Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 28
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
[b]MamiLili - listuta corectata
[b]Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Inni, multumesc
!Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
inni spune:
Pufy sanatate multa puiutilor tai.
Asteptam vesti bune despre Nicolas
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
osna spune:
buna dimineata si de la noi
azi record,mi-a dormit puiul pina la 11 dupa ce la 7 l-am luat cu noi in pat.acum ne-am pregatit sa iesim la plimbare dar am vazut ca avem pana la roata de la carucior si stam in casa pina o repara tati.am deschis usa la balcon sa-i intre aer rece si doarme puiul meu dus.
noi baita o facem seara dupa 8 ca pe la 9.30-10 se culca.
pufy insanatosire grabnica micutitlor tai.
silvia noua pediatra ne-a spus ca numai daca este viscol sa nu iesim deloc cu bebe afara.aseara erau 0 grade,eu l-am scos 30min pt ca-mi doarme bine dupa aceea.azi e putin mai cald si iesim vreo ora dupa ce reparam roata.
sheryll pe matei l-a tinut icterul vreo 3-4 saptamani,mi-am facut griji dar cica la unii bebei trece mai greu.noi nu am facut nici un tratament,doar lapte de la tzitzi si mi-a spus sa fiu atenta sa bea bine.
o zi placuta va dorim!
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
DiaB spune:
quote:
Originally posted by sheryll
Printesa mea e un copil foarte cuminte , mananca si doarme dar daca nu ii dau mancare la timp face o galagie..... . Despre mine ce sa spun......nu ma simt prea bine, pe langa bebe la operatie a scos si un fibrom de 10 cm , taietura e mai mare si inca am dureri. In spital am facut o groaza de injectii. Pentru ca inca fac temperatura am inceput sa iau antibiotic . Mai pot sa alaptez daca iau Augumentin?
Au trecut deja 10 zile de la nastere si fetitei mele nu ia trecut icterul, voi ce tratament stiti ? In spital trebuia sa o puna la lampa dar dobitoaca de doctorita si-a luat liber si a uitat . Si ma mai face si chioara cica nu vad eu bine ca nu e galbena .
Cum fac si eu sa pun poze ?
Si Maia inca are icter si azi face 17 zile; cica poate sta asa si o luna. Nici eu nu stiam de faza cu lampa; dupa ce am iesit din spital am aflat.
Eu am luat Augmentin 7 zile dupa operatie si am alaptat in perioada asta.
Diana
de Maia (18.10.06)http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos
osna spune:
am uitat sa va spun ca aseara dupa ce a baut lapte de la tzitzi,cand l-am ridicat sa ragaie mi-a vomitat tot in 2 jeturi.este a doua oara cand patesc asta de cand s-a nascut.voua vi se mai intampla??
poze matei
eloise spune:
quote:
Originally posted by DiaBquote:
Originally posted by sheryll
Printesa mea e un copil foarte cuminte , mananca si doarme dar daca nu ii dau mancare la timp face o galagie..... . Despre mine ce sa spun......nu ma simt prea bine, pe langa bebe la operatie a scos si un fibrom de 10 cm , taietura e mai mare si inca am dureri. In spital am facut o groaza de injectii. Pentru ca inca fac temperatura am inceput sa iau antibiotic . Mai pot sa alaptez daca iau Augumentin?
Au trecut deja 10 zile de la nastere si fetitei mele nu ia trecut icterul, voi ce tratament stiti ? In spital trebuia sa o puna la lampa dar dobitoaca de doctorita si-a luat liber si a uitat . Si ma mai face si chioara cica nu vad eu bine ca nu e galbena .
Cum fac si eu sa pun poze ?
Si Maia inca are icter si azi face 17 zile; cica poate sta asa si o luna. Nici eu nu stiam de faza cu lampa; dupa ce am iesit din spital am aflat.
Eu am luat Augmentin 7 zile dupa operatie si am alaptat in perioada asta.
Dianade Maia (18.10.06)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos
Augmentinul se poate lua fara probleme in timpul alaptarii. Icterul intr-adevar trece foarte bine cu expunere la lumina fluorescenta, dar de asemeni trece cu lapte matern, hidratare suficienta. Totusi daca persista peste 2 sapt. e bine sa te adresezi unui pediatru.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
inni spune:
Da...si am renuntat sa o mai ridic brusc si imediat. O tin un timp la 45 grade
si ragaie de la nivelul asta
. De multe ori nici nu mai e nevoie sa o tin pe verticala.
Poze
Poze Ami
gripo spune:
PUFY, multa sanatate puiutilor! Sa se refaca repede ALESSIO si NICOLAS sa primeasca un raspuns cat mai bun pentru el.
pe amandoi frumosii.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
lakioana spune:
SUNT DISPERATA!!!!!
In mai putin de doua zile, de la 100 ml. si chiar 120ml. lapte in san, nu se mai produce acum decat maxim 40 ml. Fetita noastra nu a primit niciodata completare si ca atare nu vrea nicicum sa primeasca biberonul. La mine la san plange de mama focului ca nu mai vine lapte si se uita la mine cu ochii mari...iar biberonul cu lapte praf nu il ia nicicum ( se stramba si nu vrea sa inghita dupa care incepe nu sa planga ci sa urle).
NU MAI POT SA IMI VAD FATA PLANGAND DE FOAME SI SA NU AM CUM SA O AJUT!!!
Am incercat cu diferite tetine dar degeaba....
Cum este posibil sa pierd laptele atat de repede...pe neasteptate, cand acum nici o saptamana imi erau ude tricourile???????????????
Va rog, cele care ati fost in aceeasi situatie, ajutati-ma pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac
Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
matahut spune:
quote:
Originally posted by osna
am uitat sa va spun ca aseara dupa ce a baut lapte de la tzitzi,cand l-am ridicat sa ragaie mi-a vomitat tot in 2 jeturi.este a doua oara cand patesc asta de cand s-a nascut.voua vi se mai intampla??
poze matei
Osna, mie mi s-a intamplat de vreo 5-6 ori. Dar se pare ca e din cauza ca a mea are nasul plin cu mucisori... Pana sa raceasca se intampla doar sa regurgiteze o gura, doua, dar nu sa verse o cantitate mare (adica tot sau aproape tot)... Regurgitatul e normal, se pare ca bebe da afara ce ii e in plus. Dar cu varsatul e alta poveste. Daca nu are mucisori, e posibil atunci sa fi facut tu vreo manevra mai brusca si ...sa-i fi sarit lapticul!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC