Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 29
matahut spune:
quote:
Originally posted by lakioana
SUNT DISPERATA!!!!!
In mai putin de doua zile, de la 100 ml. si chiar 120ml. lapte in san, nu se mai produce acum decat maxim 40 ml. Fetita noastra nu a primit niciodata completare si ca atare nu vrea nicicum sa primeasca biberonul. La mine la san plange de mama focului ca nu mai vine lapte si se uita la mine cu ochii mari...iar biberonul cu lapte praf nu il ia nicicum ( se stramba si nu vrea sa inghita dupa care incepe nu sa planga ci sa urle).
NU MAI POT SA IMI VAD FATA PLANGAND DE FOAME SI SA NU AM CUM SA O AJUT!!!
Am incercat cu diferite tetine dar degeaba....
Cum este posibil sa pierd laptele atat de repede...pe neasteptate, cand acum nici o saptamana imi erau ude tricourile???????????????
Va rog, cele care ati fost in aceeasi situatie, ajutati-ma pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Of, asta e ceva de care ma tot tem si eu, dar, sincer, nu credeam ca e chiar posibila. Eu nu am patit asa ceva, dar am zile in care sanii sunt plini, ma dor, curg si chiar si dupa ce papa raman tari, iar apoi zile in care am impresia ca nu se umplu, sunt moi, nu curg, nu ma dor nici dupa 4-5 ore de nesupt! Si eu imi fac probleme....Ea pare a fi multumita deocamdata si in zilele in care am mai putin. Eu incerc sa beau 1 litru de ceai de chimen si anason pe zi plus alte lichide (lapte, apa, alte ceaiuri). Incearca si Galactogilul...Am auzit ca e f.f. eficient in cresterea secretiei de lapte. Eu cum termni cutiile cu ceaiuri, voi lua si galactogil. EU la primul bebe n-am avut nici o problema si am alaptat 2 ani...Acum uite ca am si zile cu ma putin laptic, dar nu imi pot explica cum si de ce.
Cred ca esti intr-o situatie tare neplacuta. Probabil ca cel mai intelept ar fi sa iti pastrezi calmul, desi stiu ca e foarte greu, mai ales cand bebe plange. Tu o cantaresti inaitne si dupa masa si asa vezi cat lapte a baut, iar apoi te mulgi si nu mai ieis nimic? Incearca sa o pui cat mai des la san, poate iti revine lapticul. Uf, sincer, nu stiu ce alt sfat sa iti dau.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Lakioana, vezi si topicul cu alaptarea. E chiar primul de pe acest forum. Intreaba si acolo!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Pufy multa sanatate la bebici, va urez bafta la controlul de luni, da Doamne sa fie totul bine.
lakioana si la mine s-a intamplat acelasi lucru incepand cu luna a doua. Am avut noroc ca bebe a acceptat completare. Eu iau Galactogil si beau ceai pentru lactatie de la Hipp, ceai de chimen si fenicul. Nu stiu daca dau rezultate, eu nu am vazut o imbunatatire a lactatiei, dar nu risc sa nu le iau, pentru ca nu vreau sa o pierd de tot. Nu stiu ce se mai poate recomanda pentru imbunatatirea productiei, am incercat si cu bere fara alcool
, dar la mine se pare ca nu a dat roade. Eu cred ca cine are lapte din plin are, nici nu prea mai are, nu e chip sa il aduca inapoi. Cel putin la mine nu a revenit productia initiala. Te pup, imi pare rau daca tonul raspunsului meu este cam pesimist. Sper ca la tine sa dea roade vreunul din stimulentele lactatiei.
lexi ce puiuta frumoasa ai, si ce zambet fain ne-a tras.
Noi suntem bine, deja ma acomodez cu ideea ca s-ar putea sa ne internam saptamana viitoare.
Ignatica
katia spune:
Salutare si bun venit la scutece!
Gripo, eu din pacate nu am net decat pe laptopul lui tati si pot intra doar seara cand vine el de la servici lucru care se intampla rar pentru ca de obicei i-o las pe asta mica si ma odihnesc sau mai fac ce mai trebuie prin casa. Dar va mai citesc asa pe fuga.
Eu am trecut printr-o experienta foarte neplacuta cu laptele. Aveam exact impresia ca nu mai am lapte suficient, mai ales ca asistenta care venise la noi sa ne inscrie mi-a zis ca am sanii prea moi. Am fost tare stresata. Am inceput sa beau multe lichide (cam 2 litri de ceai, 1 litru de lapte si 1 litru de suc plus ceai pentru lactatie vreo 3 cani) sa mananc ciorbe si supite si mi-am revenit). Pe langa asta eu ma storc cu pompa de doua ori pe zi (dimineata si dupa amiaza) ca sa stimulez lactatia in continuare. M-am linistit definitiv cand am fost la control si fata mea luase 1,1kg in mai putin de o luna. Lakioana si eu am patit exact asa - de la o zi la alta - scoteam pana la 100 ml si a doua zi nici 40. Eu zic sa o ei usor cu lichide multe si sa le bei caldute si sa pui copilul cat de des vrea el la san ca si asta stimuleaza lactatia.
