Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Intru pe scurt sa urez La multi ani! tuturor Gabriel/elelor si celor Mihai/elelor .

Va multumim mult pentru aprecieri!

La capitolul noutati adaugam ca am baut (fara sa varsam!) apa dintr-un paharel mic (pahar normal fara pai sau alte artificii). Dupa aceasta isprava mami, tati si nanny au batut din palme mandrii tare de odrasla, asa ca noi am continuat sa cerem apa in paharel, s-o bem, si apoi sa batem din palme asteptand (pretindand de fapt ) aplauze de la spectatorii uimiti!

V-am pupat, o zi buna la toata lumea! Revin maine cand sunt mai libera.

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Mihaelelor, Gabrielelor, Mihai si Gabrieli LA MULTI ANI tuturor!

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rrox3
Hai sa va zic si cum se juca Ioana asta-seara inainte de culcare: isi luase doi pisici (de jucarie, d-aia pe care apesi si piuie), un el si o ea, si ii tot pupa botic in botic. Cand m-a vazut, mi-a aratat ca unul e mama si unul e tata si se iubesc de zor S-a si culcat cu ei in manute

am uitat sa scriu ieri cat m-a induiosat Ioana, auzi pe langa ca mama si tata se iubesc de zor mai adoarme si cu ei in manute...asta sa insemne ca vrea sa doarma cu voi? Chiar cum mai e in patul cel nou? Sau iar si-a mutat culcusul la voi in pat?
...dar cum adica pisici care piuie? in loc sa miaune?

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marox

Gata, ma duc la culcare, cred ca mi-am facut norma de scris pe luna asta!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

ba eu sper sa ne mai scrii mai devreme de o luna

poz(n)ici
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Andrruzza Ce mai face Rares?

Mai fetelor stitit care e locul preferat de joaca al lui fi'miu in ultima sapt? BAIA! Aseara m-a innebunit, a stat si s-a jucat in baie 25 min. Mai intai l-am spalat pe dintisori (vorba vine), apoi a trecut la deschis/inchis usile glisante de la dus (eu nu stiu de unde are atata forta, noroc ca nu-si prinde degetele cand le pocneste, e tare comic, l-am urmarit si chiar se fereste), hartia igienica a maruntit-o toata, samponel si-a pus in cadita goala de n-spe ori, s-a pieptanat de n-spe ori, a deschis/inchis dulapul, tras/pus la loc o cutie cu diverse din dulap (slava Domnului ca are capac) se suie si pe WC dar aici i-am retezat-o scurt si sper sa nu se mai repete, deschide toate sampoanele, gelul de dus si altele sa vada daca curge ceva din ele, deodorantele sunt obiecte de atractie: le scoate capacul si apoi il pune la loc...etc. Amuzant e ca de fiecare data cand incheie o actiune (de ex a inchis usile la dus si eu ma rog in gand sa fie pentru ultima data)zice ga (adica gata)dar in urmatoarea secund a o ia de la capat

poz(n)ici
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de azi!

danuta,
mersi de intrebare,tot aiurea imi esteInca mai am sangerari f putin,dar sunt.Cefaleea e la ordinea zilei...si ii multiplicati
Urat de tot...si nici o luna n-a trecut!Mai am doua si in ianuarie cred ca recurg la Mirena.
oml,
pupici dragutului mic care face treaba in baie
pisi,
sper sa fie ok Mateiasu´.Sa stai cu ochii pe cutie
marox,
ma bucur ca ne mai scrii.Chiar ma intrebam ce mai fac"pieile rosii"

V-as scrie tuturor dar nu am vreme pt ca ne pregatim sa facem aprovizionarile pe 2 saptamani pt pusti-neavand cu cine lasa copiii e mai greut-il luam pe Bubu cu noi si Sofi ramane cu bunicul.Ca are o bronsita usoara mititica si nu o mai scoatem din casa.Oricum aici e friggg
va pup si zi frumoasa!
edit:ca am scris copii in loc de copiii

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Buna ziua mamici de pitici,

Mamacita,sint convinsa ca voi parintii sinteti 'raspunzatori' de faptul ca Alexutul respira fericire si buna-dispozitie! Iti ziceam ca am citit de curind intr-o carte cit e de important pt cei mici ca parintii sa participe la jocurile lor,sa rida si sa se distreze 'pe limba lor'! Iubi are un grup de copii de virsta ei cu care se intilneste in fiecare zi in parc.printre ei este un baietel crescut de bunici (parintii lui lucreaza pe un vas de croaziera).Cu toate ca bunicii il iubesc f mult,este un copil f trist,rar zimbeste ,diferenta fata de ceilalti e evidenta. referitor la relatiile dintre ei,fiecare se bucura cind apare cite un pici,insa au preferinte.Iubi a indragit o fetita,cind se intilnesc incep sa tipe,sa sara,apoi se string in brate pina se rostogolesc pe jos.Se mangaie pe obraz si se pupa ...iar la despartire e jale mare.
Apropos de garderoba de iarna-ce am patit.....I-am cumparat ieri niste cizmulite de la O'Neil frumoase si nostime foc.Cind am ajuns acasa si i le-am arata a zis imediat 'nu pace' si nici nu a vrut sa se uite la ele,nicidecum sa le incalte.Azi dimineata iar am incercat sa o momesc da nimic-'nu pace' si gata!!!i-am aratat ca uite ce blanita moale,ce frumos-nimic fata e hotarita.Vai de capu meu cine stie ce ma asteapta cu problema hainutelor.Am mai patit asa si cu un cojocel pe care nu a vrut sa-l puna deloc-zice 'nu ,nu, nu'! de cum il vede.
rrox -apropos de Cici,Iubi s-a prins ea ca mama e Cici asa ca mai nou ma striga Cici sau MamaCici iar eu ma oftic ca tare imi place cind imi zice mama pe diferite tonuri in functie de necesitati si starea de spirit.Eu il alint pe taica-meu Gica (desi pe om nu il cheama asa ci Dan)iar el imi zice mie ...tot Gica.Etimologia cuvintului- piesa de teatru 'Saracul Gica'. iubi insa ai spune 'bunu' mai bine zis 'buniu'.Zilele trecute insa la plecare l-a gratulat cu 'Pa Gica!' de a ramas bunu masca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor de astazi, mici si mari!!!

Abia acum am reusit sa intru, am foarte multa treaba. N-am citit ce ati scris, asa ca o sa comentez mai tarziu. Pana atunci tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

gata, am scanat rapid forumul

Andruzza bine ai revenit!! Sper ca mesajul e doar precursorul multor alte mesaje pe care ni le vei scrie Zi-ne ce mai faceti!

Oanamaria multumim Ioana doarme in patul ei, dar cam in 6 nopti din 10 se trezeste in jur de 4 dimineata si plange s-o luam la noi. Inca dau vina pe canini, roade tot ce gaseste in cale. Sper sa nu se mai trezeasca dupa ce apar. lui Rares! Si Ioana e foarte interesata de baie. Butoneaza masina de spalat, fura sampoanele de pe marginea cazii si studiaza wc-ul de zor. Si frigiderul ii atata tare curiozitatea. Mi s-a intamplat de cateva ori sa deschid usa sa iau ceva din frigider si sa nu observ o manuta micuta pe langa mine care fura ceva de pe usa frigiderului O vedeam dupa cu sticla de ketchup sau mai stiu eu ce...

Zuzu Multi Sofilinei, sa-i treaca bronsita!

Pisi nu ai de ce sa-ti faci griji daca a facut doar 1-2-3 pe zi si nu sunt aposi. E absolut normal.

Carmen ne bucuram ca ne citesti si te asteptam cand poti

Ariadnabr felicitari Soniei!!

Marox sper ca nu ti-ai facut chiar tot planul si ne mai scrii! indienilor tai!

Nino ai mai descoperit vreo cresa?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Uram si noi "La multi ani!" bb, mamicilor si taticilor sarbatoriti azi.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE FOARTE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput