si au inchis-o la loc si acum bebe a crescut,e baietel,iar burtica mamei a scazut[cel putin fata de atunci
].Adineauri,dupa ce am repetat a treia oara figura cu chematul la apel sa verifice burtoasa,si-a amintit ca i-am zis ca usita e incuiata si a incercat s-o descuie...din ombilic,cu degetelul lui scump.Pas de mai culca odorul,ca m-a topit,nu credeam ca l-a marcat atat explicatia oferita ce 3 ore in urma!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by danuta_t
Mamacita, ma bucur tare mult ca esti mai relax si ca Alexut apreciaza si el asta. Eu din poze, il vedeam mai mult zambarici, chiar daca ne tot spui ca e foarte serios. Genele Inabordabilei sa fie la mijloc ?
Ai ghicit perfect,si eu eram un copil foarte serios,am devenit hlizita dupa majorat
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
Ne inscriem in clubul amatorilor de baie ca playground
,doar ca nu avem activitati asa diversificate ca Rares...pentru ca ne da mama peste maini[la figurat,bineinteles
].Dar tot apucam sa daramam toate sticlele de sampon,gel dus,balsam etc.[n.a.
:continua sa ramana demolator in defavoarea calitatii de constructor],cotrobaie prin sertare si nu pot sa va insir aici ce scoate,dar urgent ii dispar cuceririle din manute la loc in sertare
,se mozoleste zilnic cu vaselina de la bicicleta eliptica[asta-seara n-am reusit sa i-o scoatem de sub unghii nici cu periuta
] etc etc etcIn schimb a inceput sa respecte si sa evite masina de spalat care prinde degetzele la usa,peria de wc care e murdara,idem si obiectul caruia ii este destinata,iar in bucatarie-frigiderul care face frig si ne transforma in pinguini
.As mai povesti,dar ma cheama a cincea oara sa verifice burtica!!!
Sta de peste o ora in patut degeaba!
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
Continui,nu stiu ce il necajeste asta-seara,el adormea in max 1/2 ora...
zuzu,sanatate si tie si Sofilinei!
niccelmic,mortala faza cu"nu pace",deja simti ca ai o domnisoara in casa!Barbatii sunt mai comozi,prefera sa li se aleaga hainele
.Si gasca din parc e draguta,mi-o si imaginez;dar tie nu ti-e teama s-o lasi sa se pupaceasca asa,cu oricine,sau am ramas singura de pe forum cu fobia pupatului cu necunoscuti?!
La mine este si din familie,am fost educata de mica sa nu ma pup decat cu apropiatii[desi eu,ca fire,eram pupacioasa
],pentru ca asa se transmit o groaza de boli;iar diferenta asta de educatie se observa clar in diferenta dintre starea mea de sanatate si starea mai precara a sotului si surorii lui,de exemplu.iar pe Alex deja l-am invatat sa dea noroc ori sa salute cu manuta,de pupat fuge singur,ca este rusinos
Alexandru,soarele nostru
andrruzza spune:
Multumim mult mamicilor care au intrebat de noi!

Suntem bine, sanatosi si voiosi. Am avut o perioada plina de griji, motiv pentru care ne-am indepartat putin de forum. Mi-am facut 1001 de probleme pentru faptul ca Rares nu arata nimic cu degetul, nici din proprie initiativa, nici daca-l intreb unde-i x. Mi-a aratat de 2 ori ciorile si fulgii de zapada, atat. Mimeaza ca citeste urmarind randurile cu degetul, tine pixul corect in manuta cand scrie, matura, sterge praful, picteaza pe pereti, am parte de mare ajutor. Asta in perioada cand nu alearga sau vrea cucu-bau, te prind-te prind
Nu prea imi mai lasa timp liber nici de o cafea, toata ziua vrea sa ne jucam si cam asta facem, ne jucam, dansam, cantam, ii spun poezii, sarim in pat, ne ascundem. Raspunde daca-i cer sa-mi aduca un obiect, stie exact cum sa foloseasca obiectele, imita orice gest, in schimb nu arata si pace. Daca vrea ceva anume ma trage de mana sau ma impinge de la spate spre locul cu pricina. Motiv pentru care am facut o vizita la dr. neuropsihiatru si chiar asta seara am fost la psiholog. Acum m-am linistit, totul este in regula, dezvoltarea corespunzatoare varstei.
Legat de limbaj psiholoaga mi-a recomandat sa-l stimulez mai mult, sa nu mai sar ca la armata cand doreste domnul ceva. Nu are in vocabular decat 6-7 cuvinte pe care le foloseste si cand are chef mai repeta dupa mine alte 3-4, dar nu le foloseste.
De doua zile am demarat operatiunea mersul de manuta. Ne plimbam prin cartier tinandu-ne de mana cate 45-60 de minute. Pana acum nu mergea deloc de mana, ori singur sa alerge ori in brate. De doua zile am reusit sa-l conving sa ma tina de mana si sa mearga frumos pe strada. Primele 5 minute nu vrea, cere in brate, maraie, dar n-am mai cedat si chiar e incantat. Va mai povestesc, daca nu plictisesc cumva![]()
Va 
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cenia spune:
Andruzza: nu ne plcitisesti deloc, am citit pe nerasuflate ce ai scris,caci asa e si DAvid, nu vorbeste, nu prea arata decit membrii familiei. nici el nu vrea sa mearga pe jos. sper ca va fi totul bine.se vad oarece progrese totusi de cind merge la gradi.
la lac
niste poze
raresionut spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Va mai povestesc, daca nu plictisesc cumva
Va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Chiar suna interesant, nu e plictiseala

...si cred ca multe dintre noi isi vad copii in imaginea descrisa de tine.Va pupam si noi si asteptam sa ne mai scrii.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by mamacita
As mai povesti,dar ma cheama a cincea oara sa verifice burtica!!!Sta de peste o ora in patut degeaba!
Alexandru,soarele nostru
Cred ca ai fost ultima data la verificat,

a vrut doar divertisment si e bine , sanataos.Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Noi, ieri am fost la notariat si am perfectat actele cu noua casuta,
bineinteles ca a mers si juniorul.
Rares a facut " furori" intre doamnele de acolo si spre deliciul lui,( notara are si ea un baietel mai mic cu doua luni decat Rares), a stat la biroul urias, s-a jucat cu balanta dreptatii
(care dreptate?, ca el numai in stanga o aseza), a rasfoit o carte, a rupt o floare, a mers la calculator....toate acestea pentru ca notara l-a incurajat, deja au devenit prieteni si ne-a facut si o reducere, cica pentru copil (avantajul nostru).
Rares, nu ma accepta pe mine ca insotitoare ci numai pe tac-su , l-a luatul de manuta, mai nou intr-o seara
l-am certat si m-a tinut minte toata ziua urmatoare (noroc ca era weekend), insa luni cand a ramas cu mine si-a luat inapoi rolul de santajist in sentimente materne.

Citesc si mai revin , caci azi am primit dispozitie sa fac ciorbita de salata (Ligia, a avut succes) si sunt intre o postare si un amestec in oala .....

tuturor.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre