Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 30
scumpik_lui spune:
Nu merge si nu stiu de ce, dar puteti intra in albumul de la semnatura la Poze Luca si cele adaugate acum sunt de la poza a 13-a.
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mexxa spune:
Buna seara..in sfarsit am gasit un calculator sa va salut si eu.
Ma bucur ca am inceput un nou drum impreuna..de aceasta data lung..plin cu surprize sui bucurii...Chir e tare fain titlu..ca mare nebunie a mai fost cu bucuriile astea.![]()
Seby este bine..manaca bine acum..nu mai regurgiteaza..e tare scump.
In rest casa e intorsa pe dos...sper sa termin mai repede curatenia ca m-am saturat de mizerie..deranj etc
Va pup si am plecat
Sper sa imi trag internet cat de curand
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Si acum sa zic si eu Bine v-am gasit la clubul scutecelor!
Eu nu am mai avut timp sa scriu nimic ca am avut o saptamana tare plina, dar v-am citit. Stiti ca ma plangeam ca Bianca mea mananca rau. Am descoperit cauza
(sper). Ii ies dintii si din cauza ca tetinele sunt de silicon o deranja foarte tare. Ea saraca isi lua cantitatea de care avea nevoie acuta si restul era doar chin ca eu tot ii impingeam sticla in gura si ea mi-o impingea inapoi. La sfatul moasei am schimbat tetinele si am cumparat de latex foarte moi. Asa a inceput fetita mea sa manance bine din nou. Dar tot nu-i asa simplu ca am invat-o plimbata in brate si cu multe povesti, dar ma bucur ca a inceput sa manance bine. Intr-adevar are gingia de jos foarte alba dar nu ma asteptam sa fie asa precoce
. Am inceput sa folosesc si jucaria aceea speciala pt cresterea dintiilor pe care o tii la frigider sa fie rece apoi i-o tii in gurita.
vauva, exact asa face si alexia. papa ce papa cam jumate de bibe bine si dupa aia incepe sa scoata bibe afara cu limbutza! asta sa fie cauza si la noi? cum se vede dac-i ies dintisorii? oare imi dau eu seama? si cum se mai manifeta? plangea?

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarewww.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
inni spune:
Sa continuam cu BUCURIILE nr.2
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

(sper). Ii ies dintii si din cauza ca tetinele sunt de silicon o deranja foarte tare. Ea saraca isi lua cantitatea de care avea nevoie acuta si restul era doar chin ca eu tot ii impingeam sticla in gura si ea mi-o impingea inapoi. La sfatul moasei am schimbat tetinele si am cumparat de latex foarte moi. Asa a inceput fetita mea sa manance bine din nou. Dar tot nu-i asa simplu ca am invat-o plimbata in brate si cu multe povesti, dar ma bucur ca a inceput sa manance bine. Intr-adevar are gingia de jos foarte alba dar nu ma asteptam sa fie asa precoce