Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 26
inni spune:
Nu cred ca aveai de ce sa-ti faci probleme.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
amarantina spune:
Hi hi, Anda Adam si ala de la meteo au ajuns la duel.
Ma duc la nani, tu mai stai?
inni spune:
Ma duc si eu sa ma culcusez.
Trimit un pupic pe un obrajor de Irena.
Noapte buna.
Falcute mai frumoase ca ale ei n-am vazut.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Cata_adr spune:
f. frumoasa lumanarea de botez.
Inni si noi tot pe 12 avem botezul. Sper sa fie vreme frumoasa. Am aici un link cu invitatia pe care noi am facut-o: http://www.keyweb.ro/invitatie/botezrobert.jpg.
Amarantina si eu ii fac baita in jur de 11, insa ne mai apuca si 12 noaptea, dar ma streseaza ideea ca-i prea tarziu. Unii zic ca trebuie sa ai ora fixa de baie, dar e cam aiurea ca poate doarme la ora aia. In seara asta am sarit baita ca se facuse prea tarziu. S-a trezit la 12 fara ceva.
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
alexxia spune:
Neata fetelor ,
Venim si noi prima data la “bucurii…” (nici nu se puteau numi altfel copilasii nostrii ).
Sa dam un scurt raport : De doua saptamani la noi e nebunie mare, Ruty dupa o infectie cu Stafilococ ( pentru care se pare ca nu I s-a prescris antibioticul corect ) a facut pneumonie ( cu tuse, febra 40 C, voma , lipsa poftei de mancare ). De frica sa nu se imbolnaveassca si Thea a trebuit sa le separ in camere diferite si sa alerg intre ele. Slava Domnului ca Ruty se simte acum mult mai bine si ca Thea nu s-a imbolnavit. Daca vreuna din voi ( care locuiti in Bucuresti ) are aveti un pediatru bun, vreau si eu adresa lui. Am nevoie de un medic de incredere sa-mi puna copilul pe picioare ( acum dupa boala si dupa atata antibiotic e stravezie ).
Gaza mica a implinit joi 5 saptamani, deci s-a facut fetita mare. Mananca de rupe ( cam la doua ore ) si a depasit 4 kg. E o cuminte si o scumpa. Nu are colici ( din punctul asta de vedere sunt o fericita mai ales ca nici Ruty n-a avut colici ), in schimb are ceva probleme cu constipatia .
Cam asta despre noi.
Acum am si eu niste intrebari:
- ce lapte praf mananca bebei vostri ? Si as vrea sa stiu daca sunt constipati. Am vaga senzatie ca Thea e constipata de la lapte si as vrea sa vad daca si alti bebei au probleme.
- Am cumparat si noi batista bebelusului, iar farmacista ne-a spus ca o putem folosi de la 6 luni in sus. Dar vad ca unele din voi o folositi deja. Cum au reactionat bebei ? S-au speriat ?
- Mamicile cu cezariana v-ati apucat de sport ? la cate saptamani dupa nastere ?
S-a sculat mancacioasa asa ca fug
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu
Thea si
Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
matahut spune:
Neata!
Ce frumos e sa trezeasca melomanii blocului!!! Asadar, iar m-am sculat plangand! Dupa ce ca si Maruca m-a chinuit noaptea asta. S-a culcat la 12...s-a sculat la 2 jumate sa pape, apoi iar la 5 jumate (da, m-a lasat 3 ore sa dorm) iar de atunci pana la 7 si un sfert...ochii mari, gangurit, marait si tot asa, fiindca am facut imprudenta sa o schimb si sa ii pun ser in nasuc...Asa imi trebuie! E, la 7,45 melomanul idiot de dedesubt a dat muzica la maxim 

Pana si vecinul de la et 2 (noi stam la 1, melomanul la parter) s-a sculat si a inceput sa bata in tevi...dar degeaba.
In fine, acum m-am mai calmat. Asta e viata. Nu stiu daca am vreo putere sa schimb ceva. De atatea ori i-am spus, am fost la usa lui...dar degeaba. E complet imbecil!
In legatura cu batista bebeului....Da, si eu ma gandesc ca ar putea usca mucoasa, de fapt, sigur asa este. Si ea si serul,tocmai de asta nu este indicat sa le folosesti decat cand bebe e racit. A mea a avut niste muci kilometrici....Daca nu ii curat nasul VARSA tot ce papa!!! Asa ca n-am incotro. Asa mi-a spus si dr ieri, sa ii curat nasucul inainte de fiecare masa cu ser si pompita. Deja vad ca e mai bine, nu mai scot mare lucru, chiar daca peste noapte se umple din nou nasucul, totusi merge spre bine iar noi folosim tot mai rar batistuta.
Si noi avem botezul pe 12, duminica viitoare, dar nu ma stresez deloc. Nu vom face nimic altceva decat slujba de rigoare de la biserica. In fond, asta e importanta. Eu n-am nici putere, nici chef, nici resurse pentru petreceri. Vad cum nergeti voi pe la nunti si botezuri...Eu pur si simplu sunt sleita de forta. Nu vreau decat sa zac, dar, evident, nu se poate. De cand e si asa de frig, nici afara nu mai am chef sa ies. Nici nu am cu ce sa ma imbrac gros...fiindca pantalonii mei....saracii...vor soma iarna asta! Nu mai am au prea multe kg - vreo 4-5 - dar am nici mai mult nici mai putin de 12 cm in plus in talie! Ce pantaloni sa-mi mai vina
La Ana am dat jos cm astia in mai bine de un an asa ca stau linistita si nu mai ingreunez dulapul cu lucruri inutile...
Lexi, si eu am vazut-o pe puiuta voastra. E intra-devar minunata. Zambetul copiilor e cu siguranta cea mai buna rasplata pe care o putem primi. E, cand mai si rad....si cand ne vor si pupa....atunci sa vezi!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
Marina de ce nu-i reclami pe vecinii nesimtiti ? Eu asa as face...daca as trai printre ei. Ca din ce imi povestesti...nu-mi pot imagina cum de ai taria sa-i suporti. Amenda nu e mare..e 5 mil...dar daca vor plati de vreo 4-5 ori..se potolesc. Eu nu am mai pomenit asa oameni ca cei de care povestesti.
La mine acasa e foarte cald. Sunt 28 grade. Stau cu geamurile deschise ca nu mai putem.
Poze
Poze Ami
anangel_lexi spune:
Multumim pentru aprecieri
. Ma bucur ca am reusit s-o prind pe camera zambind, ca de obicei nu reuseam. Dar aseara a zambit de atatea ori ca nu-mi venea sa ma mai desprind de patut. Imi dadusera lacrimile.
Simona, superba lumanarea Irenei. Acum parca-mi pare rau ca i-am spus nasei sa aleaga ei lumanarea pt. Maria ca noi nu avem timp sa ne interesam (ca initial asa vorbisem, sa alegem noi lumanarea...)
Noi avem botezul pe 11, adica de azi intr-o saptamana dar n-am pregatit inca nimic.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
inni spune:
Baita facuta de nasa dupa botez face parte din ritualul ortodox de botez ? sau e un obicei pastrat din gura-n-gura ?
Poze
Poze Ami