Despre noi nu am vesti prea bune ca am racit, intai eu zdravan de tot cu febra 38 si i-am dat si lu' fiica-mea care a inceput sa tuseasca si e cu nasucul infundat. Totusi la ea se pare ca nu e asa de grav ca la mine. Acum ii dau siropuri pentru tuse date de pediatru si eu iau ampicilina. Deja e pe sfarsite necazul si ne simtim mai bine ca maine e ziua lui tati si de, nu putem sa ne prezentam bolnave nu?
Pufy imi pare rau ca va e rau! Va dorim sanatate si asteptam vesti bune de la Nicolas.
Lexi, ce frumos rade ingerasul tau, te cred ca ti-au dat lacrimile ca am patit si eu asa.
Mirabelac si katia plange uneori la san. Eu zic ca poate fi si de la colici care incep uneori inca din timpul mesei. Eu renunt la masa cand incepe sa planga asa isteric si o plimb in brate pana se listeste si ii dau sa manance cand mai 'cere'.
Va pupam!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Vauva spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
da ca niste cosulete sunt iar obrajorul la atingere este cam aspru
nicol
mami de puiut dulce Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
Nicol s-ar putea sa fie si din cauza frigului daca zici ca e aspra pielicica ca si eu am patit la fel cu Bianca,piele rosie, cu bubite si aspra. Moasa mi-a zis sa o dau cu o crema hidratanta de la farmacie, fara miros, conservanti si intr-adevar i-a trecut. In plus eu am inceput sa folosesc un scutec de tifon in fata landoului cand ies afara ca sa evit sa intre frigul si vantul direct la ea in fata.
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by osna
am uitat sa va spun ca aseara dupa ce a baut lapte de la tzitzi,cand l-am ridicat sa ragaie mi-a vomitat tot in 2 jeturi.este a doua oara cand patesc asta de cand s-a nascut.voua vi se mai intampla??
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Si noi am patit de vreo 2 ori, eu stiu ca daca vomita asa dupa fiecare masa e problema.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Vauva spune:
Si acum sa zic si eu Bine v-am gasit la clubul scutecelor!
Eu nu am mai avut timp sa scriu nimic ca am avut o saptamana tare plina, dar v-am citit
. Stiti ca ma plangeam ca Bianca mea mananca rau. Am descoperit cauza
(sper). Ii ies dintii si din cauza ca tetinele sunt de silicon o deranja foarte tare. Ea saraca isi lua cantitatea de care avea nevoie acuta si restul era doar chin ca eu tot ii impingeam sticla in gura si ea mi-o impingea inapoi. La sfatul moasei am schimbat tetinele si am cumparat de latex foarte moi. Asa a inceput fetita mea sa manance bine din nou. Dar tot nu-i asa simplu ca am invat-o plimbata in brate si cu multe povesti, dar ma bucur ca a inceput sa manance bine. Intr-adevar are gingia de jos foarte alba dar nu ma asteptam sa fie asa precoce
. Am inceput sa folosesc si jucaria aceea speciala pt cresterea dintiilor pe care o tii la frigider sa fie rece apoi i-o tii in gurita.
Lexi, Maria are un zambet superb! Asa ma topesc si eu dupa zambetele fiica-mii. Si mai nou asa ne conversam...
Ignatica sper sa se termine cat mai repede problemutzele de sanatate ale lui David
Las ca crestem noi mari...![]()
Pufy sanatate multa la bebicii tai
Na ca tre sa termin ca are sotu treaba....
Va pup
si sper sa mai intru curand
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
Ignatica spune:
lakioana poate incerci sa ii dai totusi formula cu lingurita, daca nu apare lapticul la loc la tine -zic si eu. Alta idee nu imi vine. Imi e mila de bebica saracutza ca ii e foame.
Ignatica
Oanacn spune:
Waw Vauva chiar e precoce Bianca, deja ii cresc dintii....
Pufy, Ignatica multa sanatate la bbei.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
scumpik_lui spune:
Buna seara!
Bine v-am regasit la scutece. Va urez putere de crestere si multa, multa sanatate la toate mamicile si la toti bebei.
Eu nu prea am mai scris si nici sa citesc pentru ca nu mai am timp. Nu stiu ce are piticul meu, dar una din doua: ori nu se satura, pt ca atunci cand il pun la san sta treaz si suge vreo 5 min dupa care adoarme si mai trage cand il misc eu, ori ii place sa stea in brate.
Si e cam smecher. Ziua mananca cam din ora in ora si intre timp doarme, dar cand plec de langa el plange, iar cum se intuneca afara sta treaz si vrea in brate. Ma chinui asa cu el pana pe la 1jumate 2 noaptea. Dupa care adoarme si se trezeste pe la 4 jumate 5. Si eu nu mai dorm ca imi sare somnul. De cand am nascut (17 oct) si pana acum am dat jos 13 kile jumate. Nici sa mananc nu mai am timp. Pt ca parca simte si nu ma lasa ca plange si imi este mila de el.
Fug ca a inceput concertul.
Am pus poze aici si sper sa mearga. Cine vrea sa-mi vada rautatea poate intra sa o admire.
Noapte buna si numai bine.
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"