Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 27
anangel_lexi spune:
Crisnemes, inni, putzuruca si gripo, multumim pentru gandurile frumoase din guestbook.
Fetelor, am pus un sondaj de opinie pe site-ul Mariei. Cine are timp si chef sa raspunda...
Inni, vorbesti de luarea mirului? Nu stiu daca face parte din ritualul ortodox, cred ca tine mai mult de traditie.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
adameasca spune:
Marina, sincer te compatimesc...
Inni, nu e ritual bisricesc ala, e unul popular.
Am dormit busteam vreo 6 ore azi noapte, a fost tare bine...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
Marina de ce nu-i reclami pe vecinii nesimtiti ? Eu asa as face...daca as trai printre ei. Ca din ce imi povestesti...nu-mi pot imagina cum de ai taria sa-i suporti. Amenda nu e mare..e 5 mil...dar daca vor plati de vreo 4-5 ori..se potolesc. Eu nu am mai pomenit asa oameni ca cei de care povestesti.
La mine acasa e foarte cald. Sunt 28 grade. Stau cu geamurile deschise ca nu mai putem.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Unde sa ii reclam, la politie? Mi-e teama ca pana vine politia asta inchide repede muzica si n-am nici o dovada!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
sheryll spune:
Printesa mea e un copil foarte cuminte , mananca si doarme dar daca nu ii dau mancare la timp face o galagie..... . Despre mine ce sa spun......nu ma simt prea bine, pe langa bebe la operatie a scos si un fibrom de 10 cm , taietura e mai mare si inca am dureri. In spital am facut o groaza de injectii. Pentru ca inca fac temperatura am inceput sa iau antibiotic . Mai pot sa alaptez daca iau Augumentin?
Au trecut deja 10 zile de la nastere si fetitei mele nu ia trecut icterul, voi ce tratament stiti ? In spital trebuia sa o puna la lampa dar dobitoaca de doctorita si-a luat liber si a uitat . Si ma mai face si chioara cica nu vad eu bine ca nu e galbena .
Cum fac si eu sa pun poze ?
gripo spune:
CUCUOANCEA, urata chestia cu fetita cumnatei tale, si, intr-adevar, singura care are de suferit este ea, micuta. Si pentru vecinul ala tampit, suna la politia de proximitate ca ei se ocupa de asta, si, chiar daca nu mai are muzica data tare cand vine politistul, se pot lua marturii de la ceilalti vecini.
LEXI, e frumoasa foc, asa cum rade ea acolo!a, si am votat.
ALEXXIA, al meu mananca humana 1 si iese cand zilnic, cand la 2-3 zile, dar chiar si asa, tot nu se considera constipat la varsta asta.
Eu ii spal rufele micutului la mana, pentru ca spal zilnic, si asa termin mai repede, folosesc persil sensitive, si i le calc pe toate, inclusiv prosoapele. Si cred ca macar pana la 1 an am sa fac asa.
Legat de baita, cam in jurul orei 8 in fiecare seara, si fac in asa fel zilnic, sa fie treaz la ora aia.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
gripo spune:
CRIS, ALESSIA, ROXANA, CATA, ALEXIA(RALU),ROXANAE, va multumim din suflet pentru gandurile frumoase pe care ni le-ati scris, si va pupam dulce.(pe fetite de 2 ori
)
Chiar vroiam sa intreb, ce mai faceti ALESSIA, PUFY, KATIA, TASIANOTQUITESO?si de fapt sunt o multime de fete care erau active si au disparut, CE MAI FACETI? MAI DATI MACAR UN SEMN DE VIATA!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
Susa spune:
Buna ziua mamici si BB-usi 
Voi scoateti bebelusii pe vremea asta afara?la Brasov fulguieste si sunt minus cateva dar nu stiu cate.... eu inca nu dar ma intreb daca nu ar trebui macar nasucul 1/2h sa il scot?
Daca ne plictisim prin casa ne-am apucat sa mai facem cateva poze si un filmulet la baita aseara
..doar ca mama cu tehnica un pic mai greu asa ca...vedeti si voi...ca sa ma laud al meu baietel care azi are 8 saptamani (Dar mai e pana pe 9 cand face doua luni)a adormit aseara pe la 10:30 dupa baita si papat(un san) si s-a mai trezit la 4:30am ...simteam ca-mi explodeaza celalalt san din care nu papase...si apoi a dormit iar pana la 8:30am...asa da somn de noapte...acum sta si gangureste singur in patut...va pup
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
pufymic spune:
Buna fetelor!
Inni super arata listuta!Multumim mult!Si
pentru efortul depus!
Eu nu am disparut, va citesc pe apucate dar nu mai am si timp sa postez....
Sunt necajita ca Alesio e bolnav(amigdalita pultacee )...si se aud si ceva raluri la plamani...asa ca e pe tratament cu antibiotic...
...iar Nicolas (am fost aseara cu amandoi la pediatru) are fontanela prea(f.) mare, asa ca luni mergem la Timisoara sa-i faca o echografie transfontanelara....
Sper din suflet sa nu fie probleme cu el...
...sunt tare necajta!![]()
...si ca sa fie tacamul complet, aseara si azi-noapte nu am avut deloc caldura, asa ca a trebuit sa dormim toti 4 in aceeasi camera(noroc ca avem un calorifer electric...)...a fost tare nasol cu Alesio in pat cu noi...si el a urlat cand l-am pus cu noi in pat...nu-i place...
Acum s-a remediat defectiunea si avem din nou caldura...
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)