Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Anca Micaela, pentru famila de dansatori, iar pentru Ema de doua ori mai mult( la mine nu are sunet, doar am privit).

Andruzza.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Danuta mama mea nu lucreaza la o gradinita, ar fi fost super... si la noi e mai greu cu particulare..ca nu prea exista... dar asta e... acum ma simt mai binisor ca a venit vremea mai calduta si am putut sa mai ies din casa.

Andruzza

multumesc pentru urari in numele puiului si al sotului, ca eu am 2 de sarbatorit.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

LA MULTI ANI FERICITI SI SA TRAITI CU NUMELE MIHAILI SI MIHAELE,GABRIELI SI GABRIELE!!!

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Mihai , Mihaela, Gabriel, Gabriela, Gavrila si alte derivatii! Tuturor piticilor sarbatoriti, maicilor si taticilor, bunicilor multa sanatate si distractie placuta de ziua voastra (si noi pe langa voi)!

Cred ca e ziua cu cei mai multi sarbatoriti pe topicul nostru, vroiam initial sa fac nominalizari, dar de frica sa nu scap pe cineva va spun la toti si la toate LA MULTI ANI!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

pentru toti sarbatoritii de azi

Am si eu o problema:de ieri are scaun moale;nu apos,dar moale,numai unu a avut ieri,iar azi unul pana acum; febra nu a avut.Cauza ar putea fi vaccinul?Ar trebui sa ma ingrijorez(mai mult decat sunt).

Multumesc mult pt raspunsuri.

o i buna

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!
la multi ami Mihaele, Gabriele,Mihai si Gabrieli!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei
Am si eu o problema:de ieri are scaun moale;nu apos,dar moale,numai unu a avut ieri,iar azi unul pana acum; febra nu a avut.Cauza ar putea fi vaccinul?Ar trebui sa ma ingrijorez(mai mult decat sunt).

Multumesc mult pt raspunsuri.

o i buna

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Eu cred ca nu e de la vaccin, dar daca a fost un singur scaun nu ar trebui sa iti faci probleme, aminteste-ti ce a manacat ieri si poate asta e cauza.
Pupici.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani tuturor copilasilor si parintilor lor care poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavril.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Laura- iti multumesc pentru informatie. O sa ma interesez.

Rrox- m-a distrat tare faza cu Ioana- si Vlad orice cuplu barbat-femeie, fata-baiat mi-i arata si-mi zice: mami-tati (si nu neaparat cand se pupa...caci tati al lui nu sta in 'botic'cu mami a lui, desi mami de multe ori ar fi vrut, dar nu a fost sa fie...). Sunt mortali copiii astia!

Danuta- sanatate lui Mihai, cred ca e mai bine de ziua lui!

Niccelmic- nu ziceam de anomalie, ci de minune! Asa-mi plac blonzii mie, dar nu am avut parte de ei (in familia mea toti eram bruneti, prin alianta mai aterizau blonzi).

Gegea- vezi cate voiau Parisul?! Si pe mine m-au trecut fiorii numai cand ma gandesc sa raman in pana nu-stiu-unde, eu sunt mai panicoasa din fire si cred ca ma certam cu sotul meu (cel rabdator) de parca si rezolvam ceva. Bine ca s-a terminat cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani piticilor, mamicilor si taticilor care poarta numele Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela si alte derivate.
Multumim pentru urari, suntem si noi printre cei vizati, cu doi sarbatoriti, taticul si piticul.

Multumesc mult celor care ne-au adresat condoleante; ma scuzati pentru lipsa de activitate pe forum, mi-este foarte greu sa-mi intru in ritm, am pierdut foarte mult din ce s-a scris. Nici nu stiu cui sa ma adresez mai intai, pentru ca as avea cate ceva de spus fiecareia. Imi sunteti dragi toate si va citesc, cand pot, adica atunci cand ma lasa Rares.

Va pupam dulce.

Poze Rares

Mergi la inceput